|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Проблеми вчителя інформатики та дирекції
| |
Silim |
Дата: Чт, 12.03.2009, 06:59 | Повідомлення № 1 |
Новий користувач
| В данній темі я хочу підняти питання вирішення правових проблем вчителів інформатики в яких багато обовязків і ніяких прав. Сам працюю в школі вчитель інформатики та як лаборант (налаштування та ремонт ПК встановлення ПРГ. забеспечення), адміністратор мережі, адміністратор сайту, оператор по зйомках фото&камера, опрацювання фото та відео монтаж + секретар. Директор зняв з мене все залишивши лише кабінет та 17 год. Я відмовився виконувати все додаткове навантаження і виконую лише 17 год. та (налаштування та ремонт ПК встановлення ПРГ. забеспечення). І ось результат ще тиждень назад я був провідний спеціаліст в районі а сьогодні самий гірший вчитель. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: Махновець_Ігор - Чт, 12.03.2009, 22:45 |
|
| |
voshkaniridze |
Дата: Вт, 26.05.2009, 14:18 | Повідомлення № 16 |
Новий користувач
| А я до школи маю відношення тільки як випускник. Працюю програмістом, а в вільний час створив школі сайт, розробляєм електронний щоденник, переставляв кілька раз вінду, боровся з вірусами і т.д. Отримую велике задоволення що можу віддячити школі за те що мене виховувала. Звісно що заставити мене ніхто нічого не може, а попросити в праві, і я здебільшого згоджуюсь. Можливо і вам замість того щоб нарікати, знайти такого випускника, або піти на іншу роботу, і приходити до школи тільки коли є натхнення, та отримувати від цього задоволення.
|
|
| |
mouse |
Дата: Вт, 26.05.2009, 17:01 | Повідомлення № 17 |
Ветеран спілкування
| Друзі! Мені здається, що варто спробувати по-людські поговорити, показати посадові обов*язки, домовитись як воно буде виглядати. Покажіть як це важко, посадіть за ПК директора, хай він встановить ОС, налогодить мережу, заправе тонер у картрідж.... А потім знову поговоріть.... А з приводуQuote (volevikt) Тим не менш, адміністрація отримує премії майже щомісячно - і гроші є!? В нас трохи навпаки. Премія або всім, або не всім, але чітко розписано за що. Але не за те, що директор чи зам.директора.
|
|
| |
GаrDArik |
Дата: Пн, 21.03.2011, 23:38 | Повідомлення № 18 |
Прописаний назавжди
| Silim, то чим там закінчилась історія?
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |