Чт, 18.07.2019, 20:20
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » ДПА-2010 Варіант-29 (Обговорюємо Варіант-29)
ДПА-2010 Варіант-29
Bandalak Дата: Сб, 17.04.2010, 20:55 | Повідомлення № 1
Лідер форуму
Повідомлень: 6192
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Для тих, у кого немає збірника завдань з диском та відповідями, тут можна скачати:
Перша та друга частина, усі варіанти (12,95 Mb);
Третя частина, усі варіанти (6,59 Mb);
Додаткові фали до третьої частини, усі варіанти (16,38 Mb);
Відповіді авторів до 1-ї та 2-ї частин, усі варіанти. Бланк відповідей та протокол ДПА (272 kb).
Дякуємо за сканування - yanasklyar, за відповіді - Ktara, за упорядкування матеріалів - volodschool2 та bandalak.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі, або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!



Відредаговано: Ktara - Ср, 21.04.2010, 15:40
KulAlex Дата: Нд, 18.04.2010, 08:55 | Повідомлення № 2
Знаток програмування
Повідомлень: 326
Нагороди: 6
Рейтинг: 19
var a,b,c,d:integer;
begin
readln(a,b,c,d);
writeln(
(a=b) and (c=d) or (a=c) and (b=d) or (a=d) and (b=c))
end.
yanasklyar Дата: Вт, 20.04.2010, 15:48 | Повідомлення № 3
Тут живе...
Повідомлень: 100
Нагороди: 5
Рейтинг: 24
Питання 1
відповідь А

Питання 2
відповідь D

Питання 3
відповідь C

Питання 4
відповідь A

Питання 5
відповідь A

Питання 6
відповідь D

Питання 7
відповідь В

Питання 8
відповідь B

Питання 9
відповідь НЕМАЄ ВІДПОВІДІ, поле де можна обрати для друку парні або непарні сторінки не входить ні в яку групу

Питання 10
відповідь С

Питання 11
відповідь С

Питання 12
відповідь B

Питання 13
відповідь---

Питання 14
відповідь ФЛЕШ-ПАМ'ЯТЬ

Питання 15
відповідь А В Е

Питання 16
ефект анімації

Питання 17
відповідь =ЕСЛИ(А2<=100;2;ЕСЛИ(А2<=120;"ні";"так"))

Питання 18
відповідь URL-адреса

Відредаговано: yanasklyar - Вт, 20.04.2010, 16:18
volevikt Дата: Вт, 20.04.2010, 16:17 | Повідомлення № 4
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1903
Нагороди: 25
Рейтинг: 267
Quote (yanasklyar)
Питання 13
відповідь---

101000=40
40-30=10

Додано (20.04.2010, 16:15)
---------------------------------------------

Quote (yanasklyar)
Питання 7
відповідь C

Моя відповідь В.
Варіант С - відносне посилання.

Додано (20.04.2010, 16:17)
---------------------------------------------

Quote (yanasklyar)
Питання 9
відповідь НЕМАЄ ВІДПОВІДІ, поле де можна обрати для друку парні або непарні сторінки не входить ні в яку групу

Згодна. Шляхом виключення можна дати відповідь В, хоча це є не зовсім правильно.
yanasklyar Дата: Вт, 20.04.2010, 16:21 | Повідомлення № 5
Тут живе...
Повідомлень: 100
Нагороди: 5
Рейтинг: 24
Quote (volevikt)
Моя відповідь В.

згодне недодивилась, виправлю. Дякую за зауваження.

Додано (20.04.2010, 16:21)
---------------------------------------------

Quote (volevikt)
Згодна. Шляхом виключення можна дати відповідь В, хоча це є не зовсім правильно.

Що до питання 9 не погоджуюсь, мені здаєтьс яце ще один "ляп"від авторів
Bandalak Дата: Вт, 20.04.2010, 17:17 | Повідомлення № 6
Лідер форуму
Повідомлень: 6192
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Питання 9, відповідь D
Хоча "включити" - на назву блоку не дотягує, бо там ще є "надрукувати:"

Це ще може бути ляп Майкрософта, вони не дотягнули нижню границю блока "сторінка" до кнопки "параметри". ;)
По логіці побудови даного вікна саме так і треба було зробити!
Тоді відповідь - В

Прикріплення: 7289894.jpg(41.8 Kb)
Andrey123q Дата: Вт, 20.04.2010, 19:33 | Повідомлення № 7
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (yanasklyar)
Що до питання 9 не погоджуюсь, мені здаєтьс яце ще один "ляп"від авторів

Мне тоже кажется, что это ляп авторов, а не программистов (интерфейс построен логично).
Какого документа, диалоговое окно в какой программе? Microsoft узурпировали влась в нашем образовании или наши верха просто нормально не разбираются в программном обеспечении? Вот мы даже когда составляем тесты, то конкретно пишем документ какой программы и т.п.

Додано (20.04.2010, 18:50)
---------------------------------------------
Сподіваюсь автори знайдуть Форум інформатиків України і порахують, скільки вони ляпів допустили і яку їм оцінку треба поставити за виконану ними роботу. ;) Хоча от чи вміють вони користуватись інтернетом? ;)

Додано (20.04.2010, 19:33)
---------------------------------------------

Quote (Bandalak)
Питання 9, відповідь D

По ответам вышло D.
Bandalak Дата: Ср, 21.04.2010, 01:16 | Повідомлення № 8
Лідер форуму
Повідомлень: 6192
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Quote (Andrey123q)
По ответам вышло D.

Судячи із запропонованих відповідей, автори тупіші чим я вважав до цих пір ;)
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » ДПА-2010 Варіант-29 (Обговорюємо Варіант-29)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.