Пн, 23.10.2017, 07:15
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 8 з 9«126789»
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.3 Радіоаматорство » Супутникове телебачення Ресивери (тюнери) ремонт, прошивка. (Все про супутникове телебачення та обладнання)
Супутникове телебачення Ресивери (тюнери) ремонт, прошивка.
serg Дата: Чт, 29.05.2008, 00:13 | Повідомлення № 1
Я тут недавно...
Повідомлень: 43
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Вчителю інформатики можна добре підзаробити займаючись прошивкою тюнерів. Для цього досить скачати спеціальні програми, прошивки, редактори каналів і працюйте.
5 -15хв і 30 грн в кармані такі розцінки в нас.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

fizikas Дата: Нд, 08.04.2012, 09:04 | Повідомлення № 106
Тут живе...
Повідомлень: 133
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Quote (Bandalak)
На мою думку - супутникове краще. Але здається воно найближчим часом стане все закодованим!

Я згоден, принаймні для тих у кого вже є достатньо якісне обладнання. Ш*ринг рулить.
Quote (Ковальчук_Олександр)
На майбутнє треба буде вирішити, що краще: встановити супутникову антену, чи прийняти державний варіант цифрового ТБ

взагалі судячи з описів цифрового ефірного обладнання, то був привід і задуматись, що краще. Воно одне із самих прогресивних. Але:
1. Я памятаю в якій країні живу. Навіть найкращу ідею з найкращим обладнанням український чиновник здатен спохабити так, що далі нікуди.
2. Ресіверів ДВБ-Т2 в Україні фактично досі немає (рідкісні дороговартісні винятки не враховуєм), двб-Т тюнер мого телека не сумісний з ДВБ-Т2
3. Не має їх по тій причині. що держава не сформувала чіткі правила гри. То тут то сям різні репліки з вуст чиновників. Цілком можливо що якась частка каналів буде кодуватись...якщо так - самі прості апарати не будуть ходовими, якщо ні - навіщо платити більше, ну і т.п. Торгівля не знає як себе вести, відповідно ресівери до Євро ми наврядчи масово побачимо.
4. Анансовані НД канали - це чудово, але реально вести такі трансляції зможе тільки УТ-1, який має вже відповідне обладнання ну і ICTV і Новий на стадії закупівлі.
Якщо не користуватись ш*рингом, то мабуть вибрав би Xtra TV пізнавальний пакет і цього вистачило б з головою. Все інше можна з успіхом почерпнути з Інтернету з якістю, яка мене влаштовує.


Відредаговано: fizikas - Нд, 08.04.2012, 10:10
filnick Дата: Нд, 08.04.2012, 11:55 | Повідомлення № 107
Мудрий вчитель
Повідомлень: 2238
Нагороди: 7
Рейтинг: 124
Quote (Bandalak)
На мою думку - супутникове краще. Але здається воно найближчим часом стане все закодованим!

Про це говорять вже з десяток років. Але, як показує практика, все не закодують.
Bandalak Дата: Нд, 08.04.2012, 13:40 | Повідомлення № 108
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Quote (filnick)
Про це говорять вже з десяток років. Але, як показує практика, все не закодують.

Просто зараз дуже вдалий момент для цього.
ЗеонБуд запустив проект цифрового телебачення, вложив великі кошти. Але їхні приставки ніхто не розбігається купувати, люди у своїй більшості віддають перевагу супутниковому телебаченню. У кого вже є тарілка - не буде її викидати, у кого немає - прості підрахунки показують, що супутникове поставити дешевше чим наземне і вибір каналів кращий. Та й покриття Зона буде як у швидкісного Інтернету - переважно у містах та прилеглих селах в 30 км зоні. ;)
Зеон до кінця літа відчує, що реальна абонентська база в 1000 разів менша від прогнозованої, а канали при такій ситуації відмовляться платити йому за трансляції.
Тоді нічого розумного їм не прийде у голову, як залишити на супутниках тільки платні пакети (Віасат, Екстра, НТВ+ Україна, Поверхность+). Ну можливо ще деякі окремі міжнародні канали та канали новин. Тільки так Зеон зможе стимулювати глядачів купувати його дорогу апаратуру (тюнер+антена=1000 грн).
skif Дата: Ср, 22.02.2017, 00:50 | Повідомлення № 109
Прописаний назавжди
Повідомлень: 362
Нагороди: 2
Рейтинг: 32
Добрий вечір. Пора піднімати тему)
Купив нуль модемний кабель ще минулої весни, але до сьогодні операції зі своїм Orton проводжу пультом)
Маю кілька питань до гуру.
- Чи можна якось редагувати цю прошивку, яку виставляють на сайтах (змінити список каналів, їх розміщення, тощо) перед тим як "прошивати".  Звідки берете свіжі прошивки (цікавлять саме надійні сайти серед того десятка яку показує гугл)? 
- Чи однаковий алгоритм прошивання різних тюнерів - відключити-кабель+ПК-програма-увімнути тюнер-прошивка-вимкнути тюнер? 
- Кардшаринг на телевізорі, який має вбудований тюнер та Wi-Fi (LG) - можна налаштувати чи ні?
- Телевізор дивлюсь не часто, але цікаво було б знати які канали крім "загальноприйнятих" є у ваших списках на тюнері (насамперед з кіно). До речі, хто-що дивиться на  Хотбірді? Може б третю головку з Хотбірда перекрутити на інший цікавіший супутник?
Bandalak Дата: Ср, 22.02.2017, 14:55 | Повідомлення № 110
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
- Прошивку редагувати можна, для цього існують спеціальні програми, для кожного типу тюнерів окремо;
- свіжі прошивки на SatSat.info, але краще самому слідкувати за змінами і підредаговувати вручну;
- алгоритми прошивання у всіх різні, бувають чимось схожі, але мають свої нюанси;
- шара на телевізорі з вмонтованим супутниковим тюнером можлива тільки при наявності спеціального модуля "Диябло", а він коштує дорожче чим зовнішній HD ресівер і постійно глюче та перегрівається;
- крім загальноприйнятих є канали XTraTV з супутника 9Е, для перегляду потрібна карта цього оператора, для 9Е потрібно вставити четверту головку, але з тонким кінцем між головки на 5Е і 13Е;
- якщо 13Е (Хотбірд) Вам не потрібно (там десяток російських каналів і тони західних), то можна перенастроїти головку цю на 9Е, притиснувши її в притик до головки на 5Е.
sergey1979 Дата: Ср, 22.02.2017, 14:55 | Повідомлення № 111
Прописаний назавжди
Повідомлень: 375
Нагороди: 1
Рейтинг: 18
http://satsat.info/ вам в руки, там знайдуться усі відповіді на питання. А ще точніше сюда http://satsat.info/globo/
Bandalak Дата: Ср, 22.02.2017, 15:11 | Повідомлення № 112
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Ще цікаві посилання:
Форум супутникового телебачення - http://forums.frocus.biz
Таблиця каналів та частот - http://www.frocus.net/main.php?lng=ru&rzd=tvkanal&pag=index

ВебМані купуємо тут:
http://obmennik.ws/order
sergey1979 Дата: Нд, 26.02.2017, 09:53 | Повідомлення № 113
Прописаний назавжди
Повідомлень: 375
Нагороди: 1
Рейтинг: 18
Мій дамп для Globo-Orton-Eurosky 4100 ( та подібних) Sirius-Amos-HB-LM. За основу взятий дамп з satsat.info. 
Мої відміності:
- максимально кирилізував назви
- видалив дублікати каналів
- більш-менш відсортував основний список
Також якщо кому потрібен схожий список каналів та ключів для цих супутників на Openbox f300,x800 можу закинути
Прикріплення: 4100.rar(913Kb)
novichok Дата: Нд, 26.02.2017, 18:42 | Повідомлення № 114
Прописаний назавжди
Повідомлень: 369
Нагороди: 7
Рейтинг: 106
Цитата sergey1979 ()
Також якщо кому потрібен схожий список каналів та ключів для цих супутників на Openbox f300,x800 можу закинути
на openbox x-800 - буду дуже вдячний
sergey1979 Дата: Нд, 26.02.2017, 23:01 | Повідомлення № 115
Прописаний назавжди
Повідомлень: 375
Нагороди: 1
Рейтинг: 18
Будь-ласка
...один нюанс, на всяк випадок,  - канали кирилицею, в Опені після прошивки можуть повернутися старі назви
Для цього " меню - настройки системы - установка языка _ язык текста - Русский.И в других настройках - обновление имён каналов _ выкл. "
Прикріплення: openbox.rar(6Kb)
skif Дата: Ср, 05.04.2017, 21:47 | Повідомлення № 116
Прописаний назавжди
Повідомлень: 362
Нагороди: 2
Рейтинг: 32
Просив колега по роботі знайти йому канал Das Estre (німецький) - Ліга Чемпіонів наступного тижня. До 1 квітня він на хотбірді був. Тепер на Astra 19.2.
Новий транспондер, що знайшов в інтернеті 11836 H 22000. Але на ньому його не має (потрібен тільки SD, не HD).
Цікавить момент, яким чином головки, які налаштовані на Astra (4,8) Amos (4) Hotbird (13) ловлять Astra (19.2). З головки Hotbirda, але різниця аж у 5 градусів?


Відредаговано: skif - Ср, 05.04.2017, 21:48
sergey1979 Дата: Ср, 05.04.2017, 23:06 | Повідомлення № 117
Прописаний назавжди
Повідомлень: 375
Нагороди: 1
Рейтинг: 18
Справді робить? Точно впевнені? В мережі є посилання на мультифід 4-5-13-19,2, тобто окрема головка. (В мене мотор тому проблем з прийомом з інших супутників не маю).
Частина України може приймати 19,2 на 60-ку.
Bandalak Дата: Ср, 05.04.2017, 23:16 | Повідомлення № 118
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Ніяким чином не ловить!
Щоб ловити 19Е, потрібно четверту головку присобачити скраю біля головки на 13Е.

Параметри: 11836 H DVB-S/MPEG-2 27500 3/4
Прикріплення: 8761520.jpg(209Kb)
skif Дата: Чт, 06.04.2017, 21:50 | Повідомлення № 119
Прописаний назавжди
Повідомлень: 362
Нагороди: 2
Рейтинг: 32
Цитата sergey1979 ()
Справді робить? Точно впевнені?
то в чому я "торможу"? У списку є супутник Astra 19.2 (кут у налащтуваннях 19.2). Вибираю його, додаю транспондер (11836 H 22000) - якість і рівень загоряються.
Bandalak Дата: Чт, 06.04.2017, 22:39 | Повідомлення № 120
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Від списку на назви супутника нічого не залежить!
Головне частота, поляризація і символьна швидкість. Якщо воно все випадково співпадає з наявними на супутнику (на який на даний момент дивиться антена) - то будуть рівні сигналу, але звичайно там канали зовсім інші!
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.3 Радіоаматорство » Супутникове телебачення Ресивери (тюнери) ремонт, прошивка. (Все про супутникове телебачення та обладнання)
Сторінка 8 з 9«126789»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.