|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Фото кабінетів інформатики. |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Вт, 15.01.2008, 17:56 | Повідомлення № 1 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Пропоную в даній темі завантажувати фото власних кабінетів інформатики та обговорювати їх. Я бачив близько 20 кабінетів інформатики по різних школах. Всі вони дуже різні. Хочеться побачити ваш, щоб подивитися, як розташовані комп’ютери, що на стінах і т.д. Для завантаження ваших фото на форум скористайтесь сервером www.imagevenue.com Хелп по завантаженню зображень на форум читайте тут Пару фоток мого кабінету. Буде час, сфотографую детальніше. Для завантаження повноцінного розміру, клікніть по ескізу. Хто буде наступним? Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| | |
| Newbie |
Дата: Пт, 18.01.2008, 17:29 | Повідомлення № 2 |
|
Хелпер
Група: Друзі форуму
| Що ж, продовжим....Якість не дуже, бо фотографувала телефоном, окремі фото зовсім темні, але переробляти не буду. Комп*ютери в мене стоять вздовж вікна та задньої стіни класу. Передня стіна - дошка, бічна коло дверей - шафи (більшість місця - старі комп*ютери УКНЦ, які не можна списати), і ряд столів, на котрих можливо колись будуть ще комп*ютери Посередині стоять 6 парт для теоретичної частини занять, а також щоби тут залишати всі речі перед тим, які сідати до комп*ютерів. 3 стенди: техніка безпеки, прикладні програми та програмування. ну і ще один плакат з державною символікою.  
|
|
| | |
| vitert |
Дата: Сб, 19.01.2008, 00:58 | Повідомлення № 3 |
|
Тут живе...
Група: VIP-користувачі
| Фото мого кабінету Як вам?
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Сб, 19.01.2008, 02:11 | Повідомлення № 4 |
|
Адмін
| Quote (vitert) Фото мого кабінету Як вам? У вас і зараз тикий стан кабінету? Чи вже ремонт зробили? Краще все-таки представте нам у графічному вигляді прибраний клас.
|
|
| | |
| Ковшун |
Дата: Сб, 19.01.2008, 08:50 | Повідомлення № 5 |
|
Адмін
| Quote (vitert) Фото мого кабінету Чим Ви хвалитесь??? Ну, на кабінет це зовсім не схоже. Навіть на статус кладової теж!!! Це якесь звалище непотрібних речей!!! Якщо це кабінет інформатики в такому занедбаному стані, то негайно треба звільнити з роботи директора школи та завідуючого кабінетом. А начальнику відділу освіти, як мінімум ДОГАНУ!!!
|
|
| | |
| vitert |
Дата: Ср, 23.01.2008, 00:55 | Повідомлення № 6 |
|
Тут живе...
| Quote (Ковшун) Чим Ви хвалитесь??? Я не хвалюсь а констатую факти. Фото викладені мною вище зроблені в квітні 2007 року, коли в моєму кабінеті обвалилася стеля. Зранку я побачив випуклість на стелі, якраз над моїм столом прийнявши свій комп’ютер подалі я став на стілець і лінійкою торкнуся стелі – результат миттєвий передо мною на стіл впала гора штукатурки!!! Відділ освіти зреагував миттєво було виділено кошти закуплено матеріали і вже через кілька днів розпочався ремонт було зроблено потолки в моєму кабінеті та ще в кількох кабінета і на коридорах. Правда тривало це все майже півтора місяця і кабінет четверту чверть не працював. А влітку вже власними силами та коштами місцевих спонсорів закінчили ремонт. Так кабінет виглядає тепер. [img=http://img216.imagevenue.com/loc419/th_44627_foto1_122_419lo.jpg][img=http://img206.imagevenue.com/loc67/th_44628_foto2_122_67lo.jpg][img=http://img127.imagevenue.com/loc1169....lo.jpg][img=http://img231.imagevenue.com/loc453/th_44650_foto4_122_453lo.jpg] [img=http://img169.imagevenue.com/loc1142....lo.jpg]Добавлено (23.01.2008, 01:55) --------------------------------------------- Не склалося зі зменшиними копіями.
|
|
| | |
| Ковшун |
Дата: Ср, 23.01.2008, 08:22 | Повідомлення № 7 |
|
Адмін
| Quote (vitert) ...Так кабінет виглядає тепер. Так треба було і вантажити сучасний матеріал, а не минулорічний!!! Тоді б не було такої реакції з мого боку!
|
|
| | |
| Махновець_Ігор |
Дата: Сб, 08.03.2008, 23:06 | Повідомлення № 8 |
|
Адмін
| Фото нашого кабінету:
|
|
| | |
| SLKuty |
Дата: Сб, 08.03.2008, 23:41 | Повідомлення № 9 |
|
Монтажер
| Зроблю фото приєднаю. В мене клас з сонячної сторони Не знаю як компютери, а я плавлюся навіть зимою в сонячний день
|
|
| | |
| RUTA |
Дата: Пн, 05.05.2008, 10:25 | Повідомлення № 10 |
|
Я тут недавно...
| В нашей школе компьютерная техника появилась только в ноябре 2007 года, до этого, уроки информатики проводились на базе Центра детского творчества. Сейчас в кабинете имеется только техника и методические разработки уроков и практических, а наглядность, в виде плакатов и стендов пока что отсутствует. Очень надеюсь, что данный форум поможет нам оформить кабинет. на фото кабинет в день установки компьютеров
|
|
| | |
| Sasyk |
Дата: Пн, 05.05.2008, 17:46 | Повідомлення № 11 |
|
знаток тестуючих систем
| Цікава тема... обовязково зроблю й закину фото свого кабінету Додано (05.05.2008, 18:44) --------------------------------------------- RUTA, кабінет дуже гарний Додано (05.05.2008, 18:46) ---------------------------------------------
Quote (SLKuty) Зроблю фото приєднаю. В мене клас з сонячної сторони Не знаю як компютери, а я плавлюся навіть зимою в сонячний день Почастило... а в мене сонце ніколи не потрапляє... холод жахливий... і зимою і літом...
|
|
| | |
| Lviza |
Дата: Вт, 06.05.2008, 17:29 | Повідомлення № 12 |
|
Тут живе...
| Мій кабінет дивіться тут
Відредаговано: Lviza - Вт, 06.05.2008, 17:41 |
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Вт, 06.05.2008, 17:40 | Повідомлення № 13 |
|
Адмін
| Lviza, дуже красивий кабінет. Радують сучасні компи з TFT моніторами.
|
|
| | |
| Lviza |
Дата: Вт, 06.05.2008, 18:19 | Повідомлення № 14 |
|
Тут живе...
| Такі ми маємо тільки з вересня цього року. А 10 старіших віддали в кабінет машинопису.
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Вт, 06.05.2008, 18:41 | Повідомлення № 15 |
|
Мудрий вчитель
| В цій частині представлені ПК, що залишились від попереднього комп'ютерного класу (PentiumIII) А це комплект (4+1), отриманий минулого року Чекаю на повноцінний оновлений клас. Заврайво обіцяє до 1 серпня.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|