Сб, 23.09.2017, 15:53
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.2 Фотомонтаж » відео в Фотошоп (Чи можна редагувати відео за допомогою Фотошоп)
відео в Фотошоп
SLKuty Дата: Чт, 27.03.2008, 12:48 | Повідомлення № 1
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
не знаю куди причепити це повідомлення
в фото чи відео?
Мені продемонстрували відеомонтаж в програмі АдобеФотошоп
спробував
можна справді робити монтаж, але тільки відео без звуку
причомумонтаж робиться з кожним кадриком окремо
на ньому можна намалювати все, що ви можете намалювати
а також поправити кольори і все інше , що може фотошоп
потім наступний кадрик і т.д.
потім експорт відео і готовий ролік
Може комусь пригодиться

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Bandalak Дата: Чт, 27.03.2008, 23:56 | Повідомлення № 2
Лідер форуму
Повідомлень: 5388
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Відемонтаж у фотошопі - це як програмування на Асемблері. Дуже довго і нудно! Зате можна зробити шедеври!
1 сек. відео ПАЛ - це 25 кадрів. Для обробки 1 хв. відео у Фотошопі - потрібно обробити вручну 1500 статичних зображень.
Я пробував робити невеличкі 10-20 сек. сюжети, вирізав фон навколо нареченої і підставляв інший, за 10 днів наполеглевої праці вийшло 20 сек відео.
За таку роботу треба брати мільйони!
SLKuty Дата: Пт, 28.03.2008, 12:33 | Повідомлення № 3
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Я вирізаю фон навколо нареченої вирізаю в After Effect
накладається маска і робиться анімація маски
набагато швидше - тому,що не треба кожен кадрик, а можна кожен 5-10 обробляти
Bandalak Дата: Сб, 29.03.2008, 00:41 | Повідомлення № 4
Лідер форуму
Повідомлень: 5388
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Quote (SLKuty)
Я вирізаю фон навколо нареченої вирізаю в After Effect

Звичайно! Так і треба робити, просто я описував нудь самого процесу у Фотошоп. Я розумію, що у фОТОШОП Є КУПА РІЗНИХ ЕФЕКТІВ, регулювань та настройок, яких немає у Прем'єрі та After Effect, але якщо так покадрово обробляти відео, то треба за таке брати мільйони!
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 11.07.2008, 03:58 | Повідомлення № 5
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (SLKuty)
причомумонтаж робиться з кожним кадриком окремо

А не підскажете, як цей кожен кадрик бачити? Після загрузки фотошоп показує один відео-слой.
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 11.07.2008, 04:23 | Повідомлення № 6
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Уже розібрався. Просто потрібно було терміново. Виявляється достатньо було виконати "Окно-анимация".
Завантажив урок Звідси (21 Мб). У відеоуроці все чудово описано. До речі, можна застосовувати фільтри одночасно до всіх кадрів.

Обробив я фотошопом 6 сек. відео, зробив рендер в форматі mov і звук при цьому зберігся. Дивно.
Тільки правда потім Quick Time почав ругатися, що потрібно придбати версію pro і додав до відео білий екран. Прийшлося ще раз зробити рендер в формат DV AVI і звуку там дійсно не має. Але нічого страшного, зате можливості монтажу дуже великі, я в тих 6 секундах повністю вирізав не потрібний мені об’єкт, хоча і обробив 150 кадрів.

Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.2 Фотомонтаж » відео в Фотошоп (Чи можна редагувати відео за допомогою Фотошоп)
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.