|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Зміна адреси форуму
|
| | |
kom_adm |
Дата: Tu, 19.01.2010, 22:43 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Пропоную в даній темі обсудити варіант переходу на новий домен, який ми недавно зареєстрували. Нова адреса форуму буде http://it-ua.org Обґрунтування: it - informatiks teachers, ua - Україна, org - некомерційна організація. Виходить - організація "Форум інформатиків України". Ми були змінили домен і посилання на старий перестали працювати, тому в пошувиках наш сайт на деякий час став не доступним, оскільки для індексації нового домену потрібно багато часу. Але я знайшов вирішення цієї проблеми - створити на платному хостінгу сайт з доменом informatic.org.ua і зробити на ньому редірект на новий домен it-ua.org. Таким чином будуть працювати всі сторінки на старому домені + почне по маленьку індексуватись новий домен. Перевага очевидна. То ж обговорюємо тут всі за і проти переходу на нову адресу (проіндексовані старі сторінки будуть працювати). Якщо відгуки будуть позитивні, то десь через тиждень ми остаточно змінемо домен.
|
|
| |
kirilik |
Дата: We, 20.01.2010, 09:49 | Повідомлення № 2 |
Новий користувач
| За новою адресою ще не відкривається. Чи нормально перенесете форум, щоб не потрібно було повторно реєструватись?
|
|
| |
kom_adm |
Дата: We, 20.01.2010, 10:29 | Повідомлення № 3 |
Ветеран спілкування
| Жодної повторної реєстрації. Все буде як є. Зміни помітні не будуть. Єдине, що новий домен буде мати певну перевагу над старим в плані індексації пошуковиками, до того ж вся стара індексація зберігається. Вигода очевидна. За новою адресою форум почне працювати не раніш, як за тиждень.
|
|
| |
pasichov |
Дата: We, 20.01.2010, 13:46 | Повідомлення № 4 |
Наполегливий учасник
| Дав команду; [root@main ~]# whois it-ua.org Domain ID:D158077905-LROR Domain Name:IT-UA.ORG Created On:17-Jan-2010 21:47:49 UTC Last Updated On:17-Jan-2010 21:47:50 UTC Expiration Date:17-Jan-2011 21:47:49 UTC Sponsoring Registrar:Everyones Internet, Ltd. dba resellone.net (R1381-LROR) Status:CLIENT TRANSFER PROHIBITED Status:CLIENT UPDATE PROHIBITED Status:TRANSFER PROHIBITED Status:ADDPERIOD Registrant ID:tuyPs6UzpGysbfFZ Registrant Name:Kovalchuk Alexandr Registrant Organization:None Registrant Street1:it-ua.org Registrant Street2: Registrant Street3: Registrant City:g. Bershad Registrant State/Province:Vinnitskaya Registrant Postal Code:24412 Registrant Country:UA Registrant Phone:+0.967795902 Registrant Phone Ext.: Registrant FAX: Registrant FAX Ext.: Registrant Email:informatics@ukr.net Admin ID:tutHiqLRdLEJhDCS Admin Name:Kovalchuk Alexandr Admin Organization:None Admin Street1:it-ua.org Admin Street2: Admin Street3: Admin City:g. Bershad Admin State/Province:Vinnitskaya Admin Postal Code:24412 Admin Country:UA Admin Phone:+0.967795902 Admin Phone Ext.: Admin FAX: Admin FAX Ext.: Admin Email:informatics@ukr.net Tech ID:tuXJTxeb660Ocd0d Tech Name:NetLevel Domains Tech Organization:NetLevel Tech Street1:Moscow Tech Street2: Tech Street3: Tech City:Moscow Tech State/Province:MSK Tech Postal Code:427000 Tech Country:RU Tech Phone:+7.9511939419 Tech Phone Ext.: Tech FAX: Tech FAX Ext.: Tech Email:domains@netlevel.ru Name Server:NS1.UCOZ.NET Name Server:NS2.UCOZ.NET Name Server: Name Server: Name Server: Name Server: Name Server: Name Server: Name Server: Name Server: Name Server: Name Server: Name Server: DNSSEC:Unsigned З такою "реэстрацією"не працюватиме.
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: We, 20.01.2010, 14:14 | Повідомлення № 5 |
Знавець вірусів
| Quote (pasichov) З такою "реэстрацією"не працюватиме. На вашу думку чого не працюватиме поясните?
|
|
| |
Jokerz |
Дата: We, 20.01.2010, 17:18 | Повідомлення № 6 |
Хостер
| Будет работать без проблем, и работало. Quote (pasichov) З такою "реэстрацією"не працюватиме. что Вы имеете ввиду
|
|
| |
volodschool2 |
Дата: Th, 21.01.2010, 18:55 | Повідомлення № 7 |
Досвідчений учасник
| Quote (Ковальчук_Олександр) Обґрунтування: it - informatiks teachers На форумі бувають і не учителі, і учителі НЕінформатики. Тому це обґрунтування тут не "катить". Тим більше -ua в цьому місці доменного імені ніяк не вказує на його українськість (не впевнений, що існує таке слово). А от org.ua краще підходить до такого обґрунтування. І чи є у цьому перейменуванні смисл? Чим не подобається старий добрий домен? Як будуть шукати форум користувачі, котрі на ньому не були певний час і не знають про всі ці зміни? Доведеться їм погуглити, але із зміною доменного імені втрачена буде індексація пошуковиками. Quote (Ковальчук_Олександр) новий домен буде мати певну перевагу над старим в плані індексації пошуковиками А з цього місця детальніше, якщо Ваша ласка. Як вплине зміна доменного імені на покращення індексації і чому? Можливо я чогось тут не "доганяю", так просвітіть, буду вдячний. Я проголосував за "стару" адресу.
Відредаговано: volodschool2 - Th, 21.01.2010, 18:57 |
|
| |
Jokerz |
Дата: Th, 21.01.2010, 19:21 | Повідомлення № 8 |
Хостер
| Я точно не скажу но насколько говорили сеошники то домены первого уровня поискови воспринимают лучше чем второго уровня
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Th, 21.01.2010, 20:22 | Повідомлення № 9 |
Ветеран спілкування
| Quote (volodschool2) Як будуть шукати форум користувачі, котрі на ньому не були певний час і не знають про всі ці зміни? Доведеться їм погуглити, але із зміною доменного імені втрачена буде індексація пошуковиками. volodschool2, а Ви не полінуйтесь прочитати перше повідомлення теми: Quote (Ковальчук_Олександр) Але я знайшов вирішення цієї проблеми - створити на платному хостінгу сайт з доменом informatic.org.ua і зробити на ньому редірект на новий домен it-ua.org. Таким чином будуть працювати всі сторінки на старому домені + почне по маленьку індексуватись новий домен. Перевага очевидна. Quote (pasichov) З такою "реэстрацією"не працюватиме. А це дійсно не зрозуміле для мене твердження.
|
|
| |
Spirit |
Дата: Su, 24.01.2010, 23:43 | Повідомлення № 10 |
Сис.адмін
| я "ЗА" так как адрес будет короче, а адрес форума набираю руками (знаю напамять ) Александр, с изменением NS-серверов для зоны ORG.UA сейчас сложно, реагирут только на заявки, которые подают официальные компании регистраторы. Я день потратил чтоб изменить NS-сервера для своего сайта. Прибегнул к помощи своего хостинг-провайдера.
Відредаговано: Spirit - Su, 24.01.2010, 23:44 |
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |