|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Допоможіть з темою для МАН
|
GаrDArik |
Дата: Ср, 28.05.2008, 22:12 | Повідомлення № 1 |
Прописаний назавжди
| Планую в наступному році з учнем 8 класу писати МАН з інформатики. Бажання і в нього і в мене є. Він цікавиться фізикою - цього року (7 кл.) писав роботу МАН з ядерної фізики. Хотілося б пов'язати інформатику і фізику. Підкажіть як, яку тему краще взяти? В кого є якийсь досвід? Дякую! Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: GаrDArik - Ср, 28.05.2008, 22:13 |
|
| | |
Вчитель |
Дата: Нд, 06.09.2009, 19:50 | Повідомлення № 16 |
Прописаний назавжди
| Я багато років "ЖУРЮ" МАН на всіх рівнях - від області і до України. Так от що помітно - не дуже хочуть "руцями" працювати, краще щось десь переписати, іноді - некритично. На мою думку, на МАН треба готувати саме "рукодільні" роботи. Фотографії й відео об"єктів вивчення для уроків фізики, біології, хімії, географії, природознавства... Якщо це буде тематично змонтований матеріал, якісний технічно і доцільний дидактично, то ще й грошей можна заробити... Старші діти залюбки створюють тематичні сайти. Можна взяти ті ж "Фізики-7 ... 10", спробувати адаптувати їх до 12-річної прграми. !На ура! пройшли б невеличкі дидактичні ігри, навіть для малечі, зроблені самими школярами (наприклад де живе зайчик, сова, ворона, кінь....) НЕ РАДЖУ займатись розкладом, обліком, бібліотекою, кадрами тощо, якщо тільки це не буде ДУЖЕ професійно, узгоджено зі стандартними програмами Успіхів! ЦЕ ТРЕБА!
|
|
| | |
GаrDArik |
Дата: Нд, 06.09.2009, 21:19 | Повідомлення № 17 |
Прописаний назавжди
| Дякую! То було питання ще з того року. Розчарувався я в організації МАНів. Щоб узнати результати - треба було самому бігати, дзвонити... 2 з 3х робіт пройшли на місто - так після міського етапу я навіть досі незнаю результати( Організація - НІЯКА! Більше займатись небуду(((
|
|
| | |
Вчитель |
Дата: Чт, 10.09.2009, 11:47 | Повідомлення № 18 |
Прописаний назавжди
| Quote (GаrDArik) Організація - НІЯКА! Більше займатись небуду((( Ну не знаю... У Київській області (Біла Церква проводить) - все дуже добре організовано, може на рівні відділу освіти беспорядок... Але МАН - це дуже важливо, насамперед для дітей. У Драгоманова в Інститут інформатики призерів області забирають в ПЕРШУ ЧЕРГУ!
|
|
| | |
al-kov |
Дата: Пн, 25.01.2010, 11:30 | Повідомлення № 19 |
Часто заходить...
| Учень зробив рушій сайту на PHP ( панель керування, шаблони і т.д.) з використанням AJAX. Цю роботу хочемо представити в МАН. Допоможіть правильно сформулювати тему МАНівської роботи. Може хто допомагав учням у написанні такого типу робіт - поділіться досвідом .
|
|
| | |
Ktara |
Дата: Пн, 25.01.2010, 21:46 | Повідомлення № 20 |
Перспективна вчителька
| Quote (Вчитель) У Київській області (Біла Церква проводить) - все дуже добре організовано, може на рівні відділу освіти беспорядок... дякую за комплімент організації, в якій я працюю
|
|
| | |
larisa2007 |
Дата: Чт, 11.02.2010, 11:55 | Повідомлення № 21 |
Часто заходить...
| Помогите подготовить ученика к контрольной по предмету на областной защите. Предмет математика. Поделитесь кто может текстами работ за прошлые годы. Я первый раз, что бы знать на что ориентироваться.
|
|
| | | | |
aass1207 |
Дата: Пт, 16.04.2010, 20:54 | Повідомлення № 23 |
Новий користувач
| Підкажіть тему на МАН з інформатики щось оригінальне чого ще нема (тільки не електронні підручники по якомусь предмету)
|
|
| | |
GаrDArik |
Дата: Пт, 21.05.2010, 20:59 | Повідомлення № 24 |
Прописаний назавжди
| Quote (aass1207) Підкажіть тему на МАН - "Нейронні мережі"
|
|
| | |
Ko3a4ok |
Дата: Пн, 21.10.2013, 21:44 | Повідомлення № 25 |
Новий користувач
| Будь-ласка допоможіть обрати тему на МАН з інформатики, щось актуальне і доступне.Я в 10 класі і беру участь у МАН перший раз))
|
|
| | |
Spirit |
Дата: Чт, 14.11.2013, 01:37 | Повідомлення № 26 |
Сис.адмін
| Цитата Ko3a4ok (  ) Будь-ласка допоможіть обрати тему на МАН з інформатики, щось актуальне і доступне.Я в 10 класі і беру участь у МАН перший раз)) Чайник клиент-сервер для ленивых офисных сотрудников. Чайник с датчиком уровня воды, температуры, включенности подключен к одному компу, а другие по сети могут посмотреть есть ли вода в чайнике и включить его, а когда закипает, приходит сообщение, что чайник закипел. Ну остальные навороты по вкусу.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |