|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Фото кабінетів інформатики. |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Вт, 15.01.2008, 17:56 | Повідомлення № 1 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Пропоную в даній темі завантажувати фото власних кабінетів інформатики та обговорювати їх. Я бачив близько 20 кабінетів інформатики по різних школах. Всі вони дуже різні. Хочеться побачити ваш, щоб подивитися, як розташовані комп’ютери, що на стінах і т.д. Для завантаження ваших фото на форум скористайтесь сервером www.imagevenue.com Хелп по завантаженню зображень на форум читайте тут Пару фоток мого кабінету. Буде час, сфотографую детальніше. Для завантаження повноцінного розміру, клікніть по ескізу. Хто буде наступним? Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| | |
| Махновець_Ігор |
Дата: Пт, 02.01.2009, 14:02 | Повідомлення № 46 |
|
Адмін
| Обновлені фото мого комп'ютерного класу
|
|
| | |
| teruk |
Дата: Вт, 13.01.2009, 16:58 | Повідомлення № 47 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| Махновець_Ігор, Нормальний клас, він у Вас атестований чи ні? Системні блоки під парту сховати можна чи ні ?
Відредаговано: teruk - Вт, 13.01.2009, 16:59 |
|
| | |
| Махновець_Ігор |
Дата: Вт, 13.01.2009, 18:23 | Повідомлення № 48 |
|
Адмін
| Quote (teruk) Нормальний клас, він у Вас атестований чи ні? Системні блоки під парту сховати можна чи ні ? комп'ютерний клас має санітарний паспорт завірений санстанцією, якщо я не помиляюсь, то системні блоки неможна ставити знизу. Та й краще як вони зверху, пил не так потрапляє в середину, ногами не чіпляють, оскільки в нас прості столи
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Вт, 13.01.2009, 19:35 | Повідомлення № 49 |
|
Мудрий вчитель
Група: Друзі форуму
| Quote (Махновець_Ігор) якщо я не помиляюсь, то системні блоки неможна ставити знизу. Це жодним документом не обумовлено
|
|
| | |
| swetikccc |
Дата: Вт, 20.01.2009, 15:20 | Повідомлення № 50 |
|
Ветеран спілкування
Група: VIP-користувачі
| Quote (Gurin) комп'ютерний клас має санітарний паспорт завірений санстанцією, якщо я не помиляюсь, то системні блоки неможна ставити знизу. Та й краще як вони зверху, пил не так потрапляє в середину, ногами не чіпляють, оскільки в нас прості столи Перша з комісія Вам дасть зауваження по електропроводці. А так все прекрасно.
|
|
| | |
| teruk |
Дата: Нд, 25.01.2009, 10:09 | Повідомлення № 51 |
|
Новий користувач
| Махновець_Ігор комп'ютерний клас має санітарний паспорт завірений санстанцією, якщо я не помиляюсь, то системні блоки неможна ставити знизу. Та й краще як вони зверху, пил не так потрапляє в середину, ногами не чіпляють, оскільки в нас прості столи[ Поробіть підставки і поставте системники з боку бож вони гудять і теж шкідливі для здоровя а стоять перед носом подивіться на 3=й сторінці мій клас
Відредаговано: teruk - Пн, 26.01.2009, 18:29 |
|
| | |
| KozhemyakaDI |
Дата: Ср, 11.02.2009, 11:21 | Повідомлення № 52 |
|
Я тут недавно...
| Отак мило і красиво по периметру... Трохи згодом зроблю панораму...)
Відредаговано: KozhemyakaDI - Ср, 11.02.2009, 11:22 |
|
| | |
| Ostrenko_Aleks |
Дата: Чт, 12.02.2009, 07:24 | Повідомлення № 53 |
|
Часто заходить...
| Вітаю! Хочу похвастатись. Я працюю в сільській школі (200 учні), а мені нещодавно поставили другий клас. тепер у мене 22 машини!!! (Вибачте фото закину трохи пізніше. Зараз проблеми з нетом) Це мій новий кабінет (Вибачте фото закину трохи пізніше. Зараз проблеми з нетом) Фце другий
Відредаговано: Ostrenko_Aleks - Чт, 12.02.2009, 11:13 |
|
| | |
| Romek |
Дата: Сб, 14.02.2009, 10:56 | Повідомлення № 54 |
|
Тут живе...
| У нас нарешті зробили відкоси. Ось фотки:
Відредаговано: Romek - Сб, 14.02.2009, 11:05 |
|
| | |
| Ostrenko_Aleks |
Дата: Вт, 03.03.2009, 15:32 | Повідомлення № 55 |
|
Часто заходить...
| Quote (Ostrenko_Aleks) Вітаю! Хочу похвастатись. Я працюю в сільській школі (200 учні), а мені нещодавно поставили другий клас. тепер у мене 22 машини!!! (Вибачте фото закину трохи пізніше. Зараз проблеми з нетом) Це мій новий кабінет (Вибачте фото закину трохи пізніше. Зараз проблеми з нетом) Фце другий З`явилась можливість додати фото. 1-й кабінет 2-й кабінет
|
|
| | |
| JKMZ |
Дата: Ср, 18.03.2009, 21:26 | Повідомлення № 56 |
|
Часто заходить...
Група: Кандидати в VIP
| Quote (Махновець_Ігор) Ось такий в мене комп'ютерний клас: 6+1 пк [color=red]ну класс, всем классам класс! только не пойму, для кого на стенах висят плакаты, они же нечитабельны. для красоты? делала себе в Corel сама. меньше букв-больше дела.
|
|
| | |
| mouse |
Дата: Чт, 02.04.2009, 09:31 | Повідомлення № 57 |
|
Досвідчений учасник
| Quote (SLKuty) В мене клас з сонячної сторони Не знаю як компютери, а я плавлюся навіть зимою в сонячний день Це нам знайомо! Зимою це терпіти можна. А влітку без вентилятора - практично сауна! А на моніторах видно .... все тільки не зображення. Добре, що в нас днів коли хмарно багато!
|
|
| | |
| Махновець_Ігор |
Дата: Пн, 13.04.2009, 00:55 | Повідомлення № 58 |
|
Адмін
| Quote (JKMZ) ну класс, всем классам класс Надіюсь, що без зверхності пишите! Quote (JKMZ) только не пойму, для кого на стенах висят плакаты, они же нечитабельны. плакати для всіх, вчитель розказує використовуючи їх, учні цікавляться, особливо у післяурочний час, завжди видивляються детально, така наочність корисна. Але не розумію, в чому виникла проблема? я думаю, що не треба плакати робити 72 шрифтом, щоб відлякувати всіх, а тим більше самотушки. Ні, плакати є демонстраційним матеріалом, вони наповнюють клас додатковою інфо! Quote (JKMZ) меньше букв-больше дела. JKMZ, Скиньте будь ласка ваші, проглянем, дуже цікаво побачити, можливо й іншим учасникам форуму знадобиться ваш матеріал
|
|
| | |
| volevikt |
Дата: Пн, 13.04.2009, 10:45 | Повідомлення № 59 |
|
Перспективна вчителька
Група: Модератори
| Quote (Ostrenko_Aleks) нещодавно поставили другий клас Ви завідуєте обома комп'ютерними класами? В якому з цих класів Ви проводите урок? Що в цей момент відбувається в другому комп'ютерному класі? Чи ділиться клас на підгрупи?
|
|
| | |
| Newbie |
Дата: Пн, 13.04.2009, 10:48 | Повідомлення № 60 |
|
Хелпер
| я помітила, що на деяких фото відсутні жалюзі. не заважають відблиски від вікон?
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|