|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Відділення об’єкту від фону!
| |
kom_adm |
Дата: Нд, 15.06.2008, 21:27 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| В сусідній темі "Ази роботи в програмі Adobe PhotoShop cs2/cs3" мова йшла про засоби відділення фону від об’єкту. Часто бувають досить складні випадки (волосся людини), коли відділити фон засобами фотошопу являється досить важко. В допомогу прийде плагін Vertus Fluid Mask 3.0.8, який здатен якісно і оперативно відділити об’єкт від фону. Також в даній темі можна говорити про відділення фону засобами PhotoShop Кілька відеоуроків по роботі з Fluid Mask можна завантажити звідси! Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
Romek |
Дата: Чт, 15.07.2010, 07:11 | Повідомлення № 16 |
Тут живе...
| Я замовляв фототехніку у http://fotosale.com.ua/ і http://www.cyfrovychok.ua/
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Чт, 15.07.2010, 14:03 | Повідомлення № 17 |
Ветеран спілкування
| Quote (Ogorodets) Во сколько обошлась доставка до дома? Доставка 108 грн. с Киева, мне уже не раз доставляли Новой почтой. Quote (Ковальчук_Олександр) До речі, після застосування фільтру Shine Of (прибрати бліки) на волоссі появилась деяка жовтизна. Як її забрати? Добре, що є можливість виділити тільки обличчя, бо інакше виходить, що на волоссі бліки закрашуються в жовтий колір. Я ці фотки робив в комп. кабінеті без додаткових засобів освітлення, з вбудованою вспишкою. Поки що не займаюсь професійно фото, тому й на рівні делитанта результати. Роблю в основному відео-віньєтки, а фотки в догрузку. В кінцевому варіанті мабуть так і буде:
|
|
| |
mouse |
Дата: Сб, 17.07.2010, 23:43 | Повідомлення № 18 |
Ветеран спілкування
| Як на мене, фотка класна! (дівчина теж)
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Нд, 18.07.2010, 00:58 | Повідомлення № 19 |
Ветеран спілкування
| От за що мені подобаються фікси - гарно миють фон, непотрібно й відділяти Але мені здається, що у мого екземпляра Canon 50 mm / F1.4 є невеликий фронт фокус. Прохання спеців подивитись  Хоча на цих знімках фокус начебто і влучив в ціль, але відчувається якась мильність, варіант з прикриванням діафрагми не проходить. Ці два знімки одні з найвдаліших, на інших ситуація гірша. Грішу також на криві руки або в мене після кіта синдром "нерізкості" виробився. На крайняк думаю над варіантом віддати в сервіс на юстіровку. P.S. В фотіку виставлені параметри шарпену "4 - пейзаж" замість "2 - портрет"
|
|
| |
dpi |
Дата: Нд, 18.07.2010, 06:54 | Повідомлення № 20 |
Досвідчений вчитель
| Quote (Ковальчук_Олександр) В кінцевому варіанті мабуть так і буде: Все прекрасно, но вот стульчик...
|
|
| |
Romek |
Дата: Нд, 18.07.2010, 07:54 | Повідомлення № 21 |
Тут живе...
| Перш ніж нести на юстування перевірте самі по таблиці для переіврки фонт-бек фокусу (http://www.focustestchart.com/focus21.pdf, сама таблиця на останній сторінці документу).
Відредаговано: Romek - Нд, 18.07.2010, 07:56 |
|
| |
kom_adm |
Дата: Пн, 19.07.2010, 19:12 | Повідомлення № 22 |
Ветеран спілкування
| dpi, спасибо за замечание, исправлю. Romek і Вам спасибі.
|
|
| |
sgrecords |
Дата: Пн, 19.07.2010, 20:03 | Повідомлення № 23 |
Активний учасник
| Quote (mouse) Як на мене, фотка класна! А як на мене, дама на фото сутула, неприродня поза і в все через стілець. Відділення від фону грубе. Є куди рости...
|
|
| |
Ogorodets |
Дата: Пн, 19.07.2010, 23:03 | Повідомлення № 24 |
Назавжди з нами
| Quote (sgrecords) Відділення від фону грубе Скорее не отделение грубое, а смешивание с подставным фоном слабое... видно, что приклеена куколка...
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Пн, 19.07.2010, 23:09 | Повідомлення № 25 |
Ветеран спілкування
| Питань нема, в напрямку фото поки що роблю перші кроки, буду старатися.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |