|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Антивірус
|
| | |
serg |
Дата: Чт, 30.04.2009, 14:17 | Повідомлення № 1 |
Я тут недавно...
| Вкажіть,яка із цих чотирьох антивірусних програм краща І чому? а чим ця тема не влаштовує? 
Відредаговано: Ktara - Чт, 30.04.2009, 15:23 |
|
| |
filnick |
Дата: Чт, 30.04.2009, 15:23 | Повідомлення № 2 |
Мудрий вчитель
| Сама популярна гілка на цьому форумі вже давно існує. Одних сторінок там понад 40. Дивитися тут http://informatic.org.ua/forum/8-22-1
|
|
| |
Mios |
Дата: Чт, 30.04.2009, 15:23 | Повідомлення № 3 |
Новий користувач
| Хто має ключ до Dr.Web закиньте...
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Чт, 30.04.2009, 15:23 | Повідомлення № 4 |
Знавець вірусів
| Quote (Mios) Хто має ключ до Dr.Web закиньте... Дорогий Міша інфа надана вами не співпада з реальними даними про вас Кількість ПК в школі це де ви навчались 12 а реальна картина така [spoiler]Ник: MIOS Имя: Misha Домашний адрес: Украина Львів Пол: Муж. Возраст: 18 років Дата рождения: 18/11/1990 Фамілію та адресу можу викласти также тут І на майбутнє : Колеги будьте уважніші а то скоро проситимуть практичні за дітей писати. На далі інформація про спроби реєстрації учнів під учителя буде перевірятись .[/spoiler]
Відредаговано: НІКОЛЯ - Пт, 08.05.2009, 16:08 |
|
| |
Nevirkovets |
Дата: Чт, 30.04.2009, 15:24 | Повідомлення № 5 |
Написав MifTests
| Quote (НІКОЛЯ) Дорогий Міша інфа надана вами не співпада з реальними даними про вас Кількість ПК в школі це де ви навчались 12 а реальна картина така Навіщо так нападати?Quote (НІКОЛЯ) На далі інформація про спроби реєстрації учнів під учителя буде перевірятись . у 18 вже в армію йдуть
Відредаговано: Ktara - Пт, 08.05.2009, 17:08 |
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Чт, 30.04.2009, 15:24 | Повідомлення № 6 |
Знавець вірусів
| Quote (Nevirkovets) Навіщо так нападати? Це просте попередження на майбутнє просто потрібно трохи думати . А ключ до веба та інших не важко знайти коли скористатись пошуковиком для цього не потрібно реєструватись.
Відредаговано: НІКОЛЯ - Пт, 08.05.2009, 23:14 |
|
| |
Nevirkovets |
Дата: Чт, 30.04.2009, 15:24 | Повідомлення № 7 |
Написав MifTests
| Quote (НІКОЛЯ) А ключ до веба та інших не важко знайти коли скористатись пошуковиком для цього не потрібно реєструватись. :) ну не вміє ... А от користувачем буде може активним, а ви ... ех... відбили відразу охоту спілкуватися.... (До речі ці дані можуть бути неправильними, я наприклад при реєстрації мало коли ввожу реальні дані)
Відредаговано: Ktara - Пт, 08.05.2009, 17:09 |
|
| |
swetikccc |
Дата: Чт, 30.04.2009, 15:24 | Повідомлення № 8 |
Ветеран спілкування
| Quote (НІКОЛЯ) Фамілію та адресу можу викласти также тут І на майбутнє : Колеги будьте уважніші а то скоро проситимуть практичні за дітей писати. На далі інформація про спроби реєстрації учнів під учителя буде перевірятись . Для чого?
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Чт, 30.04.2009, 15:24 | Повідомлення № 9 |
Знавець вірусів
| Це вже друга спроба даного клієнта перший раз він зарежився в нас як Мирон але за рахунок глюків юкозу про які він не знав мав проблему з паролем Отакі то пироги . А що до доцільності то я важаю недоречно реєструватись щоб написати повідомлення типу в кого є щось .Це означа що людині ліньки пошукати самій. Може ви чули про таке як рівноцінний обмін інформацією . Саме той випадок .Надаєм щось самі в обмін отримуємо рівноцінну віддачу
Відредаговано: НІКОЛЯ - Пт, 08.05.2009, 17:19 |
|
| |
filnick |
Дата: Чт, 30.04.2009, 15:24 | Повідомлення № 10 |
Мудрий вчитель
| Quote (НІКОЛЯ) А що до доцільності то я важаю недоречно реєструватись щоб написати повідомлення типу в кого є щось .Це означа що людині ліньки пошукати самій. На багатьох гілках нашого форуму можна читати повідомлення з проханням надати допомогу в тому чи іншому питанні. Більшість наших форумчан радо діляться допомогою. Але, як правильно помітив НІКОЛЯ, цим частенько дехто зловживає. Я не проти того , щоб учні, студенти та багато інших наших громадян заходили та спілкувалися на форумі. Але навіщо прибріхувати та називати себе вчителем інформатики й просити допомоги написати розв'язок задачі, прикриваючись тим, що не вчив програмування? Шановні модератори та адміни (в першу чергу Ковальчук_Олександр, ) можливо варто створити гілку типу для школярів, для студентів, де можна надавати консультації чи допомогу і не заставляти цих людей одягати на себе тогу вчителя інформатики?
|
|
| |
mouse |
Дата: Чт, 30.04.2009, 15:25 | Повідомлення № 11 |
Ветеран спілкування
| Quote (filnick) гілку типу для школярів, для студентів, Підтримую. І саме головне - все це перенести у флудилку. Бо тема зовсім не збігається зі змістом. Навіть втратив думку.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |