Нд, 19.11.2017, 16:12
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » ДПА-2010, Варіант 6 (Обговорюємо Варіант 6)
ДПА-2010, Варіант 6
svbor Дата: Чт, 15.04.2010, 13:04 | Повідомлення № 1
Прописаний назавжди
Повідомлень: 265
Нагороди: 5
Рейтинг: 21
Для тих, у кого немає збірника завдань з диском та відповідями, тут можна скачати:
Перша та друга частина, усі варіанти (12,95 Mb);
Третя частина, усі варіанти (6,59 Mb);
Додаткові фали до третьої частини, усі варіанти (16,38 Mb);
Відповіді авторів до 1-ї та 2-ї частин, усі варіанти. Бланк відповідей та протокол ДПА (272 kb).
Дякуємо за сканування - yanasklyar, за відповіді - Ktara, за упорядкування матеріалів - volodschool2 та bandalak.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі, або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!



Відредаговано: Ktara - Ср, 21.04.2010, 15:09
yanasklyar Дата: Чт, 15.04.2010, 13:13 | Повідомлення № 2
Тут живе...
Повідомлень: 100
Нагороди: 5
Рейтинг: 24
Питання 7, думаю, що D, бо на виконуваний файл можна розмістити тільки гіперпосилання.

Додано (15.04.2010, 13:13)
---------------------------------------------
З усім іншим цілком згодна

Леена Дата: Чт, 15.04.2010, 17:57 | Повідомлення № 3
Часто заходить...
Повідомлень: 78
Нагороди: 5
Рейтинг: 17
Питання 12
на мою думку слідування, то б то варіант А. Хоча вже виникли сумніви.
yanasklyar Дата: Чт, 15.04.2010, 20:16 | Повідомлення № 4
Тут живе...
Повідомлень: 100
Нагороди: 5
Рейтинг: 24
питання 12 відповідь D, бо введення - це команда.
Bandalak Дата: Пт, 16.04.2010, 01:39 | Повідомлення № 5
Лідер форуму
Повідомлень: 5528
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Завдання 12
Слідування проходження - ну терміни пішли. Збірник точно з бодуна писався! ;)
yanasklyar, згоден з Вами! %)

Завдання 21
Program Dobutok3;
Var n,err:integer; t:string[3]; a,b,c:byte;
Begin
Writeln('Введіть n');
Readln(n);
While (n<100) or (n>999) do
begin
Writeln('Дані не коректні');
Readln(n);
end;

str(n,t);
val(t[1],a,err);
val(t[2],b,err);
val(t[3],c,err);
writeln('D=',a*b*c);
Readln
End.

mefel Дата: Пт, 16.04.2010, 10:55 | Повідомлення № 6
Новий користувач
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Program Dobutok3_v6;
Var n,p:integer;
Begin
Writeln('Введіть n');
Readln(n);
p:=1;
while n<>0 do
begin
p:=p*(n mod 10);
n:=n div 10;
end;
writeln(p)
end.

Можно и так. :)

pasichov Дата: Пт, 16.04.2010, 13:08 | Повідомлення № 7
Наполегливий учасник
Повідомлень: 946
Нагороди: 3
Рейтинг: 70
Program V6_21;
Var Ch,Res:integer;
Begin
Readln(Ch);{читаємо число}
Res:=1; {ініціалізуємо результат}
while Ch<>0 do {поки число не 0}
begin
Res:=Res*(Ch mod 10); {остання цифора поточного числа - множимо на результат}
Ch:=Ch div 10; {отримуємо нове поточне - без останньої цифри}
end;
writeln(Res) {виводимо результат}
end.

Практично аналогічно попередньому. тут краще не придумати. Не варто перейматися інтерфейсом. дітям не до цього буде.

volevikt Дата: Сб, 17.04.2010, 01:50 | Повідомлення № 8
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1828
Нагороди: 24
Рейтинг: 214
Quote (svbor)
Питання 16
65

Не згодна. Мій варіант відповіді: 75.
Після копіювання формули з клітинки D1 до клітинки D2 формула набуде вигляду: =SUM(C2:C3).
swetikccc Дата: Сб, 17.04.2010, 07:18 | Повідомлення № 9
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3956
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Пане pasichov клас.
Вчіться, на перший погляд дрібниці, але ці дрібниці і є той клас.
Bandalak Дата: Сб, 17.04.2010, 11:05 | Повідомлення № 10
Лідер форуму
Повідомлень: 5528
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Якщо повикидати всі деталі описані вище, цей спосіб розв`язку теж стає лаконічним:

Program Dobutok3a;
Var n,err:integer; t:string[3]; a,b,c:byte;
Begin
Readln(n); {читаємо число}
str(n,t); {перетворюємо число на рядок}
val(t[1],a,err); {перетворюємо перший символ рядка у число}
val(t[2],b,err); {перетворюємо другий символ рядка у число}
val(t[3],c,err); {перетворюємо третій символ рядка у число}
writeln(a*b*c); {виводимо результат}
End.

KulAlex Дата: Сб, 17.04.2010, 12:40 | Повідомлення № 11
Знаток програмування
Повідомлень: 326
Нагороди: 6
Рейтинг: 19
var dd,p,d,t,x:integer;
begin
readln(x);
p:=x div 100;
d:=(x-p*100) div 10;
t:=x mod 10;
dd:=p*d*t;
writeln(dd)
end.

теж варіант, і по часу мабуть, що найшвидший (але можу помилитися - рядки?)

svbor Дата: Сб, 17.04.2010, 16:52 | Повідомлення № 12
Прописаний назавжди
Повідомлень: 265
Нагороди: 5
Рейтинг: 21
Quote (volevikt)
Цитата (svbor )
Питання 16
65

Не згодна. Мій варіант відповіді: 75.
Після копіювання формули з клітинки D1 до клітинки D2 формула набуде вигляду: =SUM(C2:C3).


З формулою цілком згідна, але С2 буде містити 30, а С3 - 35, в сумі 65
volevikt Дата: Нд, 18.04.2010, 15:18 | Повідомлення № 13
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1828
Нагороди: 24
Рейтинг: 214
Так, дійсно помилилася, не додивилася, що в клітинці С2 МІN, а не MAX.
Зауваження приймається.
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » ДПА-2010, Варіант 6 (Обговорюємо Варіант 6)
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.