Пт, 15.12.2017, 02:53
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 212»
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » ДПА-2010 Варіант-10 (Обговорюємо Варіант-10)
ДПА-2010 Варіант-10
Bandalak Дата: Сб, 17.04.2010, 20:15 | Повідомлення № 1
Лідер форуму
Повідомлень: 5582
Нагороди: 40
Рейтинг: 260
Для тих, у кого немає збірника завдань з диском та відповідями, тут можна скачати:
Перша та друга частина, усі варіанти (12,95 Mb);
Третя частина, усі варіанти (6,59 Mb);
Додаткові фали до третьої частини, усі варіанти (16,38 Mb);
Відповіді авторів до 1-ї та 2-ї частин, усі варіанти. Бланк відповідей та протокол ДПА (272 kb).
Дякуємо за сканування - yanasklyar, за відповіді - Ktara, за упорядкування матеріалів - volodschool2 та bandalak.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі, або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!



Відредаговано: Ktara - Ср, 21.04.2010, 15:12
svbor Дата: Сб, 17.04.2010, 20:23 | Повідомлення № 2
Прописаний назавжди
Повідомлень: 265
Нагороди: 5
Рейтинг: 21
Питання 1
Відповідь A

Питання 2
Відповідь C

Питання 3
Відповідь D

Питання 4
Відповідь C

Питання 5
Відповідь C

Питання 6
Відповідь A

Питання 7
Відповідь B

Питання 8
Відповідь B

Питання 9
Відповідь D

Питання 10
Відповідь D

Питання 11
Відповідь B

Питання 12
Відповідь C

Питання 13
Відповідь 31

Питання 14
Відповідь Розмір щрифта

Питання 15
І я "заштопорилась", перерила кучу літретури щоб визначити що таке діапазон клітинок
скільки авторів стільки версій
те що D4:E10 це однозначно, а от чи приписувати через кпапку з комою G5 це вже питання?????

Питання 16
Відповідь 5

Питання 17
Відповідь- Операційні системи

Питання 18
не впевнена, моя версія TCP/IP

Відредаговано: svbor - Сб, 17.04.2010, 20:54
Arim Дата: Сб, 17.04.2010, 20:50 | Повідомлення № 3
Тут живе...
Повідомлень: 102
Нагороди: 1
Рейтинг: 16
Quote (svbor)
Питання 15 І я "заштопорилась", переила кучу літретури щоб визначити що таке діапазон клітинок скільки авторів стільки версій те що D4:E10 це однозначно, а от чи приписувати через кпапку з комою G5 це вже питання?????

Умова завдання: Укажіть адреси виділеного діапазону клітинок, тому моя відповідь B4:E10;G5
svbor Дата: Сб, 17.04.2010, 20:57 | Повідомлення № 4
Прописаний назавжди
Повідомлень: 265
Нагороди: 5
Рейтинг: 21
Quote (Arim)
Умова завдання: Укажіть адреси виділеного діапазону клітинок, тому моя відповідь B4:E10;G5

В мене така ж думка, але ....

Додано (17.04.2010, 20:57)
---------------------------------------------
В літературі є визначення прямокутний діапазон клітинок це буде D4:E10 , і визначення блоку клітинок це буде B4:E10;G5 .
А от що таке діапазон клітинок, то не знайшла

Відредаговано: svbor - Сб, 17.04.2010, 20:59
Arim Дата: Сб, 17.04.2010, 21:06 | Повідомлення № 5
Тут живе...
Повідомлень: 102
Нагороди: 1
Рейтинг: 16
Ми, напевне, занадто вчитуємося в умову, а потрібно простіше сприймати, як діти, а не як вчителі.
svbor Дата: Сб, 17.04.2010, 21:14 | Повідомлення № 6
Прописаний назавжди
Повідомлень: 265
Нагороди: 5
Рейтинг: 21
Quote (Arim)
потрібно простіше сприймати

Саме простіше - дочекатись міністреських відповідей, роздати дітям вивчити по 1 варіанту - і все буде супер. %)
Жарт звичайно.
Andrey123q Дата: Сб, 17.04.2010, 21:14 | Повідомлення № 7
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (svbor)
І я "заштопорилась", перерила кучу літретури щоб визначити що таке діапазон клітинок

Справка из MS Excel: Диапазон. Две или более ячеек листа. Ячейки диапазона могут быть как смежными, так и несмежными.
svbor Дата: Сб, 17.04.2010, 21:16 | Повідомлення № 8
Прописаний назавжди
Повідомлень: 265
Нагороди: 5
Рейтинг: 21
Quote (Andrey123q)
Цитата (svbor )
І я "заштопорилась", перерила кучу літретури щоб визначити що таке діапазон клітинок

Справка из MS Excel: Диапазон. Две или более ячеек листа. Ячейки диапазона могут быть как смежными, так и несмежными.


B4:E10;G5 .
Arim Дата: Сб, 17.04.2010, 21:23 | Повідомлення № 9
Тут живе...
Повідомлень: 102
Нагороди: 1
Рейтинг: 16
Quote (svbor)
Саме простіше - дочекатись міністреських відповідей, роздати дітям вивчити по 1 варіанту

Головне, щоб варіантів дітям вистачило, я переглянула до 20 - то 4 варіанти вже можна відкинути, через відсутність правильних варіантів відповідей.
pasichov Дата: Нд, 18.04.2010, 00:07 | Повідомлення № 10
Наполегливий учасник
Повідомлень: 946
Нагороди: 3
Рейтинг: 70
Program V10_21;
Const Maxh=30;{максимальна к-сть елементів - умовою не обмежено - недолік умови}
Var h : integer;
a : array[1..Maxh]of real;
temp : real;
i,n : integer;
BEGIN
Read(h);
n:=0; temp:=0;
for i:=1 to h do
begin
Read(a[i]);
if a[i]> 0 then begin temp:=temp+a[i]; inc(n) end
end;
if n=0 then Write('В масиві немає додатніх чисел') else Write(temp/n)
END.


Відредаговано: pasichov - Нд, 18.04.2010, 00:18
Ксюнька Дата: Нд, 18.04.2010, 16:03 | Повідомлення № 11
Новий користувач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
в мене 12 вийшло В
Arim Дата: Нд, 18.04.2010, 16:21 | Повідомлення № 12
Тут живе...
Повідомлень: 102
Нагороди: 1
Рейтинг: 16
Quote (Ксюнька)
в мене 12 вийшло В

Ні, правильна відповідь C, вивести потрібно S, а ви, напевно, виводите В
volevikt Дата: Нд, 18.04.2010, 17:57 | Повідомлення № 13
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1836
Нагороди: 24
Рейтинг: 225
Quote (Arim)
B4:E10;G5

Маємо справу з несуміжним діапазоном клітинок.
Для виділення несуміжного діапазону клітинок слід, утримуючи натиснутою клавішу [Ctrl], пересувати курсор миші по клітинках, які потрібно виділити.
А клітинка G5 як ми бачимо, виділена.

Додано (18.04.2010, 17:57)
---------------------------------------------
Напишіть, будь ласка, вміст умовного блоку в завданні 12. (Посібника в мене немає, а на відсканованому варіанті погано видно)
С<=B чи S<=B?

Ксюнька Дата: Нд, 18.04.2010, 18:15 | Повідомлення № 14
Новий користувач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
С<=B
yanasklyar Дата: Нд, 18.04.2010, 18:17 | Повідомлення № 15
Тут живе...
Повідомлень: 100
Нагороди: 5
Рейтинг: 24
Quote (volevikt)
Напишіть, будь ласка, вміст умовного блоку в завданні 12. (Посібника в мене немає, а на відсканованому варіанті погано видно)
С<=B чи S<=B?

С<=B
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » ДПА-2010 Варіант-10 (Обговорюємо Варіант-10)
Сторінка 1 з 212»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.