|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Супутникове телебачення Ресивери (тюнери) ремонт, прошивка.
|
serg |
Дата: Ср, 28.05.2008, 23:13 | Повідомлення № 1 |
Я тут недавно...
| Вчителю інформатики можна добре підзаробити займаючись прошивкою тюнерів. Для цього досить скачати спеціальні програми, прошивки, редактори каналів і працюйте. 5 -15хв і 30 грн в кармані такі розцінки в нас. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| | |
filnick |
Дата: Ср, 15.09.2010, 16:22 | Повідомлення № 46 |
Мудрий вчитель
| Quote (Bandalak) Хто знає, скільки коштує "шара" за місяць на всі можливі пакети? (Антена повертається) На всі можливі (так звані VIP-пакети) купувати не варто. Беріть тільки на те, що Вам потрібно. Вартість коливається залежно від провайдера шари. Наприклад, ТРК Україна, ТРК футбол (4,8Е) = 1$/місяць, Поверхность ТВ (36Е) = 4$/місяць; Триколор(36Е)= 1$/місяць НТВ+(36е)= 5 $/місяць Ціни коливаються в межах +-20%. Залежить від шаровщика. Quote (sergey1979) в DvbDream рівень сигналу "0". Чи можна її реанімувати? Спробуйте повністю знести всі дрова під ДВБ-карту, а тоді проінсталюйте з нуля. Заново пропишіть канали. А взагалі, якщо кабель від Дісека йде спочатку на ресивер, а тоді на ДВБ-карту, то згоріти вона не могла.
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Чт, 16.09.2010, 13:52 | Повідомлення № 47 |
Лідер форуму
| Quote (filnick) ТРК Україна, ТРК футбол (4,8Е) = 1$/місяць, filnick, це увесь пакет "ВіаСат", чи лише ці два канали?\ Quote (filnick) Беріть тільки на те, що Вам потрібно. Це зрозуміло, просто цікавить технічне питання, чи можна одночасно шарити з компа чи АДСЛ модема на Ентернет вхід ресівера зрау всі перераховані вище пакети? Чи обов'язково купляти дорогий ресівер з Ентернет входом, чи можна якось заставити простий тюнер брати інтернет від компа?
|
|
| | |
filnick |
Дата: Чт, 16.09.2010, 18:08 | Повідомлення № 48 |
Мудрий вчитель
| Quote (Bandalak) це увесь пакет "ВіаСат", чи лише ці два канали? Два канали. Шарити весь Віасат поки неможливо. Quote (Bandalak) чи можна одночасно шарити з компа чи АДСЛ модема на Ентернет вхід ресівера зрау всі перераховані вище пакети? Можна. Quote (Bandalak) Чи обов'язково купляти дорогий ресівер з Ентернет входом, чи можна якось заставити простий тюнер брати інтернет від компа? Підійде будь-який ресівер, достатньо тільки поставити прошивку, що підтримує шаринг.
|
|
| | |
SERGEYs |
Дата: Чт, 16.09.2010, 23:30 | Повідомлення № 49 |
Я тут недавно...
| Під шару підойде не будь-який тюнер. В мене Hivision 3000FTA і прошивок з шарою під цей тюнер немає.... Найкраще працює Openbox, це так говорять. Я сам не пробував. Я шарю через DVB карту, а свый тюнер не зміг змусити"шарити".
Відредаговано: SERGEYs - Чт, 16.09.2010, 23:30 |
|
| | |
Bandalak |
Дата: Пт, 17.09.2010, 12:22 | Повідомлення № 50 |
Лідер форуму
| Quote (filnick) Підійде будь-який ресівер, достатньо тільки поставити прошивку, що підтримує шаринг. А як його зв'язати з компом? Quote (filnick) Два канали. Шарити весь Віасат поки неможливо. Дуже шкода, що неможливо. А які саме канали неможливо прошарити з Віасату? Чи немає цих каналів в інших пакетах?
|
|
| | |
filnick |
Дата: Пт, 17.09.2010, 16:46 | Повідомлення № 51 |
Мудрий вчитель
| Quote (Bandalak) А як його зв'язати з компом? Комп та ресивер з'єднуємо нуль-модемним кабелем. На компі ставимо невеличку програмку mpcs або Fausto (при потребі перешлю). Один раз у меню ресивера прописуємо потрібний ідент(провайдер). Запускаємо на компі програму, стаємо на потрібний канал і через секунду дивимось передачу. Quote (Bandalak) А які саме канали неможливо прошарити з Віасату? Чи немає цих каналів в інших пакетах? Будь-який канал, що йде в пакеті Віасат можна знайти в інших пакетах або на інших супутниках. Я мав на увазі, що не можна зашарити пакет Віасат Україна в цілому, бо він настроєний на залізо ресивера STRONG 7700, який більше нічого, крім приймати Віасат не вміє.
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Сб, 18.09.2010, 13:53 | Повідомлення № 52 |
Лідер форуму
| Quote (filnick) нуль-модемним кабелем Це кабель від зовнішнього діалап модема? Чи це кабель COM - COM ? Але у мене проблема, що комп і телевізор у різних кімнатах. ENTERNET кабель я би провів без проблем, а нуль-модемного такого довгого навряд чи знайдем.... Я десь чув, що існують якісь приблуди до ОПЕН-БОКС, що являються перехідниками між модемним гніздом та ENTERNET, якась плата чи кабель. А може є простіше рішення проблеми?
|
|
| | |
fizikas |
Дата: Сб, 18.09.2010, 16:04 | Повідомлення № 53 |
Тут живе...
| Quote (Bandalak) Чи це кабель COM - COM ? це нуль-модемний кабель ...а не модемний Розєми у нього ком. тато і мама... Quote (Bandalak) Я десь чув, що існують якісь приблуди до ОПЕН-БОКС, що являються перехідниками між модемним гніздом та ENTERNET, якась плата чи кабель. Називається LanComBox. КОштує в рамках 30-60 доларів в залежності від апетитів продавця та виду ресівера. Запитував у знайомих в КИтаї- там він доларів 15 коштує. Quote (Bandalak) А може є простіше рішення проблеми? Авжеж. Купити новий ресівер з вбудованим Езернет портом. Я бачив такий Дрімбокс в інтернет магазині за 560 грн. ХД ресевери порт мають майже всі, звичайно ціна кусається... Quote (filnick) Два канали. Шарити весь Віасат поки неможливо. Я би сказав не тільки неможливо - а й безглуздо. Поверхность+НТВ+Триколор пропонують за 7 баксів. Віасат відпочиває...Втрачаємо лише канал Футбол, але у Футбол розпрекрасно і по Поверхности можна подивитись
|
|
| | |
filnick |
Дата: Сб, 18.09.2010, 18:41 | Повідомлення № 54 |
Мудрий вчитель
| Quote (Bandalak) Це кабель від зовнішнього діалап модема? Нуль- модемний Кабель виготовити просто. Для цього потрібно два одинакових розємиа для COM порта і деяка кількість кабелю. Для виготовлення можна використати кабель від зовнішнього модема. Потрібно лише добре запаяти кабель, не допускаючи випадкових контактів і не використовувати неякісний провід Після підготовки кабеля продзвоніть його тестером.
Відредаговано: filnick - Сб, 18.09.2010, 18:42 |
|
| | |
Bandalak |
Дата: Вт, 21.09.2010, 15:49 | Повідомлення № 55 |
Лідер форуму
| Quote (fizikas) Втрачаємо лише канал Футбол, але у Футбол розпрекрасно і по Поверхности можна подивитись То не той футбол. Динамо Київ та Шахтар там не показуть, збірну України теж! Розумним варіантом є ТРК Україна (Футбол, Новини) + НТВ+ + Поверхность + Триколор за 8$, хоча на перший випадок мені достатньо і ТРК Україна за 1$. Я телевізор взагалі майже не дивлюся, окрім новин по TBI о 20:30 та футболу за участю наших команд в Єврокубках і нашої збірної! filnick, дякую за детальну інфу. Куплятиму SkyStar2, або Дрімбокс. Накрайняк знайду ком-лан конвертер.
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Ср, 22.09.2010, 19:49 | Повідомлення № 56 |
Лідер форуму
| Допоможіть правильно вибрати DVB карту, у продажу є в наявності три карти: SkyStar1 - 395 грн., SkyStar2 - 435 грн., SkyStar3 - 354 грн..
|
|
| | |
vitert |
Дата: Ср, 22.09.2010, 20:05 | Повідомлення № 57 |
Тут живе...
| Quote (Bandalak) Допоможіть правильно вибрати DVB карту, у продажу є в наявності три карти: SkyStar1 - 395 грн., SkyStar2 - 435 грн., SkyStar3 - 354 грн.. В мене TT Budget S1401 (SkyStar3) мене повністю задовольняє, SkyStar1 давно застаріла. Я коли купляв ще років 3 назад вибирав між 2 і 3 читав в неті характеристики 3 більше хвалили тому і купив, щоправда мене тоді більш цікавив супутнивовий інет ніж тб, 2 дорожча бо з нею в комплекті пульт ДУ. Також щото ТБ під win7 якість картинки на порядок вища ніж під XP.
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Ср, 22.09.2010, 21:32 | Повідомлення № 58 |
Лідер форуму
| Десь я вичитав в неті, що тільки SkyStar2 дає змогу шарити закриті канали. Чи це не правда?
|
|
| | |
filnick |
Дата: Ср, 22.09.2010, 22:25 | Повідомлення № 59 |
Мудрий вчитель
| Quote (Bandalak) тільки SkyStar2 дає змогу шарити закриті канали. Чи це не правда? Тип карти до шари не має жодного відношення. Значення має тільки програма для перегляду і плагіни. Я б теж вибирав би між SkyStar 2 та 3. Quote (vitert) під win7 якість картинки на порядок вища ніж під XP. Взагалі якість картнки залежить від версії програми для перегляду, настройки графа та набору кодеків.
|
|
| | |
vitert |
Дата: Ср, 22.09.2010, 22:30 | Повідомлення № 60 |
Тут живе...
| Quote (Bandalak) Десь я вичитав в неті, що тільки SkyStar2 дає змогу шарити закриті канали. Чи це не правда? Я дивлюсь закриті на SS3 за допомогою vplug Додано (22.09.2010, 22:30) --------------------------------------------- Quote (filnick) Взагалі якість картнки залежить від версії програми для перегляду, настройки графа та набору кодеків. Так, звичайно, але я говорю про одну і ту ж прогу і кодеки. Я використовую DVBDream. Також зараз краще купляти DVB-S2 якою можна переглядати HDTV а не DVB-S наприклад тут
Відредаговано: vitert - Ср, 22.09.2010, 22:39 |
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |