Нд, 22.10.2017, 07:23
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 212»
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » Потрібна швидка ВІДПОВІДЬ (Заводські дані)
Потрібна швидка ВІДПОВІДЬ
Scorpion Дата: Нд, 04.07.2010, 23:27 | Повідомлення № 1
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 0
Рейтинг: 16
Де знаходиться серійний номер продукта, у моєму випадку попросили переписати заводські дані ПК! Як я розумію, це має бути серійний номер - ДЕ ЙОГО ШУКАТИ??????

Звідки серійний номер, для інвентаризації , переписуєте Ви?????

sgrecords Дата: Нд, 04.07.2010, 23:38 | Повідомлення № 2
Активний учасник
Повідомлень: 604
Нагороди: 2
Рейтинг: 59
У нас ніхто не переписував, його може і не існувати. Бухгалтерія присвоює свій номер і все. Номера є, здебільшого на кожен пристрій окремо, наприклад на HDD шукайте s/n і т.п.
volevikt Дата: Нд, 04.07.2010, 23:39 | Повідомлення № 3
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1800
Нагороди: 24
Рейтинг: 199
Наклейка або металева планка на системному блоці (може бути на передній або задній стінці корпусу ситемника).
А взагалі то з Вашими комп'ютерами повинна йти документація. Там теж є ці дані. :)
W-w-W Дата: Пн, 05.07.2010, 00:13 | Повідомлення № 4





В нас така документація зберігається у відділі освіти, так як через них проходили комп'ютерні класи.
Quote (Scorpion)
у моєму випадку попросили переписати заводські дані ПК!

Якщо вас саме це попросили то використайте просто функцію Властивості - Мій комп'ютер-Загальні(Общие)-Система
або використайте програми Аіда чи Еверест для більшої характеристики пк

Quote (Scorpion)
Як я розумію, це має бути серійний номер - ДЕ ЙОГО ШУКАТИ??????

Quote (Scorpion)
Звідки серійний номер, для інвентаризації , переписуєте Ви?????

Моя бухгалтерія згідно накладної по комп'ютерному класу сама надала номери інвентаризаційні, я просто потім маркером попрописував і все.
Комарик Дата: Пн, 05.07.2010, 00:19 | Повідомлення № 5
Прописаний назавжди
Повідомлень: 228
Нагороди: 0
Рейтинг: 14
ставте програму EVEREST
а там ком*ютер\сумарна інформація\DMI серiйний номер системної плати

(це і має бути той номер, що вказаний на коробці!!!)

pet Дата: Пн, 05.07.2010, 00:41 | Повідомлення № 6
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
програми тут НЕ допоможуть!!!
Quote (volevikt)
Наклейка або металева планка на системному блоці (може бути на передній або задній стінці корпусу ситемника).

в нашому випадку наклейка на боковій панелі, причому хр хомедішен запрошував при установкі дані з цієї наліпки, і якщо диск був не відповідний машині то не хотів ставати (до кожної машини СВІЙ диск, вірніше кожному з 7 дисків треба було ввести данні певної з 7 наліпок)

Додано (04.07.2010, 23:41)
---------------------------------------------

Quote (Комарик)
там ком*ютер\сумарна інформація\DMI серiйний номер системної плати

а може й так.... :?
Scorpion Дата: Пн, 05.07.2010, 09:41 | Повідомлення № 7
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 0
Рейтинг: 16
На коробках наклейки немає, на системному блоці теж немає!
В документах стоїть серійний номер з двох цифр, наскільки я знаю, серійний номер має складатися з 11 символів!

Дякую ВСІМ за відповіді!

Додано (05.07.2010, 08:41)
---------------------------------------------
Якщо використовувати EVEREST =>
а там ком*ютер\сумарна інформація\DMI серiйний номер системної плати то в моєму випадку повний нуль - взагалі нічого!

Що це означає??? Які будуть версії?

Відредаговано: Scorpion - Пн, 05.07.2010, 09:44
volevikt Дата: Пн, 05.07.2010, 09:50 | Повідомлення № 8
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1800
Нагороди: 24
Рейтинг: 199
Дивна ситуація.
А коли Ви отримали комп'ютери? Чи самостійно придбали через магазин?
Повторюся: ці дані повинні бути і на системному блоці і в документах, що йдуть до кожного комп'ютера окремо.
serbor Дата: Пн, 05.07.2010, 11:23 | Повідомлення № 9
Наполегливий учасник
Повідомлень: 946
Нагороди: 2
Рейтинг: 46
Quote (Scorpion)
Звідки серійний номер, для інвентаризації , переписуєте Ви?????

Для системных блоков такой номер у нас не указывают. У мониторов и принтеров они нанесены где-нибудь сзади.
Серийный номер у современных компьютеров, собранных "кустарным" способом в некотором ЧП, редко существует. Есть много серийных номеров отдельно для каждого устройства - для материнской платы, жесткого диска, блока питания, планки памяти и т.д. Эти номера можно найти на этих устройствах, они присвоены заводами-изготовителями, и часто их указывают в накладной на отпуск товара или в гарантийном талоне.
Иногда предприятие-поставщик компьютера присваивает номера своим "наборам", которые они комплектуют. В таких случаях в таком "наборе" бывает "самодельная" инструкция к "компьютеру" и документы (накладная, счет) с указанием этого номера.
Scorpion Дата: Пн, 05.07.2010, 21:59 | Повідомлення № 10
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 0
Рейтинг: 16
Саме так!

Додано (05.07.2010, 20:59)
---------------------------------------------
Знайшла серійний номер виданий компанією, яка постачала ПК ! Але він лише на гарантійному талоні! Скл. з двох цифр! Мені потрібно їх написати на ПК??? Якщо так, то де саме?

Комарик Дата: Пн, 05.07.2010, 22:05 | Повідомлення № 11
Прописаний назавжди
Повідомлень: 228
Нагороди: 0
Рейтинг: 14
Quote (Scorpion)
Знайшла серійний номер виданий компанією, яка постачала ПК ! Але він лише на гарантійному талоні! Скл. з двох цифр! Мені потрібно їх написати на ПК??? Якщо так, то де саме?

вкажіть серійник мамки або процесора... думаєте хтось дуже перевірятиме?
Scorpion Дата: Пн, 05.07.2010, 22:08 | Повідомлення № 12
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 0
Рейтинг: 16
А хто його знає!!!!! Будуть чи ні! Краще все узгодити!
volevikt Дата: Пн, 05.07.2010, 22:08 | Повідомлення № 13
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1800
Нагороди: 24
Рейтинг: 199
Quote (Scorpion)
Мені потрібно їх написати на ПК??? Якщо так, то де саме?

Взагалі то це нонсенс!
Серійний номер має вказувати завод, а не Ви.
А от інвентарний номер краще всього написати на корпусі системника (можна вгорі, збоку - де Вам зручно).
serbor Дата: Пн, 05.07.2010, 23:58 | Повідомлення № 14
Наполегливий учасник
Повідомлень: 946
Нагороди: 2
Рейтинг: 46
Quote (Scorpion)
Знайшла серійний номер виданий компанією,

Этот номер ваш бухгалтер впишет в инвентарную ведомость в столбец Заводской номер, а в столбец Инвентарный номер она впишет ею присвоенный номер. Как правило это следующий номер, после предыдущего такого действия. Поэтому эти номера все похожи. Именно инвентарный номер должен быть написан на каждом изделии, которое числится на вас.
У меня напротив многих изделий в столбце Заводской номер написано б/н (без номера), а у некоторых - какой-нибудь номер, который где-нибудь вычитали на изделии, но он вовсе и не является серийным номером изделия.


Відредаговано: serbor - Пн, 05.07.2010, 23:59
pet Дата: Вт, 06.07.2010, 00:33 | Повідомлення № 15
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Quote (serbor)
б/н (без номера),

Quote (Scorpion)
На коробках наклейки немає, на системному блоці теж немає!

у нас за такое прокуратура или кру уже бы дело открыли- где покупали, почему без тендера и прочие вопросы
нормальная фирма ОБЯЗАТЕЛЬНО ставит наклейку - она же служит и гарантийной пломбой- если нарушена- гарантийному ремонту не подлежит
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » Потрібна швидка ВІДПОВІДЬ (Заводські дані)
Сторінка 1 з 212»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.