|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Демонстрируем свои видеотворения
| |
sgrecords |
Дата: Вт, 02.06.2009, 14:58 | Повідомлення № 1 |
Активний учасник
| Парни (и девушки то же ), давайте показывать друг другу свои "избранные" видеролики. Предлагаю закидывать например на www.video.mail.ru (хоть мне не очень он нравится, требует плеер) или предложите свой вариант. Снимал на досуге http://video.mail.ru/mail/sgrecords/1/1.html Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Вт, 30.08.2016, 00:03 | Повідомлення № 316 |
Лідер форуму
| Цитата Ковальчук_Олександр (  ) Можливо, просто відео буде монетизовано на користь об’єкта авторського права. Тобто будуть капати кошти від перегляду тому, чия пісня засвічена у відео. Як це зробити? Я не займаюся монетизацією. Хай собі монетизує хто хоче. Просто з мого відео видалили звук через порушення авторських прав однією з музичних композицій. Як вихід, я вирізав фрагмент-порушник і залив без нього. Тепер все окей. А сам той фрагмент (Головний танець випускників) залив окремо на ВК.
Цитата Ковальчук_Олександр (  ) Якщо хочете, щоб файли на ex.ua зберігались не тимчасово, то зареєструйтесь і вигружайте зі свого аккаунта Дякую! Так і зробив!
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Пт, 15.06.2018, 17:36 | Повідомлення № 317 |
Лідер форуму
|
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Чт, 21.06.2018, 15:26 | Повідомлення № 318 |
Лідер форуму
| Кажуть, що це відео аморальне, бо чоловік попросив у Золотої Рибки горілку. А на вашу думку?
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |