|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Firebug
| |
piktor |
Дата: Sa, 16.10.2010, 19:00 | Повідомлення № 1 |
Активний учасник
| Натрапив на цікавий додаток до Firefox - Firebug, що дозволяє розбирати та відлагоджувати HTML та CSS код і скрипти на вашій сторінці, розбирати по поличках. Мені цей додаток сподобався, тому вирішив про нього написати. Зовсім не обов'язково зберігати отриману сторінку локально, Firebug робить усе на ходу. Заходимо на сайт, клацаємо на маленького жучка знизу на панелі статусу: Знизу бачимо гарно структурований код, блочні елементи якого ми можемо розгортати, кожен елемент досліджувати - розміри, відступи, положення, кольори, шрифти та інше. Показується відповідне місце в CSS, всі властивості - власні та успадковані. Властивості можна змінювати на ходу: Я поставив собі аватарку бажаних розмірів і адміністратори мені нічого не скажуть: Є функція, що дозволяє швидко шукати фрагмент, що відповідає за ту, чи іншу частину сторінки: Можна відлагоджувати, також, і скрипти, проте я цього не робив. Ясне діло, що всі зміни відбуваються лише в пам'яті браузера і нівелюються оновленням сторінки.
|
|
| |
mouse |
Дата: Sa, 16.10.2010, 19:23 | Повідомлення № 2 |
Ветеран спілкування
| Чули, знаємо, використовуємо.
|
|
| |
Spirit |
Дата: Mo, 10.01.2011, 21:47 | Повідомлення № 3 |
Сис.адмін
| Попробую пользоваться. Знаю очень качественную штуку, которой пользуюсь IE Developer Toolbar Работает под Internet Explorer Попробую сравнить две технологии. Додано (10.01.2011, 21:47) --------------------------------------------- Мне IE Dev Toolbar нравится больше. В Firebug очень неудобно просматривать скомпилированный стиль.
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Mo, 10.01.2011, 22:19 | Повідомлення № 4 |
Знавець вірусів
| В Гугле Кромі натискаєм Ctrl+Shift+I І отримуєм панель розробника
|
|
| |
Jaxx |
Дата: Th, 16.06.2011, 16:18 | Повідомлення № 5 |
Я тут недавно...
| В останніх версіях Опери нарешті модернізували Opera Dragonfly, тепер ним набагато зручніше користуватися. Але все одно для відладки Javascript, особливо AJAX, Firebug поки що найзручніший. P.S. програмую під Лінуксом, тому від Internet Explorer бог милував
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |