|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Наочність на уроках інформатики та при оформленні кабінету |
| serg |
Дата: Нд, 18.11.2007, 21:43 | Повідомлення № 1 |
|
Я тут недавно...
Група: VIP-користувачі
| При офорленні кабінету інформатики я зіткнувся з такою проблемою, де можна скачати ПЛАКАТИ? Я бачив у продажі непогані плакати, але й ціна їх... Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 22:46 |
|
| | |
| Yura_Shrol |
Дата: Вт, 15.04.2008, 21:59 | Повідомлення № 121 |
|
Знаток супутникового інету
| В принципі це але старіша версія. На новішому диску, як бачу, багато більше інформації.
|
|
| | |
| ViktoriaK |
Дата: Пт, 18.04.2008, 16:00 | Повідомлення № 122 |
|
Я тут недавно...
| В мене є диск "Апгрейд компютера з нуля. Дещо нудноватий, але побачити з чого складається компютер та як він працює, можна. Якщо комусь треба, можу надіслати.
|
|
| | |
| ihor_hontar |
Дата: Пт, 18.04.2008, 16:59 | Повідомлення № 123 |
|
Досвідчений вчитель
Група: Друзі форуму
| Quote (ViktoriaK) В мене є диск "Апгрейд компютера з нуля. Дещо нудноватий, але побачити з чого складається компютер та як він працює, можна. Якщо комусь треба, можу надіслати. Тоді перешліть в приват або адміну Ковальчуку Олександру Михайловичу, можливо комусь треба.
|
|
| | |
| ViktoriaK |
Дата: Пн, 21.04.2008, 13:08 | Повідомлення № 124 |
|
Я тут недавно...
| Не можу закачати в Інтернет: 646 мБайт
|
|
| | |
| nadya_hontar |
Дата: Ср, 23.04.2008, 18:40 | Повідомлення № 125 |
|
Я тут недавно...
Група: Кандидати в VIP
| Quote (Escuela) Хто з Вас має чи знає де можна роздобути гарні великі ФОТО (малюнки) наших українських видатних інформатиків? Quote (Viktoriya) Пробачте, а можна прізвища, хоч кого шукати Я маю таких вчених, але в мене CorelDRAW не йде. Старі комп'ютери. Обіцяють нові вже півроку чекаю, поки що немає.
|
|
| | |
| Pentiume |
Дата: Вт, 29.04.2008, 11:09 | Повідомлення № 126 |
|
Тут живе...
| Quote (nadya_hontar) Цитата (Escuela ) Хто з Вас має чи знає де можна роздобути гарні великі ФОТО (малюнки) наших українських видатних інформатиків? Цитата (Viktoriya ) Пробачте, а можна прізвища, хоч кого шукати Я маю таких вчених, але в мене CorelDRAW не йде. Старі комп'ютери. Обіцяють нові вже півроку чекаю, поки що немає. Шанона nadya_hontar! Помістіть їх будь ласка на сайті портрети! Всі учасники будуть Вам дуже вдячні .,
|
|
| | |
| valiadelta |
Дата: Ср, 14.05.2008, 19:00 | Повідомлення № 127 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| [size=8][size=10]Добрий день шановні колеги! Додано (14.05.2008, 19:00) --------------------------------------------- Шановні колеги! Поділіться будьте ласкаві, вимогами які у вашій школі ставлять до обладнання та документації кабінету інформтаики, якщо ви завідувач кабінетом. Дякую.
Відредаговано: valiadelta - Ср, 14.05.2008, 18:39 |
|
| | |
| filnick |
Дата: Ср, 14.05.2008, 19:36 | Повідомлення № 128 |
|
Мудрий вчитель
| Quote (valiadelta) Шановні колеги! Поділіться будьте ласкаві, вимогами які у вашій школі ставлять до обладнання та документації кабінету інформтаики, якщо ви завідувач кабінетом Все про документацію кабінету тут
|
|
| | |
| Махновець_Ігор |
Дата: Пн, 08.09.2008, 01:28 | Повідомлення № 129 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Ось такі стенди в моєму комп'ютерному класі, їх 12 шт.:
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Пн, 08.09.2008, 01:40 | Повідомлення № 130 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Дуже цікаві стенди. Можуть слугувати опорним матеріалом, при вивченні різних тем. Я ще собі не придбав, але планую цього року.
|
|
| | |
| NAW1977 |
Дата: Вт, 09.09.2008, 14:52 | Повідомлення № 131 |
|
Я тут недавно...
| Доброго дня, шановні! Я, нажаль, новачок на форумі та і у справі викладання інформатики, але наберуся мужності і підкажу всім, що ті плакати про які говорив Супер-модератор видані Видавництвом "Ранок", тому я, вважаю, що їх можна замовити через інтернет або поштою. Доречі ось їхня адреса http://www.ranok.com.ua/
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Вт, 09.09.2008, 16:47 | Повідомлення № 132 |
|
Мудрий вчитель
| Дійсно, ці плакати можна вільно придбати у м.Дніпропетровську ( книжковий магазин Курчатовський). Мабуть у інших книгарнях обласних центрів теж є.
|
|
| | |
| argun |
Дата: Вт, 09.09.2008, 20:08 | Повідомлення № 133 |
|
Прописаний назавжди
| Quote (WWW) Ось такі стенди в моєму комп'ютерному класі, їх 12 шт.: На жаль у наших книгарнях їх немає навіть під замовлення. Клавіатуру зробили з учнями у корелі розміром ~ 3,5м Х 0.9м, допомагає в роботі. Quote (NAW1977) Доброго дня, шановні! Я, нажаль, новачок на форумі та і у справі викладання інформатики, але наберуся мужності і підкажу всім, що ті плакати про які говорив Супер-модератор видані Видавництвом "Ранок", тому я, вважаю, що їх можна замовити через інтернет або поштою. Доречі ось їхня адреса http://www.ranok.com.ua/ Дякую, спробую зв'язатися. Quote (filnick) Дійсно, ці плакати можна вільно придбати у м.Дніпропетровську ( книжковий магазин Курчатовський). Уточніть, будь ласка, де цей магазин. Буду у Дніпропетровську через тиждень. Якщо буде можливість - зайду.
|
|
| | |
| Lviza |
Дата: Вт, 09.09.2008, 20:32 | Повідомлення № 134 |
|
Тут живе...
| Quote (WWW) Ось такі стенди в моєму комп'ютерному класі, їх 12 шт.: В мене теж вони є. Приносила розповсюджувач. літератури (є такі, що ходять по школах і пропонують літературу) 2 роки тому вони коштували 60 грн. Але зараз вони дорожчі мабуть.
|
|
| | |
| Боря |
Дата: Вт, 09.09.2008, 21:34 | Повідомлення № 135 |
|
Я тут недавно...
| Заходив на сайт "Ранок" але замовити не можу і ціни немає
|
|
| |