|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
ДПА 2010 Варіант 9
| |
Bandalak |
Дата: Пт, 16.04.2010, 02:36 | Повідомлення № 1 |
Лідер форуму
| Для тих, у кого немає збірника завдань з диском та відповідями, тут можна скачати: Перша та друга частина, усі варіанти (12,95 Mb); Третя частина, усі варіанти (6,59 Mb); Додаткові фали до третьої частини, усі варіанти (16,38 Mb); Відповіді авторів до 1-ї та 2-ї частин, усі варіанти. Бланк відповідей та протокол ДПА (272 kb). Дякуємо за сканування - yanasklyar, за відповіді - Ktara, за упорядкування матеріалів - volodschool2 та bandalak. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі, або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!! Відразу кидається в очі, що завдання 12 набагато складніше від попередніх варіантів, особливо від 8-го! 
Відредаговано: Ktara - Ср, 21.04.2010, 15:11 |
|
| |
svbor |
Дата: Сб, 17.04.2010, 18:23 | Повідомлення № 16 |
Прописаний назавжди
| Quote (Bandalak) тут знову несвідоме формулювання Ребус на ребусі. Браво авторам збірника.
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Сб, 17.04.2010, 19:06 | Повідомлення № 17 |
Ветеран спілкування
| Quote (svbor) В мене на це. як завжди свій погляд. Я вважаю алфавітним порядком не літери, номерів завдань, а літери з яких починаються змінні. Тому моя відповідь DAB Кожній літері відповідає можлива змінна і по алфафіту записати і перевіряти легше, а у Вас ніякої логіки. Написано досить ясно записати літери що відповідають....
|
|
| |
svbor |
Дата: Сб, 17.04.2010, 19:26 | Повідомлення № 18 |
Прописаний назавжди
| Quote (swetikccc) Кожній літері відповідає можлива змінна і по алфафіту записати і перевіряти легше, а у Вас ніякої логіки. Написано досить ясно записати літери що відповідають.... В тому то і справа, логіка якраз цілком реальна. Той варіант який пропонуєте , це просто виписати літери які відповідають іменам змінних, тут алфавітного порядку і не треба. А якщо їх просто виписати - вони вже будуть в алфавітному порядку. моя логіка слідуюча я виписую змінні A- fg12 B - n, D - b27k розташовую ЗМІННІ в алфавітному порядку b27k fg12 n, і тепер їм відповідають літери в алфавітному порядку D-A-B Поясніть Ви свою логіку.
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Сб, 17.04.2010, 19:40 | Повідомлення № 19 |
Ветеран спілкування
| Для чого така морока? Алфавітний потрібен для перевірки і все, а головне написано досить ясно. Но настоящие герои всегда идут в обход.)))
|
|
| |
svbor |
Дата: Сб, 17.04.2010, 19:44 | Повідомлення № 20 |
Прописаний назавжди
| Quote (swetikccc) Алфавітний потрібен для перевірки і все, Значить слово алфавітний - зайве Quote (swetikccc) головне написано досить ясно. мені не ясно. Тим більше я звірялась з колегою, в нього думка була такою ж, як і моя Quote (swetikccc) Но настоящие герои всегда идут в обход.))) Героями ми будемо після проведення ДПА
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |