Пт, 22.09.2017, 00:24
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 2 з 2«12
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » Потрібна швидка ВІДПОВІДЬ (Заводські дані)
Потрібна швидка ВІДПОВІДЬ
Scorpion Дата: Нд, 04.07.2010, 23:27 | Повідомлення № 1
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 0
Рейтинг: 16
Де знаходиться серійний номер продукта, у моєму випадку попросили переписати заводські дані ПК! Як я розумію, це має бути серійний номер - ДЕ ЙОГО ШУКАТИ??????

Звідки серійний номер, для інвентаризації , переписуєте Ви?????

PanPete Дата: Вт, 06.07.2010, 01:11 | Повідомлення № 16
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
pet, контрольний стікер (наклейка) завжди служив тільки захистом від дурня і ніколи не вважався носієм серійного номера продукту. При ремнті його переклеюють, номер вказаний на стікері при цьому змінюється.

Відредаговано: PanPete - Вт, 06.07.2010, 01:14
serbor Дата: Вт, 06.07.2010, 01:52 | Повідомлення № 17
Наполегливий учасник
Повідомлень: 946
Нагороди: 2
Рейтинг: 46
Quote (pet)
за такое прокуратура или кру уже бы дело открыли

А как быть, если передало технику частное предприятие (бесплатно), а у них обычная техника с магазина, там не ставят номеров?

Додано (06.07.2010, 00:52)
---------------------------------------------

Quote (pet)
где покупали, почему без тендера

А было время, не было тендера, покупали где дешевле, за деньги спонсоров. Ну нет номера на системном блоке, если купить его в компьютерной фирме. Его там за два часа собирают.
У нас в школе работал волонтёр корпуса мира (американка). Она выиграла для нашей школы деньги, за которые я лично купил комплектующие и сам собрал два компьютера. За деньги она отчиталась по документам на комплектующие, которые я предоставил. Бухгалтерия ГорУО эти компьютеры инвентаризировала. Но вот заводского номера системному блоку поиметь не суждено.
volevikt Дата: Вт, 06.07.2010, 03:02 | Повідомлення № 18
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1776
Нагороди: 24
Рейтинг: 182
Quote (PanPete)
контрольний стікер (наклейка) завжди служив тільки захистом від дурня і ніколи не вважався носієм серійного номера продукту. При ремнті його переклеюють, номер вказаний на стікері при цьому змінюється.

Мається на увазі наклейка зі штрих-кодом та серійним номером продукту, яка розміщена на корпусі системного блоку. На моїх комп'ютерах таких наклейок дві: одна на передній стінці, а друга зверху корпусу системника. Номери на наклейках співпадають з номером, вказаним в гарантійному талоні.
Інфа, що розміщена на наклейці одного з моїх учнівських компів:
Заводський №184211
Комп'ютер PrimePC Medio80L
Cel 2667/DDR2-256/S-ATA 40G/NS110
За останні три роки відремонтувала більшу половину своїх комп'ютерів. При ремонті наклейки не переклеювалися. (Були випадки, коли один і той же комп ремонтувала двічі).
Наскільки я правильно зрозуміла, Scorpion має комп'ютер, придбаний через магазин. А тому така наклейка в нього може бути відсутня.
Scorpion Дата: Вт, 06.07.2010, 15:53 | Повідомлення № 19
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 0
Рейтинг: 16
Quote (pet)
у нас за такое прокуратура или кру уже бы дело открыли

Оце то да! Вже б давно сиділи за #)))))
pet Дата: Вт, 06.07.2010, 19:09 | Повідомлення № 20
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
сядем усе))))) почитайте топік про неліцензійне програмне забезпечення- відповідальні директор і вчителью
А тепер скажіть самі собі- у вас ВСЕ ліцензійне? :)
Scorpion Дата: Чт, 08.07.2010, 10:11 | Повідомлення № 21
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 0
Рейтинг: 16
Ну не все так погано: серійний номер вказаний у гарантійному талоні! Їх, мені здається, буде придостатньо! %) Системні блоки без наклейок, така була фірма!
Juvik10 Дата: Пт, 19.11.2010, 16:52 | Повідомлення № 22
Новий користувач
Повідомлень: 4
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Тут не потрібно путати "грішне з праведним". Заводський номер - номер який безпосередньо присвоєний відповідному пристрою - звичайно легко знайти за допомогою різного ПЗ (наприклад EVEREST), а от бухгалтерія переживає в основному за інвентарний номер, який Ви безпосередньо наклеюєте на монітор та системний блок (окремо різні номери). А щодо ліцензійного ПЗ... У мене поставили 4+1 НКП у 2003 році. Ліцензійні диски на ОС та офіс. Якщо офісом ми користуємося й на теперішній час, то щодо ОС - вибачте. Windows XP HE SP-1 (навіть не SP-2). Я думаю, хто веде гуртки чи факультативи з інформатики, і хто постійно слідкує за оновленням ПЗ, той зрозуміє, що не всі проги будуть функціонувати під забезпеченням такої "старушки"...
А висновки робіть самі...


Відредаговано: Juvik10 - Пт, 19.11.2010, 16:53
swetikccc Дата: Пт, 19.11.2010, 18:46 | Повідомлення № 23
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3859
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Quote (Juvik10)
Якщо офісом ми користуємося й на теперішній час, то щодо ОС - вибачте. Windows XP HE SP-1 (навіть не SP-2).

А оновити?
Або скачати хом з 3 паком під старі номери?
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » Потрібна швидка ВІДПОВІДЬ (Заводські дані)
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.