|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Надайте інформаційну допомогу!!!!!
| |
Ktara |
Дата: Вт, 04.11.2008, 19:04 | Повідомлення № 1 |
Перспективна вчителька
| З 10 по 13 листопада буду знаходитись у Львові на навчанні. Потрібні телефони готелів (бажано з вказанням які там ціни за добу, номер двохмісний) або телефони приватних квартир. буду дуже вдячна за надання такої інформації
|
|
| |
Newbie |
Дата: Вт, 04.11.2008, 19:51 | Повідомлення № 2 |
Хелпер
| насправді таку інформацію жителям Львова надати дуже складно - місцеві готелями і зйомними квартирами не так часто користуються але щось таки пораджу Доступно тільки для користувачів
|
|
| |
Ktara |
Дата: Вт, 04.11.2008, 19:56 | Повідомлення № 3 |
Перспективна вчителька
| Quote (Newbie) насправді таку інформацію жителям Львова надати дуже складно - місцеві готелями і зйомними квартирами не так часто користуються але щось таки пораджу Доступно тільки для користувачів Дякую за пораду. Подивлюся, може щось знайду
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Ср, 05.11.2008, 01:02 | Повідомлення № 4 |
Ветеран спілкування
| Ktara, я замітив, що вам досить часто приходиться подорожувати. Пам’ятаю, нещодавно ви просили допомоги на таку ж тему в м. Киїів. Не перестаю дивуватись вашому ентузіазму.
|
|
| |
W-w-W |
Дата: Ср, 05.11.2008, 01:07 | Повідомлення № 5 |
| Quote (Ковальчук_Олександр) Ktara, я замітив, що вам досить часто приходиться подорожувати. Пам’ятаю, нещодавно ви просили допомоги на таку ж тему в м. Киїів. Не перестаю дивуватись вашому ентузіазму. Ковальчук_Олександр, Що поробиш, життя таке наше!!!!!
|
|
| |
Ktara |
Дата: Ср, 05.11.2008, 08:49 | Повідомлення № 6 |
Перспективна вчителька
| Quote (Ковальчук_Олександр) Ktara, я замітив, що вам досить часто приходиться подорожувати. Пам’ятаю, нещодавно ви просили допомоги на таку ж тему в м. Киїів. Це в мене просили допомоги Я давала телефони де можна знайти квартиру в Києві Quote (WWW) Ковальчук_Олександр, Що поробиш, життя таке наше!!!!! дійсно життя таке, отримую третю освіту "Вечный студент"
|
|
| |
Spirit |
Дата: Ср, 05.11.2008, 17:30 | Повідомлення № 7 |
Сис.адмін
| Если будете снимать квартиру, то распечатайте себе побольше телефонов, так как иногда бывают кидалова, что за квартиру договорились, приезжаете, а телефон не отвечает или говорят, что квартира занята. Еще могу порекомендовать фирму, которая занимается сдачей квартир посуточно (работают качественно, ни разу не подводили) (032) 222-15-38 Будут пробемы, пишите, у меня есть даже моб. их директора 
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |