Пн, 11.12.2017, 15:10
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » ДПА-2010 Варіант-28 (Обговорюємо Варіант-28)
ДПА-2010 Варіант-28
Bandalak Дата: Сб, 17.04.2010, 20:54 | Повідомлення № 1
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Для тих, у кого немає збірника завдань з диском та відповідями, тут можна скачати:
Перша та друга частина, усі варіанти (12,95 Mb);
Третя частина, усі варіанти (6,59 Mb);
Додаткові фали до третьої частини, усі варіанти (16,38 Mb);
Відповіді авторів до 1-ї та 2-ї частин, усі варіанти. Бланк відповідей та протокол ДПА (272 kb).
Дякуємо за сканування - yanasklyar, за відповіді - Ktara, за упорядкування матеріалів - volodschool2 та bandalak.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі, або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!



Відредаговано: Ktara - Ср, 21.04.2010, 15:34
KulAlex Дата: Нд, 18.04.2010, 08:45 | Повідомлення № 2
Знаток програмування
Повідомлень: 326
Нагороди: 6
Рейтинг: 19
const h=10;
var a:array[1..h] of integer;
i,min,max:integer;
begin
for i:=1 to h do
readln(a[i]);
min:=1; max:=1;
for i:=1 to h do
begin
if a[i]<a[min] then min:=i;
if a[i]>a[max] then max:=i
end;
writeln(a[min]+a[max])
end.
yanasklyar Дата: Вт, 20.04.2010, 14:38 | Повідомлення № 3
Тут живе...
Повідомлень: 100
Нагороди: 5
Рейтинг: 24
Питання 1
Відповідь B

Питання 2
відповідь B

Питання 3
відповідь B

Питання 4
відповідь A???

Питання 5
відповідь A

Питання 6
відповідь B

Питання 7
відповідь C

Питання 8
відповідь ??????????

Питання 9
відповідь A

Питання 10
відповідь B

Питання 11
відповідь С

Питання 12
відповідь С

Питання 13
відповідь ---

Питання 14
відповідь С-А-D-E-B

Питання 15
відповідь =ЕСЛИ(И(B6+C6>D6;C6+D6>B6;B6+D6>C6);"так";"ні")

Питання 16
відповідь 4

Питання 17
відповідь 4

Питання 18
відповідь ДРАЙВЕРИ ??

Відредаговано: yanasklyar - Вт, 20.04.2010, 14:39
Bandalak Дата: Вт, 20.04.2010, 14:49 | Повідомлення № 4
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (yanasklyar)
Питання 8
відповідь ??????????

Методом виключення відповідь B.

Quote (yanasklyar)
Питання 4
відповідь A???

А 100%

Quote (yanasklyar)
Питання 13
відповідь ---

53>52

Quote (yanasklyar)
Питання 18
відповідь ДРАЙВЕРИ ??

можливо
yanasklyar Дата: Вт, 20.04.2010, 15:14 | Повідомлення № 5
Тут живе...
Повідомлень: 100
Нагороди: 5
Рейтинг: 24
Quote (Bandalak)
Методом виключення відповідь B.

шляхом практичного дослідження з'ясувала , що вставляти можна цілі таблиці, а тут???????
volevikt Дата: Вт, 20.04.2010, 15:28 | Повідомлення № 6
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1831
Нагороди: 24
Рейтинг: 214
Quote (yanasklyar)
Питання 8
відповідь ??????????

Питання не зовсім коректне. Моя відповідь також В.
(дані можуть бути у вигляді таблиць інших файлів, але щоб таблицю в таблицю - це щось нове. Можливо автори мали на увазі вставку даних з інших файлів у БД? :)


Відредаговано: volevikt - Вт, 20.04.2010, 15:43
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » ДПА-2010 Варіант-28 (Обговорюємо Варіант-28)
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.