|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Автоматизація роботи шкільних підрозділів
| |
Dron |
Дата: Пн, 18.05.2009, 11:19 | Повідомлення № 1 |
Я тут недавно...
| Шановні форумчани! Дуже цікавить питання автоматизації роботи шкільних підрозділів, таких як бібліотека, психологічна служба, облік матеріальних цінностей. Напишіть, будь ласка, яке ПО для цього використовують у Вас в школі? Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: Махновець_Ігор - Вт, 19.05.2009, 08:19 |
|
| |
mouse |
Дата: Пн, 18.05.2009, 15:59 | Повідомлення № 2 |
Ветеран спілкування
| У нас для розкладу - Деканат. Для бібліотеки є програма, працює в консольному режимі місцевого автора. Наскільки мені відомо - все це працює окремо. А шкода. (для майбутніх запитань: "А чому Ви не очолите роботу?"; відповідь: "Давно засвоїв життєве правило: ініціатива - наказуєма". Сам запропоную, сам і буду відпрацьовувати, а потім ще звітувати, а може щось і не вийти...) Але це моя суб*єктивна думка.
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Вт, 19.05.2009, 07:28 | Повідомлення № 3 |
Ветеран спілкування
| Quote (mouse) Давно засвоїв життєве правило: ініціатива - наказуєма Quote (mouse) (для майбутніх запитань: "А чому Ви не очолите роботу?"; відповідь: "Давно засвоїв життєве правило: ініціатива - наказуєма". Сам запропоную, сам і буду відпрацьовувати, а потім ще звітувати, а може щось і не вийти...) Але це моя суб*єктивна думка. Ні це об'єктивна думка
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |