|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| ЛАБОРАНТ КАБІНЕТУ ІНФОРМАТИКИ |
| НІКОЛЯ |
Дата: Сб, 29.08.2009, 20:42 | Повідомлення № 1 |
|
Знавець вірусів
Група: Модератори
| Шановні форумчани! В дані темі пропоную спілкуватись та обмінюватись досвідом, допомагати в різних питаннях людям яких одні називають лаборантами, хоча правильніше називати їх сисадмінами з великої літери та більш широким кругозором. Тому що в той час як існує хоч якесь розмежування прав та обовязків з лаборанта вимагається знати й вміти практично все від ксерення та роздруковки до повного знання ОС, складових мережі, захист, особливості заліза та інше. Перелік дуже великий. А деякі тільки в ворді документи ліплять, навідь не пробуючи осягнути щось нове. Отож лаборантів є 2 типи. Секретар широкого профілю з вузьким розумінням та Друга категорія лаборант який виконує функції адміна. Якщо сказати простіше то лаборант мусить знати і уміти практично все. Прошу всіх лаборантів по всіх питаннях та проблемах які виникають звертатись в цю тему.
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Пт, 04.09.2009, 22:03 | Повідомлення № 31 |
|
Мудрий вчитель
Група: Друзі форуму
| Питання з лаборантом вирішили таким чином. В кожній школі є т.з. штатний розклад, тобто перелік посад працівників, які не займаються педагогічною діяльністю. Переговорив з директором, пояснив ситуацію і дістав підтримку. Далі директор звернувся до начальника відділу освіти і за його погодженням написав наказ замістити таку-то посаду з штатного розкладу (техпрацівницю, секретарку, лаборанта, строржа і т.д.) на посаду лаборанта комп'ютерного кабінету (правда, не перевищуючи штатного окладу замішеного працівника). Вже четвертий рік маю лаборанта, який обслуговує техніку та допомагає у проведенні уроків з комп'ютерною підтримкою для вчителів інших предметів.
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Пт, 12.03.2010, 12:44 | Повідомлення № 32 |
|
Модератор
| Quote (ppima) Лаборанта нема і не буде, бо вчителю доплата 10% за обслуговування, отак мирно і працюю. Я раніше теж отримував ці 10% за обслуговування техніки. У цьому навчальному році нам дали СісАдміна (лаборанта), який реально виконує обов'язки "хлопчика на побєгушках". Шукає фонограми до відкритих заходів, носиться з проектором по школі, проводить дискотеки та вечори, виконує різні доручення начальства. А основну його роботу по обслуговуванню техніки, як і раніше виконую я, але в цьому році вже безкоштовно!!!
|
|
| | |
| sgrecords |
Дата: Пт, 12.03.2010, 13:18 | Повідомлення № 33 |
|
Активний учасник
Група: VIP-користувачі
| А ви довірили б обслуговування техніки комусь ? Так отож... Я в цьому році "вибив" положену доплату 10%, правда дали 15%
Відредаговано: sgrecords - Пт, 12.03.2010, 13:19 |
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Пт, 12.03.2010, 13:28 | Повідомлення № 34 |
|
Модератор
| Quote (sgrecords) А ви довірили б обслуговування техніки комусь ? Так отож... Мене не питали. Поставили перед фактом, що є лаборант, а оплати за обслуговування немає. Quote (sgrecords) Я в цьому році "вибив" положену доплату 10% А я позбувся, хоч робота залишилася.
|
|
| | |
| gry |
Дата: Сб, 13.03.2010, 06:35 | Повідомлення № 35 |
|
Прописаний назавжди
| Quote (Bandalak) як і раніше виконую я, але в цьому році вже безкоштовно!!! Аналогічно. Тому що на зарплату лаборанта людина хоча б із маленькою кваліфікацією не піде, ото ж і маємо те що иаємо...
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Сб, 13.03.2010, 07:21 | Повідомлення № 36 |
|
Знавець вірусів
| Не всім так невезе бувають лаборанти які дають фору викладачам, головне що лаборанта можна завжди натаскати від а до я і матимите чудову допомогу, головне щоб він цього хотів. В мене теж змінивсь лаборант старий звільнивсь, дали іншого прийдеться все починати спочатку.
|
|
| | |
| larisa2007 |
Дата: Сб, 13.03.2010, 07:53 | Повідомлення № 37 |
|
Часто заходить...
| Quote (Bandalak) А я позбувся, хоч робота залишилася. Мне завуч которая в курсе тарификации объяснила, что 10% надбавку за обслуживание компьютеров на школу начисляют вне зависимости от наличия лаборанта. Вопрос в том, кто её получает. В вашем случае наверное на вашего лаборанта плюс к его зарплате перечислили и эти 10% за обслуживание техники.
|
|
| | |
| swetikccc |
Дата: Сб, 13.03.2010, 09:39 | Повідомлення № 38 |
|
Ветеран спілкування
| Quote (Bandalak) А я позбувся, хоч робота залишилася. Поцікавтеся письмово чому (тільки зареєструйте)Додано (13.03.2010, 10:39) ---------------------------------------------
Quote (Bandalak) У цьому навчальному році нам дали СісАдміна (лаборанта) Так лаборанта чи адміна
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Сб, 13.03.2010, 09:43 | Повідомлення № 39 |
|
Перспективна вчителька
| swetikccc, наверное 2 in 1
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Нд, 14.03.2010, 12:12 | Повідомлення № 40 |
|
Модератор
| Quote (larisa2007) Мне завуч которая в курсе тарификации объяснила, что 10% надбавку за обслуживание компьютеров на школу начисляют вне зависимости от наличия лаборанта. Вопрос в том, кто её получает. В вашем случае наверное на вашего лаборанта плюс к его зарплате перечислили и эти 10% за обслуживание техники. Узнайте в завуча, на підставі яких нормативних актів 10% за обслуговування зберігається при наявності СисАдміна? Директор сказав, що або лаборант, або надбавка. Так як я не хотів друкувати всій школі різну фігню, а лаборант мусе, тому його і взяли!!! Quote (swetikccc) Так лаборанта чи адміна У наказі - СісАдмін, хоча я великої різниці не бачу. І перший і другий - хлопчик на побігушках у директора! Quote (НІКОЛЯ) Не всім так невезе бувають лаборанти які дають фору викладачам Наш СА теж хлопчик не тупий, вінду переставляє, віруси ловить руками і сітками, до лабораторної клас підготувати уміє (розіслати файли, надрукувати карточки, то-що). Але це теоретично, а практично на все це у нього просто не вистачає часу. Практично він хлопчик на побігушках у директора! А у мене "вистачає часу", бо діватись нікуди!!!
|
|
| | |
| sgrecords |
Дата: Нд, 14.03.2010, 12:19 | Повідомлення № 41 |
|
Активний учасник
| (абзац перший пункту 41 в редакції наказу Міністерства освіти і науки України від 24.02.2005 р. N 118) У школах, школах-інтернатах, училищах фізичної культури, вищих навчальних закладах I - II рівнів акредитації та професійно-технічних навчальних закладах, в яких створені кабінети обчислювальної техніки, вчителям, викладачам та іншим працівникам, на яких покладено обслуговування цієї техніки, провадиться доплата в розмірі 5 - 10 відсотків посадового окладу (ставки заробітної плати). Конкретний розмір доплати встановлюється керівником закладу за погодженням з профспілковим комітетом. Додано (14.03.2010, 13:22) --------------------------------------------- Наказ Міністерства освіти України від 15 квітня 1993 року N 102 I. Види робіт з важкими і шкідливими умовами праці, на яких встановлюються доплати в розмірі до 12 відсотків. ..... 1.164. Робота за дісплеями ЕОМ. .....
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Нд, 14.03.2010, 12:22 | Повідомлення № 42 |
|
Модератор
| Quote (sgrecords) Міністерства освіти і науки України від 24.02.2005 р. N 118) У школах, школах-інтернатах, училищах фізичної культури, вищих навчальних закладах I - II рівнів акредитації та професійно-технічних навчальних закладах, в яких створені кабінети обчислювальної техніки, вчителям, викладачам та іншим працівникам, на яких покладено обслуговування цієї техніки, провадиться доплата в розмірі 5 - 10 відсотків посадового окладу (ставки заробітної плати). Конкретний розмір доплати встановлюється керівником закладу за погодженням з профспілковим комітетом. Дайте повний текст, завтра буду тероризувати шефа.
|
|
| | |
| sgrecords |
Дата: Нд, 14.03.2010, 12:24 | Повідомлення № 43 |
|
Активний учасник
| Інструкція 102
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Нд, 14.03.2010, 12:33 | Повідомлення № 44 |
|
Модератор
| Quote (sgrecords) Наказ Міністерства освіти України від 15 квітня 1993 року N 102 I. Види робіт з важкими і шкідливими умовами праці, на яких встановлюються доплати в розмірі до 12 відсотків. ..... 1.164. Робота за дісплеями ЕОМ. А це здається нікому не платять. Дайте повний текст, поцікавлюся в бухгалтерії.
|
|
| | |
| Andrey123q |
Дата: Нд, 21.03.2010, 15:09 | Повідомлення № 45 |
|
Досвідчений учасник
Група: Друзі форуму
| Может и мне попросить доплату 10%? Не мог бы кто-то выложить документы про ставку системного администратора, особенно интерисует положение о нижнем лимите в 30 компьютеров. Просто решил взяться за наладку и администрирование сети своего колледжа, в следующем году планируем открыть еще один комп класс. Настройкой контроллера домена и сервера терминалов занимаюсь только я, хотелось бы развести интернет по всему колледжу и т.д. и т.п. Но понятно это все на творческих началах, никто за это не платит, разве может премия какая-то иногда. Как вы думаете реально выбить ставку? Или то что я делаю на сис админа не потянет?))
Відредаговано: Andrey123q - Нд, 21.03.2010, 15:17 |
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|