|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
ремонт екрана для проектора
| |
Комарик |
Дата: Su, 17.04.2011, 21:42 | Повідомлення № 1 |
Прописаний назавжди
| блін, отак завжди... попросили в універі перенести екран для проектора, він у мене впав і побились ніжки (а саме та пласмаска яка дозволяла їх фіксувати у потрібному положенні) тепер мені потрібно його відремонтувати, а я навіть не знаю де у мене в місті їх можна купити (Вінниця) може хтось щось порадить....?
[admin]Шановні форумчани!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
sgrecords |
Дата: Mo, 18.04.2011, 00:53 | Повідомлення № 2 |
Активний учасник
| Свердлим отвір під болт м6 на потрібні висоті який буде опорою цієї байди. У мене із з пластмасою не трималось толком.
|
|
| |
Arim |
Дата: Mo, 18.04.2011, 11:43 | Повідомлення № 3 |
Тут живе...
| Настроїли на потрібну висоту та намотали білу ізоленту до отримання валика.
|
|
| |
Комарик |
Дата: Mo, 18.04.2011, 22:23 | Повідомлення № 4 |
Прописаний назавжди
| Quote (Arim) Настроїли на потрібну висоту та намотали білу ізоленту до отримання валика. Quote (sgrecords) Свердлим отвір під болт м6 на потрібні висоті який буде опорою цієї байди. У мене із з пластмасою не трималось толком. та по ідеї так і буде, просто думав може є якийсь цент по ремонт таких штук. все ж зручніше його скласти і за шафу сховати, а ні ж коли весь час ніжки розтавлені....
|
|
| |
Yura_Shrol |
Дата: Tu, 19.04.2011, 08:55 | Повідомлення № 5 |
Знаток супутникового інету
| Зверніться до вчителя трудового навчання школи чи будинку школяра, маючи інструмент з металу таку штуку виготовити можна спокійно. Також можна попросити допомоги в автомайстерні (правда чи захочуть взятися і скільки попросять??) Якби Ви були б ближче я б взявся допомогти.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |