|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Чи використовуєте ви дидактичні ігри?
| |
Tanechka84 |
Дата: Пт, 02.05.2008, 11:54 | Повідомлення № 1 |
Новий користувач
| Чи використовуєте ви дидактичні ігри в процесі викладання інформатики та програмування? Якщо так, то які саме? Чи згодні Ви з думкою, що дидиктичні ігри є найефективнішими з усіх видів інтерактивних методів навчання? Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 16:30 |
|
| |
Ktara |
Дата: Ср, 14.07.2010, 08:11 | Повідомлення № 16 |
Перспективна вчителька
| У меня есть только "ЕНЦИКЛОПЕДІЯ ІНТЕРАКТИВНОГО НАВЧАННЯ", автор Олена Пометун, Київ, 2007, стр. 142 P.S. кажись я сбрасывала на твой ноут, она в ПДФ
|
|
| |
Scorpion |
Дата: Нд, 22.02.2015, 11:53 | Повідомлення № 17 |
Часто заходить...
| Доброго дня, шановні колеги. Хочу запропонувати Вам інтерактивні кросворди за наступними темами: Інтерактивний кросворд "Пристрої введення та виведення даних" Інтерактивний кросворд "Комп'ютерні мережі" Інтерактивний кросворд "Комп'ютерні презентації" Інтерактивний кросворд "Графічний редактор Paint"
і більше цікавої інформації на http://www.minut45.ru/. Підтримайте будь-ласка!
|
|
| |
nolk-v |
Дата: Нд, 22.02.2015, 13:49 | Повідомлення № 18 |
Прописаний назавжди
| Цитата Scorpion (  ) Підтримайте будь-ласка Звичайний сайт на юкозі. Час + наповнення (було б що забивати - все на автоматі). Із контенту видно школа з російською мовою навчання. Приймаєте участь у якомусь конкурсі? На початку вересня, здається був лист про недопустимість створення офіційних ресурсів на російських платформах... (хоча хто його дотримався - у нас більше половини сайтів шкіл на юкозі). Якої саме підтримки потребуєте?
|
|
| |
Scorpion |
Дата: Сб, 28.02.2015, 22:25 | Повідомлення № 19 |
Часто заходить...
| ДЦитата nolk-v (  ) Із контенту видно школа з російською мовою навчання. Ні, не школа і не російська мова. Тільки українське.
|
|
| |
nolk-v |
Дата: Нд, 01.03.2015, 08:22 | Повідомлення № 20 |
Прописаний назавжди
| Цитата Scorpion (  ) Ні, не школа і не російська мова ? Тоді, скоріш за все методичний кабінет... (чого гадате, в мене таке склалося враження - якщо офіційний сайт - чому не вказано назву, якщо ні ?) Назви файлів - ті, що я дивився - російською, наповнення українською. Якщо заклад не з російською мовою навчання - то російськомовних авторів (або передклад з російських ресурсів). Це не головне. Якщо сайт створено, яка мета даного ресурсу? Обмін досвідом, візитка закладу, чи що?. До речі, нещодавно, до мене зверталися з методкабінету за допомогою по створенню сайту на юкозі... Не в тому річ.Цитата Scorpion (  ) Підтримайте будь-ласка! В чому полягає прохання?
Додано (01.03.2015, 08:22) --------------------------------------------- Побачив роботу вчителя інформатики. Пані Інно, так тримати... Кросворди за допомогою чого робили? Hot Potatoes? Чи щось інше? Всім рекомендую, особливо сторінку - (Главная - Файлы - )Викладання інформатики
Відредаговано: nolk-v - Нд, 01.03.2015, 08:27 |
|
| |
swetikccc |
Дата: Пн, 02.03.2015, 10:20 | Повідомлення № 21 |
Ветеран спілкування
| Цитата Scorpion (  ) Пані Інна, маленька порада, викладайте матеріал який розумієте. Менше його буде, але він буде якісніший. Приклад
6 клас. Комп’ютерні мережі та їх призначення. Поняття про мережну взаємодію. Типи комп’ютерних мереж. Поняття користувача й сеансу користува
Для дітей це 汉语/漢語
Відредаговано: swetikccc - Пн, 02.03.2015, 10:24 |
|
| |
gry |
Дата: Пн, 02.03.2015, 17:25 | Повідомлення № 22 |
Досвідчений учасник
| Цитата swetikccc (  ) 汉语/漢語 - Поняття користувача й сеансу користувача А якщо, ще 23 учні у 6 класі не поділених на підгрупи ... І для чого їм у 6- му класі це потрібно , якщо ( за новими "реформами") ми будемо їх навчати до 12 класу ? Класі у 10-11 -му - зрозуміло... Р.S. Окрема думка - предмети які мають 1 год. на тиждень це марна трата часу учнів і вчителів. Вибачаюся - може не в тій "гілці " написав.
Відредаговано: gry - Пн, 02.03.2015, 17:27 |
|
| |
nolk-v |
Дата: Пн, 02.03.2015, 20:09 | Повідомлення № 23 |
Прописаний назавжди
| Цитата gry (  ) Р.S. Окрема думка - предмети які мають 1 год. на тиждень це марна трата часу учнів і вчителів. А як астрономії аж 0,5 год. на тиждень. 17 уроків на рік у 11 класі - учні готуютьсядо ДПА та ЗНО - яка там астрономія... Переведення часу. Саме головне, без чого не обійдешся, це ще й олімпіада - чому можна навчити, так в кращому разі користуватися рухомою картою зоряного неба... Я до того, що 1 год. це розкіш...
|
|
| |
gry |
Дата: Пн, 02.03.2015, 20:50 | Повідомлення № 24 |
Досвідчений учасник
| Цитата nolk-v (  ) Я до того, що 1 год. це розкіш..
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |