|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Прохання "пробити" сайт на предмет лохотрону.
| |
kom_adm |
Дата: Нд, 13.12.2009, 21:07 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Вирішив підлікуватися натуральними препаратами. Знайшов гарний сайт http://www.pobedi2.ru Вроді на сайті все нормально. Хочу придбати в них деякі препарати, зокрема комплекс натуральних вітамінів "Витабаланс 2000" та ін. Всі препарати являються біологічно активними добавками до їжі. Суть питання в тому, чи цей сайт не являється лохотроном, бо зараз в Інтернеті таке явище дуже поширине. Як не як, то тут мова йде про здоров’я і ризикувати найдорожчим страшновато. Якщо хтось знає про цей сайт і з впевненістю може підтвердити, що препарати можна замовляти, то прохання відповісти. І особливе прохання до НІКОЛЯ "пробити" цей сайт по своїх каналах. Наперед вдячний.
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Нд, 13.12.2009, 22:38 | Повідомлення № 16 |
Ветеран спілкування
| НІКОЛЯ та інші. Дякую. Тему можна закривати. В мене не залишилось сумнівів того, що це лохотрон.
|
|
| |
filnick |
Дата: Нд, 13.12.2009, 22:46 | Повідомлення № 17 |
Мудрий вчитель
| Вживання будь-яких препаратів без консультації (рекомендації) лікаря - річ дуже ризикована. Купуватися на рекламу на ТБ, у пресі, інтернеті різноманітних фірм, агенцій, "науковців" - собі шкодити. Переважна більшість цих препаратів не несе великої шкоди, але і користі - також. Переважно це чисто психологічний ефект (за Ваші гроші, при тому - не малі). Найкращими натуральними продуктами були і залишаються ті, які вирощені в домашніх умовах - овочі, фрукти, молоко, мед та ін.
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Нд, 13.12.2009, 22:49 | Повідомлення № 18 |
Знавець вірусів
| Quote (filnick) овочі, фрукти, молоко, мед та ін. І самогон бо ним лікувались всі наші пращури козаки Вибачте не втримався щоб не пожартувати.
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Нд, 13.12.2009, 23:16 | Повідомлення № 19 |
Ветеран спілкування
| Друзі дякую всім. На мене прийшло прозріння.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |