Чт, 18.04.2019, 18:43
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » Тестуючий комплекс MIFTests (переваги та недоліки Тестуючого комплексу MIFFTests)
Тестуючий комплекс MIFTests
Sasyk Дата: Сб, 02.02.2008, 10:03 | Повідомлення № 1
знаток тестуючих систем
Повідомлень: 300
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
Шановні користувачі Всеукраїнського форуму вчителів інформатики, на даному форумі вже давно йде суперечка про тестуючі системи, про їхні перевагий та недоліки... Разом з тим велика увага приділялася і Тестуючому комплексу MIFTests, який можна скачати з сайтуMIFTests Пропонуємо в даній темі обговорювати переваги й недоліки суто цього тестуючого комплексу... Дякуємо!

На ряду з іншими тестуючими програмами, MIFTests виглядає найбільш ефективно, великі можливості, помірна ціна, ефективність роботи...

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 20:34
Sasyk Дата: Вт, 27.01.2009, 10:42 | Повідомлення № 301
знаток тестуючих систем
Повідомлень: 300
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
Quote (Nevirkovets)
На численні прохіння програма перекладу тестів під Assistent до програми MIFtests.
З асістента у MIFTests

Ех... А відгуки де? То ж так просили створити таку функцію...
Nevirkovets Дата: Вт, 27.01.2009, 16:46 | Повідомлення № 302
Написав MifTests
Повідомлень: 266
Нагороди: 0
Рейтинг: 12
Quote (Sasyk)
Ех... А відгуки де?

а як так розумію, що хто найбільше про це просив як не використовував цю функцію так і небуде ... а говорилося спеціально, щоб щось заставити зробити ;)
:* а може все влаштовує?
Yura_Shrol Дата: Ср, 28.01.2009, 20:34 | Повідомлення № 303
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 650
Нагороди: 7
Рейтинг: 98
Не кожен день вдається відвідати форум. Так що і відгуки затримуються.
Скачав, перевірив. Питання з вибором декількох, вставка малюнка працює. А от на місці запитання з одиничним вибором тільки пусте віконце
Прикріплення: 7653025.jpg(38.4 Kb)
Nevirkovets Дата: Чт, 29.01.2009, 16:50 | Повідомлення № 304
Написав MifTests
Повідомлень: 266
Нагороди: 0
Рейтинг: 12
Quote (Yura_Shrol)
А от на місці запитання з одиничним вибором тільки пусте віконце

або на пошту або на форум викладіть плиз архівчик з тестом під асистент ... (inforoom@ukr.net)

Додано (29.01.2009, 16:50)
---------------------------------------------
цей файл потрібний для перевірки правильності складання!!!

oleg_teacher Дата: Вт, 03.02.2009, 14:59 | Повідомлення № 305
Любитель дискутувати
Повідомлень: 177
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Quote (Yura_Shrol)
одиничним вибором тільки пусте віконце

Я десь 5-6 тестів переводив, то не виникало ніяких проблем ... вроді нормально експортує ...
А чому Ви не додасте дану можливість в "Побудовник тестування"? а даєте як окремий файл?
Quote (Yura_Shrol)
Скачав, перевірив. Питання з вибором декількох, вставка малюнка працює. А от на місці запитання з одиничним вибором тільки пусте віконце

А у вас тест точно правильно складений згідно вимог асістента?
Nevirkovets Дата: Пт, 06.02.2009, 13:48 | Повідомлення № 306
Написав MifTests
Повідомлень: 266
Нагороди: 0
Рейтинг: 12
Yura_Shrol, Бачу Ви є на форумі ... Вишліть тест складений у асістенті, який не получився!!!
ktyd Дата: Пн, 09.02.2009, 09:13 | Повідомлення № 307
Я тут недавно...
Повідомлень: 37
Нагороди: 0
Рейтинг: 1
Quote (Nevirkovets)
На численні прохіння програма перекладу тестів під Assistent до програми MIFtests.
З асістента у MIFTests

а как на счет импорта с test-W test-W2 в miftests?
такое слабо сделать?

Відредаговано: ktyd - Пн, 09.02.2009, 09:22
Nevirkovets Дата: Пн, 09.02.2009, 17:54 | Повідомлення № 308
Написав MifTests
Повідомлень: 266
Нагороди: 0
Рейтинг: 12
Quote (ktyd)
такое слабо сделать?

В принципі не слабо, але чи можна. (Чи дозволить пан Шестопалов, адже це його тести ... мо він авторські права на них має).
Quote (ktyd)
а как на счет импорта с test-W test-W2 в miftests?

А взагалі ... Просили експорт в асистент ... а получилася напевне дармова і непотрібна робота, то чи не получиться це з даним експортом?
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 09.02.2009, 22:42 | Повідомлення № 309
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3704
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Quote (Nevirkovets)
получилася напевне дармова і непотрібна робота, то чи не получиться це з даним експортом?

Я не розумію навіщо взагалі з тим експортом паритися. Я, наприклад, при складанні тесту деякі питання беру з test-w2 і при цьому мене влаштовує метод "Копировать - вставить". Всеодно це лише деякі питання. Інші приходиться придумувати самому, враховуючи різноманітність типів питань.
По-моєму, краще хай розробники тратять час на вдосконалення інтерфейсу, розширення функціональності...
LAM85 Дата: Вт, 10.02.2009, 00:38 | Повідомлення № 310
Я тут недавно...
Повідомлень: 44
Нагороди: 0
Рейтинг: 1
Скажіть будь-ласка максимальна кількість користувачів у базі?

Я сьогодні створив базу користувачів з 150 учнів (тобто 10-А,Б,В,11А,Б,В) пробував пройти тестування на учнівському компютері тест незапустився і заром завис компютер вчительський.

Три 10 класи обєднував в одну базу всерівно висло.
А коли три 10 і 11 класи розділив по окремо то все запрацювало.

Ніхто такого не зустрічав?

Відредаговано: LAM85 - Вт, 10.02.2009, 00:39
Ktara Дата: Вт, 10.02.2009, 01:22 | Повідомлення № 311
Перспективна вчителька
Повідомлень: 4113
Нагороди: 38
Рейтинг: 371
У меня в базе 180 - все работает норммально
Nevirkovets Дата: Вт, 10.02.2009, 08:52 | Повідомлення № 312
Написав MifTests
Повідомлень: 266
Нагороди: 0
Рейтинг: 12
Quote (LAM85)
Скажіть будь-ласка максимальна кількість користувачів у базі?

Обмежень не ставилося...
В мене працюють 3 класи 10 (А,Б,В) і три класи 11(А,Б,В) і 7 груп по 8 чол ... курсовиків. Учні без проблем вибирають і нормально проходиться тестування ...
Взагалі то проблем не повинно бути ... Процес побудований наступним чином:
1. Завантажено "Адміністратор тестування"
2. завантаження програми "Тестування" (під час процесу завантаження дана програма подає сигнал "Адміністратору", якщо звязок відбувся .. то "Адміністратор" передає дані учнів по мережі...
Можливо воно б і повинно було виснути коли багато сильно користувачів, але при 150 учнях дані настільки швидко передадуться що це напевне і вчасі виміряти буде не можливо!!!
Quote (LAM85)
пробував пройти тестування на учнівському компютері тест незапустився

що означає не запустився? Сам вимкнувся ... чи завіс на довгий час... чи видав помилку якусь?
Quote (LAM85)
заром завис

А що означає слово "заром"
Quote (LAM85)
А коли три 10 і 11 класи розділив по окремо то все запрацювало.

Це ви зробили я так зрозумів дві бази: 10 клас (А,Б,В) і 11 клас (А,Б,В)

Вишліть базу учнів для яких у Вас не запускається тест перевірю в себе ... може спробую якось найти спосіб, який дозволить передавати учнів швидше ніж є зара ...(вдосконалюся)

Додано (10.02.2009, 08:52)
---------------------------------------------
Ось тыльки но провів пробу на 1471 учню ... яких створив випадково ... все нормально!!! Я б ще задумувався б над проблемою, якби в одну і туж секунду зі 100 компів відбувалося під'єнання, а так навіть не знаю чому у Вас виникли проблеми. Файл з учнями додаю ..... Можете всі хто бажає спробувати і дати сврю відповідь.

Ktara Дата: Вт, 10.02.2009, 09:39 | Повідомлення № 313
Перспективна вчителька
Повідомлень: 4113
Нагороди: 38
Рейтинг: 371
Так не все ж 150 одновременно работают :) Максимальное количество проходящих тест одновременно 15 человек (ну смотря у кого какой класс, я на примере себя) Ни разу не было подвисаний или еще каких-то проблем. Все работает нормально
Nevirkovets Дата: Вт, 10.02.2009, 10:04 | Повідомлення № 314
Написав MifTests
Повідомлень: 266
Нагороди: 0
Рейтинг: 12
Quote (Ktara)
Так не все ж 150 одновременно работают

Так то воно так ... але реально є два етапи проблемних у працюванні з мережею ... це коли тестер завантажується (багато даних адміністратор передає по мережі) і коли завершено тест (багато даних отримується під час програми), але на до 30 компах (перевірено самостійно і по користувачах програми) явних підвисань не видно ... тому сказати чи при 150 буде сильно виснути не можу ... але впевнено скажу що передача і отримання даних учнів і запис результатів з 1 компа по мережі відбувається менше ніж за 1 сек ...
Ktara, спробуйте той файл учнів що я виклав на форумі в попередньому повідомлені підвязати до себе і спробуйте завантажити тестування при > 1400 учнів.
Ktara Дата: Вт, 10.02.2009, 13:20 | Повідомлення № 315
Перспективна вчителька
Повідомлень: 4113
Нагороди: 38
Рейтинг: 371
хорошо, я завтра буду на работе и попробую по сети. Результаты напишу.
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » Тестуючий комплекс MIFTests (переваги та недоліки Тестуючого комплексу MIFFTests)
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.