|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Книги аспекту
|
| | |
Varkan |
Дата: Чт, 27.03.2008, 13:12 | Повідомлення № 1 |
Викладач ВУЗу
| Як ви ставитесь до книг видавництва "Аспект"? Додано (27.03.2008, 13:12) ---------------------------------------------
Quote (Шестопалов) У видавництві "Аспект" з 2004 року успішно перевидаються і розходяться по школах різних регіонів навчальні посібники Дуже часто на форумі зустрічаю: видавництво аспект пропонує... У Рівненському державному гуманітарному університеті деякі книги цього видавництва зараз показують як зразок неправильних книг і неправильного подання інформації. Один викладач декілька разів починав пару такими словами: Відкриваємо книгу під редакцією Шестопалова на стор... Перекреслюємо те що там написане і пишемо таке... А як ви ставитесь до книг цього видавництва? Наскільки можна довіряти їм?
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Чт, 27.03.2008, 23:24 | Повідомлення № 2 |
Лідер форуму
| Quote (Varkan) Один викладач декілька разів починав пару такими словами: Відкриваємо книгу під редакцією Шестопалова на стор... Перекреслюємо те що там написане і пишемо таке... Цікаво-би поспілкуватися з цим викладачем, що ж він там такого знайшов? Чи це може політика?Додано (27.03.2008, 23:24) --------------------------------------------- Я вважаю, що по етичних нормах, всі знайдені помилки у будь-якій книзі варто направляти автору на обговорення, а не виставляти публічно на показ! Не помиляється тільки той, що нічого не робить!
|
|
| |
Varkan |
Дата: Пт, 28.03.2008, 09:51 | Повідомлення № 3 |
Викладач ВУЗу
| Quote (Bandalak) Я вважаю, що по етичних нормах, всі знайдені помилки у будь-якій книзі варто направляти автору на обговорення, а не виставляти публічно на показ! Не помиляється тільки той, що нічого не робить! я просто не бачив теми "помлки в книгах аспект" юда я виставив цю тему напевне для того самого шо і пан Шестопалов, шоб виявляти і виправляти помилки в книгах.
|
|
| |
Шестопалов |
Дата: Пт, 28.03.2008, 10:24 | Повідомлення № 4 |
Видавець посібників
| Quote (Varkan) У Рівненському державному гуманітарному університеті деякі книги цього видавництва зараз показують як зразок неправильних книг і неправильного подання інформації. Видавництво "Аспект" звертається до вчителів інформатики з проханням зробити посібники, якими ви користуєтесь, кращими. Ваші зауваження та пропозиції будуть із вдячністю прийняті, враховані при перевипуску книг і ВИНАГОРОДЖЕНІ. Шановний Varkam! Вдячний Вам за відкриття цієї теми. У моєму видавництві працюють І ВИДАЮТЬСЯ(!) багато вчителів з різних регіонів України і все, що ми робимо, відкрите для критики, зауважень і пропозицій. Але треба ж залишатися цивілізованими людьми, нехай у ринкових відносинах. Етика сільських бабусь на базарі не дозволяє кричати: "Дивіться. люди, які тухлі яйця на сусідньому прилавку!" Таку бабу дуже швидко навчать вести себе виховано. Мені досить часто доводиться стикатися з "нериночною" поведінкою шановних викладачів, доцентів і вище. Єдина реакція з моєї сторони: я собі не дозволяю будь-яких висловлень з приводу їхніх творінь, для просування яких до покупців використовуються такі методи. А тема "Помилки в посібниках видавництва "Аспект" на цьому форумі є!
Відредаговано: Шестопалов - Пт, 28.03.2008, 10:25 |
|
| |
Varkan |
Дата: Пт, 28.03.2008, 10:31 | Повідомлення № 5 |
Викладач ВУЗу
| Quote (Шестопалов) Але треба ж залишатися цивілізованими людьми, нехай у ринкових відносинах. Етика сільських бабусь на базарі не дозволяє кричати: "Дивіться. люди, які тухлі яйця на сусідньому прилавку!" Quote (Varkan) Один викладач декілька разів починав пару такими словами: Відкриваємо книгу під редакцією Шестопалова на стор... Перекреслюємо те що там написане і пишемо таке... В мене і в думках не було нікого образити чи відлякати покупців. Це я написав для того, щоб показати чого я створив цю тему. якщо я вас образив то пршу вибачення. Quote (Шестопалов) А тема "Помилки в посібниках видавництва "Аспект" на цьому форумі є! Quote (Varkan) я просто не бачив теми "помлки в книгах аспект" Кажу ще раз я небачив цієї теми
Відредаговано: Varkan - Пт, 28.03.2008, 10:39 |
|
| |
Шестопалов |
Дата: Пт, 28.03.2008, 10:52 | Повідомлення № 6 |
Видавець посібників
| Quote (Varkan) В мене і в думках не було нікого образити чи відлякати покупців. Це я написав для того, щоб показати чого я створив цю тему. Якщо я вас образив то пршу вибачення. Які образи і за що? Тільки вдячність, що відкрили цю тему! А критиків посібників видавництва "Аспект" запрошую до співпраці як редакторів за відповідну винагороду.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |