Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі, або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Питання 1 Відповідь А
Питання 2 відповідь А
Питання 3 відповідь D
Питання 4 відповідь А
Питання 5 відповідь С
Питання 6 відповідь В
Питання 7 відповідь А
Питання 8 відповідь D
Питання 9 відповідь C
Питання 10 відповідь або В або D. Питання в тому, що можна використовувати і той і той тип, я рекомендую своїм учням використовувати числовий, так як з ним меньше проблем виникає при видаленні запису, але лічильник можна використовувати також.
Питання 11 країну можна визначити за ІР адресою за допомогою спеціальної програми, теоретично вона є у доменному імені, але це працює тільки для офіційно зареєстрованих сайтів. Е конкретні приклади, коли сайт має у доменному імені одну країну, а в реалі - зовсім до іншої країни відноситься. Тому я вважаю, що тут немає правільної відповіді, хоча відповідь за ІР більш придатна.
Питання 12 відповідь D
Питання 13 відповідь <
Питання 14 відповідь ROM (ПЗП)
Питання 15 відповідь AD
Питання 16 відповідь =SQR(1-SQRT(A2+B2))/(1+SQRT(A2*B2))
Питання 17 відповідь Дата народження, а що до умови, то меньша за будь-яку з діапазону: від #1.09.1996# до #19.09.1997#
Це у всіх така думка. Леена напевно не на ту клавішу натиснула. ;)
Взагалі то ні. Можу пояснити. У питанні написано: повідомлення у вигляді пісні. Я прочитала його як текст пісні, тому відповідь А, текстовий. Хоча, після ваших дебатів вже стала сумніватися, може вони мали на увазі звуковий файл. Тоді дійсно відповідь D.
Взагалі то ні. Можу пояснити. У питанні написано: повідомлення у вигляді пісні. Я прочитала його як текст пісні, тому відповідь А, текстовий. Хоча, після ваших дебатів вже стала сумніватися, може вони мали на увазі звуковий файл. Тоді дійсно відповідь D.
Мне эта неопределенность тоже кажется важной, песня написана, произнесена или как? По ответам, да она произнесена - сообщение звуковое, ответ D.