|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Музей комп'ютерної техніки (МКТ) |
| Bandalak |
Дата: Сб, 29.03.2008, 00:32 | Повідомлення № 1 |
|
Модератор
Група: Модератори
| В нашій школі є КУВТ "КОРВЕТ", контрольно-діагностична система "КДС-2", калькультори МК-60, струменевий, лазерний та матричний принтери, два старі сканери. Ще є легендарні "Спеціаліст" та "Спектрум ZX-80", які я сам зробив у студенські роки. Також різні плати, вінчестери, дисководи, різні дискети всяких розмірів, магнітофони, програвачі грам-платівок, радіоли та інше. Якщо мені це вдастья списати то зможу з вами помінятися на щось інше! Зараз вибиваю у директора окреме приміщення для музею. А що є у вас? Чи плануєте створити музей комп'ютерної техніки (МКТ), чи у вас він вже є? Яким повинен бути МКТ? Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 22:50 |
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Пн, 09.01.2012, 11:02 | Повідомлення № 31 |
|
Модератор
Група: Модератори
| monoxrom, на фото то і є "Електроніка", просто з захисним склом в чорній оправі. Можу подарувати блок дисководів, але не раніше березня. Зараз проходить процес списання-утилізації.
|
|
| | |
| monoxrom |
Дата: Пн, 09.01.2012, 16:01 | Повідомлення № 32 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| Дякую за гарні відгуки! Це піднімає мій дух і допомагає працювати над музеєм Іду зараз збирати помиту амігу яка сушиться на батареї і ще планую сьогодні один системник серії IBM PS/2 підмалювати, а то стояв в сирому приміщенні і за нього взялася іржа, тепер треба прикласти руки до корпусу...
Bandalak, Дякую за пропозицію! Але там діло в тому що контролер дисководів був тільки у так званих "вчительських" корветах, одним словом це модель 8820, а у мене корвет 8810, "учнівський" постий, до нього всеодно ті дисководи не законектиш Тому мені або все або нічого Я можу купити сам якийсь корвет і з блоком дисководів і з монітором, вже щоб усе разом було.. Бо гріх як таке піде на утилізацію ((( Скільки я вже знаю таких історій (((
Щодо оплати-доставки то зараз є багато фірм перевізників, не знаю чи ви звязувалися, наприклад є така кантора як "нова пошта" http://novaposhta.ua/
Вони відправляють грузи, до них тільки треба принести все запаковане в коробку, впринципі вони і за гроші самі можуть вивезти посилку Потім у них є така чудова можливість що посилка їде за рахунок отримувача (за мій) І в декларації ви можете зазначити скільки грошей потрібно вам повернути, тобто мені посилку не віддають поки я не заплачу гроші, а гроші їдуть вам назад і ви у них де відправляли посилку забираєте гроші, так що транспортування зараз це не проблема...
Я буду заглядувати сюди час від часу, списуйте компютери і головне щоб вони не пішли у сміття! (Останнє що я спасав з одного учбового закладу вприницпі йшло не в сміття, а просто на залізо, по дві гривні за кілограм, жах ((( Але я встиг)
|
|
| | |
| mouse |
Дата: Сб, 14.01.2012, 13:59 | Повідомлення № 33 |
|
Досвідчений учасник
Група: Друзі форуму
| Ось цікава інформація. Колекція з 20 стареньких пк коштує 18 000 грн. Тому monoxrom, збирайте - будете заможною людиною через кілька років
1. Atari 2600 2. Atari 800XL 3. Atari 65XE 4. Atari 1040STfm 5. ZX 80 - Timex Sinclair 6. ZX Spectrum 7. ZX Spectrum+ 8. ZX Spectrum+2 9. Commodore VIC 20 10. Commodore Plus4 11. Commodore C64 12. Commodore Amiga 500 - на общем фото отсутствует. 13. Schneider CPC 6128 он же Amstrad CPC 6128 14. Sanyo MSX2 15. Texas Instruments TI-99/4A 16. Электроника МС 1502 17. Электроника БК 0010-01 18. ЭВМ Поиск 1 19. Львов ПК-01 - на общем фото отсутствует. 20. Отечественный клон ZX Spectrum 48k. - на общем фото отсутствует.
|
|
| | |
| monoxrom |
Дата: Сб, 14.01.2012, 19:09 | Повідомлення № 34 |
|
Новий користувач
| mouse, Ця інформація з аукціона аукро, я знаю, цей лот обговорювали всі кому не лінь. З кількох причин по-перше продавця вважають неадекватною людиною по-друге ці компютери скільки не коштують (навіть якби всі були робочі, а вони там далеко не всі робочі).. Самого продавця цього товару я знаю, він у мене є в асьці.. Я йому говоив з цього приводу, він каже я собі продаю за скільки хочу, хто захоче той купиь а ні то ні.. А я кажу - що ти то продаєш, але не думаєш що цим лотом ти і такі як ти накручуєте людей і після цього всі кому не лінь луплять такі ціни за любе запорошене залізо, ніби воно стояло в гробниці тутанхамона і покрите золотом і брильянтами
Реальні, адекватні ціни на дані компютери будуть такі ще не скоро Я уже приблизно рік купую старі компютери в америці на ебаї, там купувати ліпше, вибір великий і ціни за відповідне залізо пристойні, комплектація багата, техніка надійніша, тільки те що більшість всього на 110 вольт напрягає
|
|
| | |
| mouse |
Дата: Нд, 15.01.2012, 00:02 | Повідомлення № 35 |
|
Досвідчений учасник
| Quote (monoxrom) купую старі компютери в америці на ебаї А як з доставкою і оплатою?
|
|
| | |
| monoxrom |
Дата: Нд, 15.01.2012, 18:47 | Повідомлення № 36 |
|
Новий користувач
| mouse, Зараз є багато фірм які цим займаються.. Мені пощастило в тому що цим займаєтсья давно знайома людина Купуючи лот ви платите його ціну, доставку поштою америки в склад в США, проценти за роботу і доставка в україну 10 доларів за кілограм літаком або 5 морем, мені виходить ще менше бо вага велика
І при покупці таких лотів, ціни виходять в два рази дешевше ніж у цього продавця з аукро, список компютерів якого ви виклали (бо він не тільки це продає)
Так що проблема тільки в одному, у грошах, а все решта вирішується
|
|
| | |
| mouse |
Дата: Нд, 15.01.2012, 23:43 | Повідомлення № 37 |
|
Досвідчений учасник
| monoxrom, дякую, буду вивчати попит.
|
|