Сб, 18.11.2017, 13:46
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 212»
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » ДПА -2010, Варіант 4 (Обговорюємо Варіант 4)
ДПА -2010, Варіант 4
svbor Дата: Чт, 15.04.2010, 09:04 | Повідомлення № 1
Прописаний назавжди
Повідомлень: 265
Нагороди: 5
Рейтинг: 21
Для тих, у кого немає збірника завдань з диском та відповідями, тут можна скачати:
Перша та друга частина, усі варіанти (12,95 Mb);
Третя частина, усі варіанти (6,59 Mb);
Додаткові фали до третьої частини, усі варіанти (16,38 Mb);
Відповіді авторів до 1-ї та 2-ї частин, усі варіанти. Бланк відповідей та протокол ДПА (272 kb).
Дякуємо за сканування - yanasklyar, за відповіді - Ktara, за упорядкування матеріалів - volodschool2 та bandalak.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі, або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!



Відредаговано: Ktara - Ср, 21.04.2010, 15:07
stepan_direktor Дата: Чт, 15.04.2010, 12:39 | Повідомлення № 2
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
"Питання 6
??? Не впевнена , я дала відповідь С."

Я согласен. Ответ -- "C-ряд даних"

Леена Дата: Чт, 15.04.2010, 17:17 | Повідомлення № 3
Часто заходить...
Повідомлень: 78
Нагороди: 5
Рейтинг: 17
Питання 2
Командні файли мають розширення COM, EXE, BAT. На мою думку тут в питанні пропущена частка "не", тому, що лише в цьому випадку буде однозначна відповідь В розширення xls. Таке розширення точно не може бути у командного файлу.

Питання 7
Може я помиляюсь, я не давала жодного разу зведені таблиці у шкільній програмі, але хіба вони працюють з різними книгами? В одній книзі зведена таблиця будується для декількох листів, причому таблиці всіх листів повинні бути розташовані у тих самих клітинах, тоді є можливість побудувати зведену таблицю. А як тоді поступати при різних книгах?

Питання 14
в мене вийшла відповідь сканери, хоча сумніви залишаються.

Andrey123q Дата: Чт, 15.04.2010, 18:12 | Повідомлення № 4
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (Леена)
Питання 2
Командні файли мають розширення COM, EXE, BAT. На мою думку тут в питанні пропущена частка "не", тому, що лише в цьому випадку буде однозначна відповідь В розширення xls. Таке розширення точно не може бути у командного файлу.

Может вы перепутали с исполняемыми файлами (.COM, .EXE )? Командные файлы – это текстовые файлы с расширением bat или cmd, строки которых представляют собой команды или имена исполняемых файлов. Так что правильный вариант: BAT

Додано (15.04.2010, 17:55)
---------------------------------------------

Quote (svbor)
Питання 7
відповідь С

Сводная таблица является специальным типом таблицы, которая суммирует информацию из конкретных полей списка или базы данных.
---
Операція з кількома робочими таблицями або книгами в MS Excel називається:
А поєднання
В зв'язок
С зведена таблиця
D консолідація
---
Відподідь: В - зв'язок.

Додано (15.04.2010, 18:12)
---------------------------------------------

Quote (svbor)
Питання 18
C-A-D-E-B
хоча є сумніви

Если следовать этой схеме:
<сетевой протокол>://<хост>:<порт>/<URL-путь>
Тогда: С-D-A-E-B
Леена Дата: Чт, 15.04.2010, 20:09 | Повідомлення № 5
Часто заходить...
Повідомлень: 78
Нагороди: 5
Рейтинг: 17
Quote (Andrey123q)

Может вы перепутали с исполняемыми файлами (.COM, .EXE )? Командные файлы – это текстовые файлы с расширением bat или cmd, строки которых представляют собой команды или имена исполняемых файлов. Так что правильный вариант: BAT

Ндяяя, когда я училась это все было командными файлами, теперь видимо разнесли, а я на такие мелочи никогда не обращала внимание детей. Эххх.
swetikccc Дата: Чт, 15.04.2010, 20:31 | Повідомлення № 6
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3954
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Quote (Леена)
Ндяяя, когда я училась это все было командными файлами, теперь видимо разнесли, а я на такие мелочи никогда не обращала внимание детей. Эххх.

Интересно кто это Вас так учил? ))
В классике Фигурнов, Лёвин всё разделено и детально описано.
Andrey123q Дата: Чт, 15.04.2010, 21:56 | Повідомлення № 7
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Даже если по семантике определений: командный - тот в котором содержатся команды, испольняемый - предназначен для непосредственного исполнения.
Bandalak Дата: Пт, 16.04.2010, 01:17 | Повідомлення № 8
Лідер форуму
Повідомлень: 5521
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (swetikccc)
Интересно кто это Вас так учил? ))

Дуже цікаве питання! ;)
Чекаємо відповіді.
pasichov Дата: Пт, 16.04.2010, 15:12 | Повідомлення № 9
Наполегливий учасник
Повідомлень: 946
Нагороди: 3
Рейтинг: 70
Program V4_21;
Const MaxMas=30; {максимально можлива довжина масива}
Var Mas: array[1..MaxMas] of integer;
h,i: integer;
BEGIN
ReadLn(h); {читаємо к-сть елементів, меншу/рівну максимальній}
for i:=1 to h do
begin
Read(Mas[i]); {читаємо черговий елемент}
if Mas[i]>=0 then Mas[i]:=Mas[i]+2; {якщо невід"ємний, збільшуємо на 2}
Write(Mas[i],' '); {друкуємо елемент масиву}
end;
END.
svbor Дата: Сб, 17.04.2010, 17:26 | Повідомлення № 10
Прописаний назавжди
Повідомлень: 265
Нагороди: 5
Рейтинг: 21
Quote (svbor)
Питання 10
відповідь B

Це питання ми розглядали в попередніх темах, чи використовується РОР тільки для отримання чи для збереження також.
так от , розглянемо це питання з іншої сторони а саме, Ваіантт 22 пит 18 (стор 92) За яким протоколом відбувається отримання та збереження електроної пошти?
а тому, яка буде правильна відповідь за версією авторів посібника?


Відредаговано: svbor - Сб, 17.04.2010, 17:56
Bandalak Дата: Сб, 17.04.2010, 17:32 | Повідомлення № 11
Лідер форуму
Повідомлень: 5521
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (svbor)
яка буде правильна відповідь за версією авторів посібника?

Та яку вони потім надрукують і розішлють нам після 20-го числа! B)

Давайте будемо шукати правильні відповіді, або вказувати на абсурдність деяких завдань, а не гадати як саме вважали автори. :*

svbor Дата: Сб, 17.04.2010, 17:36 | Повідомлення № 12
Прописаний назавжди
Повідомлень: 265
Нагороди: 5
Рейтинг: 21
Quote (Bandalak)
Давайте будемо шукати правильні відповіді, або вказувати на абсурдність деяких завдань, а не гадати як саме вважали автори. :*

%) гаразд. %)
Bandalak Дата: Сб, 17.04.2010, 17:50 | Повідомлення № 13
Лідер форуму
Повідомлень: 5521
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Я вважаю, що участь будь-якого протоколу у зберіганні інформації - це абсурд чистої води. Подібні протоколи були і є для передачі даних.
svbor Дата: Сб, 17.04.2010, 17:56 | Повідомлення № 14
Прописаний назавжди
Повідомлень: 265
Нагороди: 5
Рейтинг: 21
Quote (Bandalak)
Я вважаю, що участь будь-якого протоколу у зберіганні інформації - це абсурд чистої води. Подібні протоколи були і є для передачі даних.

отже буде що обговорити при розгляді варіанту 22
swetikccc Дата: Сб, 17.04.2010, 17:58 | Повідомлення № 15
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3954
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Quote (Bandalak)
Я вважаю, що участь будь-якого протоколу у зберіганні інформації - це абсурд чистої води. Подібні протоколи були і є для передачі даних.

Правильно.
Зберігає не протокол, а програма клієнт
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » ДПА -2010, Варіант 4 (Обговорюємо Варіант 4)
Сторінка 1 з 212»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.