|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Відгуки про наші книжки
| |
Глинський_Ярослав |
Дата: Th, 01.05.2008, 00:11 | Повідомлення № 1 |
| Шановні вчителі! Будемо вдячні, якщо Ви висловитесь, використовуючи нормативну лексику, про наші книжки. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: Махновець_Ігор - We, 31.12.2008, 07:19 |
|
| |
Lviza |
Дата: Th, 01.05.2008, 09:44 | Повідомлення № 2 |
Тут живе...
| Quote (Глинський_Ярослав) використовуючи нормативну лексику, А що, Ви допускаєте, що Ваші книжки настільки погані, що хтось може з цього приводу використати ненормативну лексику? Чекаємо на Вашому сайті фрагментів книжок. Зацікавте нас.
|
|
| |
Глинський_Ярослав |
Дата: Tu, 08.07.2008, 11:23 | Повідомлення № 3 |
| Як я писав десь раніше, фрагменти книжок публікуватися не будуть. Якщо за місцем проживання Ви не можете їх придбати, то напишіть мені і я щось пораджу. Чекаю на ваші відгуки.
|
|
| |
argun |
Дата: Tu, 08.07.2008, 13:21 | Повідомлення № 4 |
Активний учасник
| Quote (Глинський_Ярослав) Чекаю на ваші відгуки. Користуюсь Вашими посібниками. Є корисний матеріал.
Відредаговано: argun - We, 09.07.2008, 08:50 |
|
| |
anton_k |
Дата: Fr, 11.07.2008, 21:43 | Повідомлення № 5 |
Часто заходить...
| А що, Ви допускаєте, що Ваші книжки настільки погані, що хтось може з цього приводу використати ненормативну лексику? Чекаємо на Вашому сайті фрагментів книжок. Зацікавте нас. А мені знову довелося відмовитися від рецензування книжок одного дуже писучогго автора Ш. Дуже сумбурно написано, і визначення не точні. Тепер очікую, чи з’являться вони з грифом чи ні? Дуже цікаво. А взагалі хороших книжок з інформатики крім Симоновича не знаю. Але він російський.
|
|
| |
Глинський_Ярослав |
Дата: Fr, 11.07.2008, 23:08 | Повідомлення № 6 |
| Quote (anton_k) А взагалі хороших книжок з інформатики крім Симоновича не знаю. Ви справді дуже мало знаєте
|
|
| |
dpi |
Дата: Su, 31.08.2008, 15:40 | Повідомлення № 7 |
Досвідчений вчитель
| Пока пользуюсь только Глинський Я.М. Практикум з інформатики. 11-те вид. – 296 с. Глинський Я.М., Анохін В.Є., Ряжська В.А. С++ і С++ Builder. Навчальний посібник. – 192 с. Инфороматику изучаем с 5 класса и язык программирования С++ Первый учебник хороший, второй сложноват, используют только факультативщики.Додано (31.08.2008, 15:40) --------------------------------------------- PS. Глинський Я.М., Ряжська В.А. Інтернет. Мережі, HTML i телекомунікації. Навчальний посібник. 5-те. вид. – 224 с. (Новинка!) пока воздержусь. Ваш сайт написан не руками и по старинке.
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Su, 31.08.2008, 18:38 | Повідомлення № 8 |
Ветеран спілкування
| Quote (dpi) Ваш сайт написан не руками и по старинке. Руками зараз мало хто пише. Більшість використовую різні CMS і налаштовують їх під свій смак.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |