Чт, 21.09.2017, 17:10
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » Допоможіть потестувати роботу сторінки з катою-зображенням
Допоможіть потестувати роботу сторінки з катою-зображенням
Як працює карта на http://vinrvo.at.ua/index/osvitjanska_karta/0-8
1.на сторінці не бачу карти[ 0 ][0.00%]
2.на карті не знаходжу активних зон[ 1 ][25.00%]
3.сторінка завантажується швидко[ 3 ][75.00%]
4.Сторінка завантажується з середньою швидкістю[ 0 ][0.00%]
5.сторінка завантажується повільно[ 0 ][0.00%]
6.при наведенні на посилання підказка виникає[ 3 ][75.00%]
7.при наведенні на посилання підказка не виникає[ 0 ][0.00%]
8.при щиглику по активній зоні повідомлення виводиться[ 2 ][50.00%]
9.при щиглику по активній зоні повідомлення не виводиться[ 0 ][0.00%]
Опитування завершено - Вт, 13.10.2009, 02:58
Усього відповідей: 4
PanPete Дата: Сб, 10.10.2009, 12:25 | Повідомлення № 1
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Допоможіть протестувати роботу сторінки з картою-зображенням, що на http://vinrvo.at.ua/index/osvitjanska_karta/0-8
Наперед вдячний тим, хто відкликнеться взявши участь в тестуванні.
Зауваження щодо роботи карти надішліть в ОП, або на panpete0@gmail.com

Додано (10.10.2009, 11:25)
---------------------------------------------
Може хто поділиться скриптом, працюючим в ЮКОЗ, який замінить функцію alert щоб повідомлення виводити на сторінці, де поміщено карту (наприклад, сторінку формувати в вигляді таблиці, в одній із клітинок якої - карта-зображення, інша виділена для виведення повідомлень?

Вчитель Дата: Сб, 10.10.2009, 14:03 | Повідомлення № 2
Прописаний назавжди
Повідомлень: 317
Нагороди: 1
Рейтинг: 13
Хто знає, як без заморочок змінити юкозовське повідомлення "Викачати видалено" на "Викачати віддалено" (із заморочками знаю сам, але ліньки...)

Додано (10.10.2009, 13:03)
---------------------------------------------

Quote (PanPete)
Може хто поділиться скриптом, працюючим в ЮКОЗ

А що, тута можна скрипти виконувати?
PanPete Дата: Сб, 10.10.2009, 19:32 | Повідомлення № 3
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Quote (Вчитель)
А що, тута можна скрипти виконувати?

звичайно, як приклад - проглянута вами карта-зображення побудована на HTML, виклик вікна з повідомленням проводиться стрічкою HREF="javascript:alert('Короткі відомості про школу ще редагуються');"

Додано (10.10.2009, 18:32)
---------------------------------------------

Quote (Вчитель)
Хто знає, як без заморочок змінити юкозовське повідомлення "Викачати видалено" на "Викачати віддалено"

Необхідно ввійти в панель керування сайтом, в меню "Дизайн" вибрати "Швидка заміна ділянок шаблону", в відповідні поля ввести фразу, яку необхідно замінити і фразу , на яку проходить заміна, відмітити флажок "Заміна в глобальних блоках" ... :)
volodschool2 Дата: Сб, 10.10.2009, 22:31 | Повідомлення № 4
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
Quote (Вчитель)
як без заморочок змінити юкозовське повідомлення "Викачати видалено" на "Викачати віддалено"

В панелі керування сайтом зайдіть РЕДАКТИРОВАНИЕ СТРАНИЦ/КАТАЛОГ ФАЙЛОВ/Страница материала и комментариев к нему натиснть кнопку ВИЗУАЛЬНЫЙ РЕДАКТОР та й редагуйте на здоров’я.
Quote (Вчитель)
А що, тута можна скрипти виконувати?

Дивне запитання, чому ж не можна? Невже навіть на цьому форумі не видно роботи скриптів?


Відредаговано: volodschool2 - Сб, 10.10.2009, 22:32
Форум інформатиків » АРХІВ » Архів форуму » Допоможіть потестувати роботу сторінки з катою-зображенням
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.