|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Скачування файлів із файлообмінників
| |
Bandalak |
Дата: Сб, 25.10.2008, 21:25 | Повідомлення № 1 |
Лідер форуму
| Дуже часто нам трапляється необхідність скачати щось смачненьке із файлообмінників. На даний час вже існує понад трьох десятків широковідомих серверів по обміну файлами. Наприклад: rapidshare.com rapidshare.de megaupload.com megashares.com depositfiles.com letitbit.net netload.in megarotic.com upload ed, to filefactory.com та багато інших. Для того, щоб скачати з одного з них файли необхідно виконати якісь специфічні умови для конкретного сервера. Увести код, почекати певний час, відвідати рекламодавців то що... Та й швидкість скачування (окрім преміум аккаунтів) не висока. Кількість потоків 1, або 2. А головне не підтримується докачування. Уявіть собі, що ви скачуєте 100 Мб інформації одним файлом, коли вже закачали 99 Мб - розірвалося з'єднання, чи вимкнули світло. Що далі? Або почати спочатку, або плюнути на все! Я вже давно так не роблю. Для скачування із файлообмінників використовую проміжні сервери, які мають преміум аккаунти майже на всіх таких шарингах. Вони закачують потрібну мені інформацію до себе, а я вже перекачую собі, як хочу і коли хочу! Звичайно не за даром. Але ціна там помірна - 1$ за 2 Гб перекачаної інформаці. Один з них -http://filedownloader.net надає для качування окрему програму, а інший може навіть сформувати із вашої інформації диск і вислати по пошті. За два роки особливих нарікань у роботі цих служб у мене не виникло. Перевести гроші на їхні рахунки можна через WebMoney. Там все автоматизовано. Спробуйте і давайте свої відгуки!
Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
Yura_Shrol |
Дата: Пн, 18.01.2010, 22:26 | Повідомлення № 16 |
Знаток супутникового інету
| Останнім часом для зкачування з файлообмінників також використовую USD, але тільки для отримання прямих посилань, а дальше довнлоад мастер. При збої зв’язку легко докачується (отримується нове посилання і змінюється у властивостях закачки). Перевірено на депозиті, рапідшарі, летітбіті.
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Вт, 19.01.2010, 09:40 | Повідомлення № 17 |
Знавець вірусів
| Quote (gu2in) вкажіть Ваший НАЙКРАЩИЙ браузер і я його спробую Гугле кром спробуйте . А що до торент трекерів про які роздачі може йти мова коли з допомогою ОТАКОГО Софта можна валить рейтинг до космічних максімумів Для файлообмінників теж нема проблем. До речі ТУТ багато чого цікавого всей софт іде з ліцензією там в по центру так і написано Внимание! Весь софт, выложенный на сайте, представлен с crack-ом 
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Вт, 14.09.2010, 23:30 | Повідомлення № 18 |
Лідер форуму
| Quote (НІКОЛЯ) Для файлообмінників теж нема проблем Десь промелькнула софтинка для скачування з файлообмінників. Мабуть це було тут, але хтось вже видалив!
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Вт, 14.09.2010, 23:37 | Повідомлення № 19 |
Знавець вірусів
| Quote (Bandalak) Десь промелькнула софтинка для скачування з файлообмінників. Мабуть це було тут, але хтось вже видалив http://booksoftcrack.ru/news....8 http://booksoftcrack.ru/news....13-7881 це тут
|
|
| |
gu2in |
Дата: Сб, 25.12.2010, 16:43 | Повідомлення № 20 |
Досвідчений учасник
| Сайт для "виправляння" посилань з файлообмінників. Для Depositfiles безкоштовно, для інших обмінників - після реєстрації та оплати 10 грн./місяць. Дивимось Додано (25.12.2010, 16:43) --------------------------------------------- Сайт спочатку випрямляє декілька посиланнь на депозит безкоштовно, а потім видає або помилки, або "файл не існує чи був видалений", хоча файл можна скачати без випрямлення. Пробував міняти свій IP - не помогло, тоді зачистив куки з цього сайту - почав знову випрямляти посилання. Отже висновок: прив'язка йде не до вашого ІР, а до браузера. Кому треба декілька посилань випрямити - зачищайте куки.
Відредаговано: gu2in - Сб, 25.12.2010, 16:45 |
|
| |
Bandalak |
Дата: Пт, 15.04.2011, 23:14 | Повідомлення № 21 |
Лідер форуму
| Допоможіть, як підняти свій рейтинг на торентах. А то у мене швидкість на вигрузку тільки 384 кбіт/сек, а на закачку до 6 Мбіт/сек. Качати хочу багато, а роздавати не встигаю!
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Сб, 16.04.2011, 08:43 | Повідомлення № 22 |
Знавець вірусів
| Quote (Bandalak) Качати хочу багато, а роздавати не встигаю! Quote (Bandalak) Допоможіть, як підняти свій рейтинг на торентах. А то у мене швидкість на вигрузку тільки 384 кбіт/сек, а на закачку до 6 Мбіт/сек. Качати хочу багато, а роздавати не встигаю! СТАВИМ Torrent Ratio Keeper-Monster Edition І ВПЕРЕД ТІКИ НЕПЕРЕСТАРАЙСЯ http://crashbox.ru/program....s-.html І ВСЕ
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Сб, 16.04.2011, 09:36 | Повідомлення № 23 |
Лідер форуму
| НІКОЛЯ, дякую, зараз спробую! Після лікування сама пограма матюкається, мов ви скачали заражену версію! А без лікування 20-ти денний тріал.
|
|
| |
gu2in |
Дата: Чт, 17.11.2011, 20:18 | Повідомлення № 24 |
Досвідчений учасник
| Пропоную вам полегшений варіант скачування файлів для таких популярних файлообмінників: - TurboBit.net - Depositfiles.com - LetitBit.net - RapidShare.com Існує такий сайт: http://link-files.ru/ З його допомогою можна швиденько скачувати файли з вказаних файлообмінників без введення спеціального коду, без очікування (для деяких обмінників) та навіть з можливістю докачати файл (окремі обмінники). Звісно для такого "щастя" є і певні обмеження: "За 1 час обрабатываются ссылки с Turbobit та RapidShare общим размером не более 200 Мб." Користуйтеся і бережіть свій час та нерви!Додано (17.11.2011, 19:18) --------------------------------------------- Ключ для Преміум-доступу на letitbit Сьогодні о 24.00 закінчується, залишилось ~24,6 Гіг Ключ мій особистий - не встигаю викачати. Хто перший - того і тапки, забирайте. Доступно тільки для користувачів
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |