|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Супутникове телебачення Ресивери (тюнери) ремонт, прошивка.
|
serg |
Дата: Ср, 28.05.2008, 23:13 | Повідомлення № 1 |
Я тут недавно...
| Вчителю інформатики можна добре підзаробити займаючись прошивкою тюнерів. Для цього досить скачати спеціальні програми, прошивки, редактори каналів і працюйте. 5 -15хв і 30 грн в кармані такі розцінки в нас. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| | |
false |
Дата: Пн, 17.11.2008, 19:28 | Повідомлення № 16 |
Я тут недавно...
| ну скажем так на нашого брата шо не придумай - все зломають і переламають. старі ресивери ніхто викидать не буде , ну принаймі люди що усвідомлюють як він працює. новий формат нічого поганого не принесе, якість скажу вам дійсно відмінна, системи кодування прості, вже є море прошивок на нові ДВБ-С2 , це не проблема, а те що ми рухаємось до того що за все потрібно платити це також правильно. Ось перейшли деякі канали на нову систему кодування (мегаспорт на приклад) не проблема ставиться два ресивера на дуо головочку і маємо тобі все що потрібно (детальніше можу розказати, довго). Я особисто уважаю еволюшини, - дешево, якісно ітд. з дорогих Дрімбокси. Але на скільки знаю тільки в мене одного він стоїть на весь район, (район не маленьки (район - як адміністративна одиниця)) питання в мене таке - як вам супутниковий інет, а то все збираюсь спробувати і не наважусь
|
|
| | |
filnick |
Дата: Пн, 17.11.2008, 20:08 | Повідомлення № 17 |
Мудрий вчитель
| Quote (false) новий формат нічого поганого не принесе, якість скажу вам дійсно відмінна Про якість картинки заперечень немає. Я говорив (і Ви напевно, теж) про якість DVBS-них ресиверів. Більшість провайдерів міняють систему кодування, переходять на нові моделі, а з старими возитися не збираються. Вже можна назвати понад півсотні типів та моделей, софт на які не мінявся з лютого 2008 року (й ніхто його вже змінювати не буде). Quote (false) системи кодування прості, вже є море прошивок на нові ДВБ-С2 Не погоджуюся про простоту систем кодування. Це, дійсно не Мегаспорт, що працює в BISS (й ключі можна знайти простим перебором числа перестановок на кількох ПК протягом двох тижнів). А алгоритми зміни ключів (навіть, якщо ці ключі в пабліку) широкому загалу не відомі. Фактично перейшли на нову систему кодування французи на TPS(Viacces 3.0), Premiera (Nagra3), раніше швейцарці, зараз переходять поляки (Полсат). Мовчу про НТВ+. Фактично емулятори в прошивках доживають останні часи. Хіба що спрацюють конкуренти (або світова криза). Quote (false) як вам супутниковий інет, а то все збираюсь спробувати і не наважусь Якщо чесно, то реклама його краща, ніж він сам. На прийом ще нічого, на передачу - повільний. Міняв вже кількох провайдерів - зупинився на StarGate. Взагалі кажучи, поміняв би на молдавський CDMA, про який писав Bandalak, на цій гілці
|
|
| | |
false |
Дата: Пн, 17.11.2008, 20:21 | Повідомлення № 18 |
Я тут недавно...
| Quote (filnick) кщо чесно, то реклама його краща, ніж він сам. А який спосіб передачі вихідної (запросної) інформації ви використовуєте?
|
|
| | |
filnick |
Дата: Пн, 17.11.2008, 20:23 | Повідомлення № 19 |
Мудрий вчитель
| Quote (false) А який спосіб передачі вихідної (запросної) інформації ви використовуєте? Мобільний або dial-up.
|
|
| | |
false |
Дата: Пн, 17.11.2008, 20:32 | Повідомлення № 20 |
Я тут недавно...
| а з дайлапом які проблеми
|
|
| | |
filnick |
Дата: Пн, 17.11.2008, 21:14 | Повідомлення № 21 |
Мудрий вчитель
| Всього 56 кбіт/с
|
|
| | |
Igor66 |
Дата: Нд, 14.12.2008, 17:33 | Повідомлення № 22 |
Я тут недавно...
| Чи хтось використовує для перегляду каналів шаринг? Список каналів, доступних по шарінгу вражає. Давно хочу попробувати, але з інтернетом в селі проблеми. Може хтось використовує для шарінгу GPRS Київстар. Інтересує який трафік набігає, скажімо за добу.
|
|
| | |
filnick |
Дата: Нд, 14.12.2008, 18:39 | Повідомлення № 23 |
Мудрий вчитель
| Для шари підходить навіть самий повільний діал-ап. Передача зміни ключів - це всього порядку кілька сотень байт. Навіть якщо використовувати перегляд протягом доби, то трафіку набіжить до 100Кб. Детальніше про щарінг через мобільний, або без компа, або інші питання тут
|
|
| | |
VicS13 |
Дата: Сб, 28.03.2009, 10:46 | Повідомлення № 24 |
Тут живе...
| Относительно шаринга. Для народных OpenBox есть приблуда Lancombox. Подключается к СОМ-порту опика и берет шару через Ethernet-подключение. Недостаток - связь с внешним миром через наличиствующее подключение к инету. плюс постоянно включенный комп, плюс кабеля, плюс свич. Мутная вещь короче. Попроповал - отказался навсегда. Идеальный Вариант - DreamBox 500S и его клоны: Tuxbox, Sezam. цена на http://www.agsat.com.ua 780 грн. При правильной прошивке (например Gemini, RuDream, PLI, PB PowerBoard) умеет поднимать РРР соединение через мобилы Сименс старых моделей при подключении последних к СОМ-порту дата-кабелем. Или же поключайте его в свою локальную сеть, укажите ему шлюз, ДНС. Эмулятор настоить не сложно. Их валом, подобрать можно по вкусу. Мне импонирует Camd3, при работе по UDP протоколу трафика ест совсем мало.
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Ср, 29.04.2009, 15:50 | Повідомлення № 25 |
Лідер форуму
| Quote (filnick) Про ключі та шаринг в личку. Що таке ключі і навіщо вони потрібні для шарингу чи взагалі? Що таке шаринг? Скільки він коштує? Чи правда, що через нього можна дивитися Viasat та НТВ+ ? Що таке новий потік MPEG4 та система DVB-S2? Чи кожна DVB карта здатна приймати Віасат, що кодується в MPEG4? В супутниковому ТБ я делітант. Миску лише тепер купив з 4 головами. Тепер шукаю DVB карту, не знаю яку вибрати!
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Ср, 29.04.2009, 17:20 | Повідомлення № 26 |
Лідер форуму
| filnick, де можна подивитися параметри всіх супутників, що видно в нас? Я перекопав море сайтів, а там лише якісь не зрозумілі таблиці. Sirius, Amos, Hot Bird можна ловити одною мискою, а як взнати які ще супутники можна ловити одною мискою? Я максималіст, або зовсім нема супутникового телебачення, або вже ловити все що теоретично можливо!
|
|
| | |
filnick |
Дата: Ср, 29.04.2009, 19:53 | Повідомлення № 27 |
Мудрий вчитель
| Quote (Bandalak) де можна подивитися параметри всіх супутників, що видно в нас? Заходимо, наприклад сюди http://www.lyngsat.com/europe.html. Вибираємо супутник (наприклад Sirius4). У таблиці, яка завантажилась перша колонка означає частоту і номер транспондера. Наприклад: 11766 H tp B3 (частота 11766 тисяч Гц, поляризація Н-горизонтальна, транспондер номер 3). Друга колонка - назва провайдера. Третя - назва каналу чи пакету. Четверта - ссилка на адресу чи сайт. П'ята - там написано або F (що значить некодований) або назва системи кодування (Viaccess 2.6, BISS тощо, запис DVB - означає цифровий формат відеотрансляції). Шоста колонка SR-FEC вказує швидкість потоку (для одного транспондера однакова для всіх каналів, наприклад 27500) і дробове число (3/4 або 5/6, що визначає автоматично ресивер чи карта). SID-VPID та Audio - це так звані піди (відео та аудіо) вони теж визначаються автоматично. А в восьмій колонці (Beam) якраз вказується на покриття для цього транспондера. Якщо клацнути на посилці EuropeBSS, то побачимо покриття для земної кулі і окремого регіону. За картою видно, що вся територія України, в т.ч. Чернівецька обл. потрапляє під найкраще приймання для даного напряму. На відміну від покриття NordicBSS, яке лівобережну Україну практично не дістає, або дістає для тарілки діаметром під три метри. Остання колонка - дати внесені у таблицю змін. Quote (Bandalak) які ще супутники можна ловити одною мискою? Якщо поставити поворотку для тарілки, то можна дивитися всі супутники, що покривають нашу територію - від 30 градусів зах. довготи до 90 градусів східної довготи. Якщо без поворотки, то чіпляють кілька головок (3 або 4 таке сполучення називають мультфідом) і наводять на Сіріус, Амос, Хотбірд, ще можна дістати Астру на 19 Сх.довг. Або на інші групи супутників, де кут між крайніми головами не перевищує 20-25 градусів. (Наприклад, у нас дивляться російські пакети на 75 - 80 -90 градусах сх.довготи)
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Ср, 29.04.2009, 19:59 | Повідомлення № 28 |
Лідер форуму
| Ура, знайшов таблицю, у якій можна легко розібратися! http://ru.kingofsat.net/
|
|
| | |
filnick |
Дата: Ср, 29.04.2009, 20:14 | Повідомлення № 29 |
Мудрий вчитель
| Quote (Bandalak) знайшов таблицю, у якій можна легко розібратися! Так, на кінгсаті дані теж непогані. Тільки карта покриття того чи іншого променя не така наочна як на лінгсаті.
|
|
| | |
NatVovk |
Дата: Ср, 29.04.2009, 22:13 | Повідомлення № 30 |
Гол. ред. "Інформатики"
| Панове, Ви просто супер. Тільки-но ввечері хотіла поновити свою пам’ять про супутникове ТВ, так filnick вже все тут розказал, вже не треба ніяким старим знайомим телефонувати та розпитувати про супутники. filnick, Вам +1 за енциклопедичність. Bandalak, Вам +1 за експериментаторство.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |