Питання 2 Командні файли мають розширення COM, EXE, BAT. На мою думку тут в питанні пропущена частка "не", тому, що лише в цьому випадку буде однозначна відповідь В розширення xls. Таке розширення точно не може бути у командного файлу.
Питання 7 Може я помиляюсь, я не давала жодного разу зведені таблиці у шкільній програмі, але хіба вони працюють з різними книгами? В одній книзі зведена таблиця будується для декількох листів, причому таблиці всіх листів повинні бути розташовані у тих самих клітинах, тоді є можливість побудувати зведену таблицю. А як тоді поступати при різних книгах?
Питання 14 в мене вийшла відповідь сканери, хоча сумніви залишаються.
Питання 2 Командні файли мають розширення COM, EXE, BAT. На мою думку тут в питанні пропущена частка "не", тому, що лише в цьому випадку буде однозначна відповідь В розширення xls. Таке розширення точно не може бути у командного файлу.
Может вы перепутали с исполняемыми файлами (.COM, .EXE )? Командные файлы – это текстовые файлы с расширением bat или cmd, строки которых представляют собой команды или имена исполняемых файлов. Так что правильный вариант: BAT
Сводная таблица является специальным типом таблицы, которая суммирует информацию из конкретных полей списка или базы данных. --- Операція з кількома робочими таблицями або книгами в MS Excel називається: А поєднання В зв'язок С зведена таблиця D консолідація --- Відподідь: В - зв'язок.
Может вы перепутали с исполняемыми файлами (.COM, .EXE )? Командные файлы – это текстовые файлы с расширением bat или cmd, строки которых представляют собой команды или имена исполняемых файлов. Так что правильный вариант: BAT
Ндяяя, когда я училась это все было командными файлами, теперь видимо разнесли, а я на такие мелочи никогда не обращала внимание детей. Эххх.
Program V4_21; Const MaxMas=30; {максимально можлива довжина масива} Var Mas: array[1..MaxMas] of integer; h,i: integer; BEGIN ReadLn(h); {читаємо к-сть елементів, меншу/рівну максимальній} for i:=1 to h do begin Read(Mas[i]); {читаємо черговий елемент} if Mas[i]>=0 then Mas[i]:=Mas[i]+2; {якщо невід"ємний, збільшуємо на 2} Write(Mas[i],' '); {друкуємо елемент масиву} end; END.
Це питання ми розглядали в попередніх темах, чи використовується РОР тільки для отримання чи для збереження також. так от , розглянемо це питання з іншої сторони а саме, Ваіантт 22 пит 18 (стор 92) За яким протоколом відбувається отримання та збереження електроної пошти? а тому, яка буде правильна відповідь за версією авторів посібника?