|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Інженер-електронік
| |
vasl |
Дата: Пт, 24.02.2012, 21:46 | Повідомлення № 1 |
Новий користувач
| В кого, яка інформація з цього приводу? Яка буде ставка на цю посаду? ( при умовіі її введення) Що в входить в перелік обовязків цієї посади? якщо її нададуть вчителю інформатики, чи буде з неї доплачуватись відсотки за вислугу років як педпрацівників чи тільки за ті години, які в нього залишуться? Питань, багато, де шукати віповідь на всі запитання не знаю, допоможіть в цьому розібратись, ( в мене є 90 відсоткова гарантія що її все таки введуть в нашій школі) Якщо перейду на цю посаду то залишуть тільки 9 годин, кажуть що посада адміністративна і більше як на 1,5 ставки не дозволять ( 1 ставка Інженер-електронік + 0,5 як вчитель інформатики)
http://osvita.ua/legislation/Ser_osv/12914 http://doc.osvita.ua/doc/files/news/129/12914/1_Dod_1205.doc
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: W-w-W - Сб, 26.12.2015, 19:02 |
|
| |
mul44 |
Дата: Сб, 25.02.2012, 00:53 | Повідомлення № 2 |
Досвідчений учасник
| Самому интересно
|
|
| |
mouse |
Дата: Сб, 25.02.2012, 14:44 | Повідомлення № 3 |
Ветеран спілкування
| Гадаю, що мінімальну зарплату. Обов*язки... дуже широкі, як завжди. Але якщо є два вчителя інформатики, її можуть поділити на двох по 0.5 ставки. Це буде цікаво інформатикам, адже вони зараз цю саму роботи і виконують просто так, за дякую.
|
|
| |
fizikas |
Дата: Сб, 25.02.2012, 18:16 | Повідомлення № 4 |
Тут живе...
| Quote (vasl) Яка буде ставка на цю посаду? ( при умовіі її введення) Інструкція про оплату праці педпрацівників посаду інженер-електронік взагалі не розглядає. І не дивно, бо не мінялась з 93 року. Тому або чекати розяснень, або отримати мінімальну зарплату, бо фінансисти не захотять ризикувати. Якщо ж включити логіку, то це інженерна посда і людина з кваліфікацією, що відповідає цій посаді не повинна працювати на "мінімалку". Quote (vasl) чи буде з неї доплачуватись відсотки за вислугу років як педпрацівників однозначно ні. інженер - не педпрацівник. Quote (vasl) кажуть що посада адміністративна по моєму дурницю кажуть. Адміністрація - директор, завучі, педагог-організатор... ??? Quote (vasl) ставка Інженер-електронік + 0,5 як вчитель інформатики я би на такий варіант категорично не погодився. Краще 1 ставка інформатика і 0,5 інженера електроніка Quote (vasl) Що в входить в перелік обовязків цієї посади? http://www.jobs.ua/job_description/view/779/ - типові посадові обовязки інженера-електроніка. Формально з Вас не мають права вимагати більшого.
|
|
| |
mul44 |
Дата: Сб, 25.02.2012, 20:29 | Повідомлення № 5 |
Досвідчений учасник
| Quote (fizikas) Формально з Вас не мають права вимагати більшого. А не формально, это будет то что сейчас, "супровид" сайта школы, заполнение курс школа, ++++++ всякой ереси которая придумана лишь бы не платить денег на сторону, а что есть парень(девушка) который это сделает потому что работает под боком.
|
|
| |
fizikas |
Дата: Сб, 25.02.2012, 22:27 | Повідомлення № 6 |
Тут живе...
| Quote (mul44) А не формально, это будет то что сейчас ну принаймні тепер Вам за це будуть платити як інженеру-електроніку... Quote (mul44) ++++++ всякой ереси которая придумана лишь бы не платить денег на сторону, а что есть парень(девушка) который это сделает потому что работает под боком ну раз Ви це продовжуєте робити виходить або погоджуєтесь з необхідністю виконання даної єресі або змирились? Хочете працювати - придумайте спосіб, не хочете - причину
|
|
| |
mul44 |
Дата: Сб, 25.02.2012, 23:04 | Повідомлення № 7 |
Досвідчений учасник
| Quote (fizikas) Хочете працювати - придумайте спосіб, не хочете - причину Честно говоря мне всегда нравилось когда начинаются отговорки))), если бы я знал что пойду работать в ту школу где сейчас (так сказать заглянул в будущее), я бы не пошел сюда работать. Ну так уж получилось, я не любитель менять работу, тем более не уверен что в другой школе будет легко устроится сразу на работу. Да и живу сейчас ближе к работе, чем когда начинал работать. В других школах района есть друзья говорят та же ересь. (доходит до абсурда - у директора 7 на компе, позвали моего друга, что то вроде как проблема, а оказывается произошла блокировка, и надо всего лишь нажать на кнопку входа в систему, казалось бы потыкай мышкой, так нет подорвали человека, с другого этажа что бы он мышкой пришел клацнул, и это притом что директор якобы прошел курсы интел и мелкософта-))). Пошел мой французский "нахер" такие курсы? Я не знаю может у вас в школах администрация более адекватная (но лично в моей школе ее называют "жидівське кодло", притом что антисимитов среди нас нет). Хорошо там где нас нет.
|
|
| |
dpi |
Дата: Нд, 26.02.2012, 09:33 | Повідомлення № 8 |
Досвідчений вчитель
| Quote (mul44) Хорошо там где нас нет. Золотые слова. Я их говорю тем, кто считает, что в соседнем городе или в соседней стране лучше.
Quote (fizikas) я би на такий варіант категорично не погодився. Краще 1 ставка інформатика і 0,5 інженера електроніка А как быть нам, если два учителя по полторы ставки уже есть. Еще по пол ставки дадут со скрипом. Но попробую добиться. ("Производственная необходимость", "не мешает основной работе").
|
|
| |
fizikas |
Дата: Нд, 26.02.2012, 16:12 | Повідомлення № 9 |
Тут живе...
| Quote (mul44) Я не знаю может у вас в школах администрация более адекватная я або щасливчик, або не даю себе образити....або і те і інше Quote (dpi) (но лично в моей школе ее называют "жидівське кодло", притом что антисимитов среди нас нет) підніміться до рівня приказки "коли українець народився - єврей заплакав ". Хоча як на мене, то краще з хорошим євреєм здибатись, ніж з поганим українцем. Quote (dpi) Еще по пол ставки дадут со скрипом. Но попробую добиться. цілком реально. у моїй практиці таке було. Борітеся...поборете
|
|
| |
sgrecords |
Дата: Ср, 29.02.2012, 00:33 | Повідомлення № 10 |
Активний учасник
| Інженер-програміст, 1,5 ставки (не мінімальна, 0,5 за обслуговування техніки) + години 300-500, коли як.
|
|
| |
vasl |
Дата: Ср, 29.02.2012, 08:58 | Повідомлення № 11 |
Новий користувач
| Quote (sgrecords) Інженер-програміст, 1,5 ставки (не мінімальна, 0,5 за обслуговування техніки) З яких джерел ви це взяли?
|
|
| |
sgrecords |
Дата: Пт, 02.03.2012, 00:57 | Повідомлення № 12 |
Активний учасник
| Це моя посада
|
|
| |
vasl |
Дата: Пт, 02.03.2012, 21:06 | Повідомлення № 13 |
Новий користувач
| Quote (sgrecords) Це моя посада
Quote (sgrecords) Інженер-програміст, 1,5 ставки (не мінімальна, 0,5 за обслуговування техніки) + години 300-500
Ця посада називається Інженер-електронік а не Інженер-програміст Згідно нового положення про штатний розпис у школі це може бути одна ставка або пів (якщо більше 10 ком то 1) Мене цікавить оплата наприклад на 1 січня цього року цієї голої ставки (без годин)? можете мені відповісти? Дякую за відповідь
Відредаговано: vasl - Пт, 02.03.2012, 21:12 |
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Пт, 02.03.2012, 22:45 | Повідомлення № 14 |
Ветеран спілкування
| На 1 січня цього року її ще не існує: вона вводиться з 1 вересня.
|
|
| |
gry |
Дата: Сб, 03.03.2012, 07:28 | Повідомлення № 15 |
Досвідчений учасник
| Quote (fizikas) оплату праці педпрацівників посаду інженер-електронік Здається мені, що "підводний камінь" в самій назві посади. Слово "інженер" аж ніяк не входить до переліку педагогічних спеціальностей. Мабуть диплом якийсь потрібен буде... А те що ВЧИТЕЛЬ інформатики за 10-30 років перебрав всі компи в кабінеті, знає "що чим дише", нікого мабуть не цікавитиме... І більше всього вчителю інформатики цю ставку не дадуть. "Бамажка" потрібна буде, що він інженер...
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |