Вт, 21.11.2017, 23:19
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » ДПА-2010 Варіант-30 (Обговорюємо Варіант-30)
ДПА-2010 Варіант-30
Bandalak Дата: Сб, 17.04.2010, 20:56 | Повідомлення № 1
Лідер форуму
Повідомлень: 5532
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Для тих, у кого немає збірника завдань з диском та відповідями, тут можна скачати:
Перша та друга частина, усі варіанти (12,95 Mb);
Третя частина, усі варіанти (6,59 Mb);
Додаткові фали до третьої частини, усі варіанти (16,38 Mb);
Відповіді авторів до 1-ї та 2-ї частин, усі варіанти. Бланк відповідей та протокол ДПА (272 kb).
Дякуємо за сканування - yanasklyar, за відповіді - Ktara, за упорядкування матеріалів - volodschool2 та bandalak.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі, або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!



Відредаговано: Ktara - Ср, 21.04.2010, 15:41
pasichov Дата: Сб, 17.04.2010, 22:59 | Повідомлення № 2
Наполегливий учасник
Повідомлень: 946
Нагороди: 3
Рейтинг: 70
Program V30_21;
Const C=8; {кількість цифр в номері}
Var a : array[0..9] of integer;
i,temp : integer;
BEGIN
for i:=0 to 9 do a[i]:=0; {цей цикл можна й не виконувати, в більшості весій Pascal елементи масива=0 після оголошення, але так КОРРЕКТНІШЕ }
for i:=1 to c do
begin
Read(temp);
inc(A[temp]);
end;
for i:=0 to 9 do
if a[i]=0 then write(i,' ');
END.
Bandalak Дата: Нд, 18.04.2010, 01:34 | Повідомлення № 3
Лідер форуму
Повідомлень: 5532
Нагороди: 39
Рейтинг: 260

Program Variant30;
Var k,i,j,n:byte;
s,rez:string[20];
c:string[1];
Begin
Readln(s);
n:=length(s);
rez:='';
For i:=0 to 9 do
begin
k:=0;
j:=1;
while (j<=n) and (k=0) do
begin
str(i,c);
if c=s[j] then inc(k);
j:=j+1
end;
if k=0 then rez:=rez+c;
end;
if rez='' then rez:='у номерi e всi цифри';
writeln(rez);
End.

KulAlex Дата: Нд, 18.04.2010, 09:14 | Повідомлення № 4
Знаток програмування
Повідомлень: 326
Нагороди: 6
Рейтинг: 19
var s:string;
m:set of '0'..'9';
i:integer;
c:char;
begin
readln(s);
m:=[];
for c:='0' to '9' do
m:=m+[c];
for i:=1 to length(s) do
if s[i] in m then m:=m-[s[i]];
for c:='0' to '9' do
if c in m then writeln(c )
end.


Відредаговано: KulAlex - Нд, 18.04.2010, 09:14
svbor Дата: Вт, 20.04.2010, 15:07 | Повідомлення № 5
Прописаний назавжди
Повідомлень: 265
Нагороди: 5
Рейтинг: 21
Питання 1
Відповідь A

Питання 2
відповідь C

Питання 3
відповідь B

Питання 4
відповідь D

Питання 5
відповідь A

Питання 6
відповідь A

Питання 7
відповідь B

Питання 8
відповідь D

Питання 9
відповідь D

Питання 10
відповідь A

Питання 11
відповідь С

Питання 12
відповідь A

Питання 13
відповідь A -B-E
вже були певні суперечки на рахунок "?" тому C-???
і звичайно алфавітний порядок під питанням як завжди?

Питання 14
відповідь 25 КБ

Питання 15
відповідь Формат -Колонки

Питання 16
відповідь C2:D6;F3;F5;F7

Питання 17
відповідь B-C-A-D-E

Питання 18
відповідь 1

yanasklyar Дата: Вт, 20.04.2010, 16:28 | Повідомлення № 6
Тут живе...
Повідомлень: 100
Нагороди: 5
Рейтинг: 24
Quote (svbor)
Питання 6
відповідь A

відповідь С
Quote (svbor)
Питання 14
відповідь 25 КБ

моя відповідь 625 Кб
volevikt Дата: Вт, 20.04.2010, 16:46 | Повідомлення № 7
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1828
Нагороди: 24
Рейтинг: 214
Із зауваженнями yanasklyar погоджуюся.

Quote (svbor)
Питання 3
відповідь B

Моя відповідь D
svbor Дата: Вт, 20.04.2010, 17:30 | Повідомлення № 8
Прописаний назавжди
Повідомлень: 265
Нагороди: 5
Рейтинг: 21
[
Quote (yanasklyar)
Цитата (svbor )
Питання 6
відповідь A

відповідь С


Да так. Все життя путаю праву руку і ліву. ;)

Quote (yanasklyar)
Цитата (svbor )
Питання 14
відповідь 25 КБ

моя відповідь 625 Кб

Дякую. правильно.

Quote (volevikt)
Цитата (svbor )
Питання 3
відповідь B

Моя відповідь D


погляньте на схему програмного забезпечення, цього ж збірника стор. 14.
volevikt Дата: Ср, 21.04.2010, 21:24 | Повідомлення № 9
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1828
Нагороди: 24
Рейтинг: 214
Quote (svbor)
погляньте на схему програмного забезпечення, цього ж збірника стор. 14.

Так, помилилася.

Додано (21.04.2010, 21:24)
---------------------------------------------
На мій погляд, вдалий варіант.
Всі відповіді співпадають з авторськими.

Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » ДПА-2010 Варіант-30 (Обговорюємо Варіант-30)
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.