|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Демонстрируем свои видеотворения
| |
sgrecords |
Дата: Tu, 02.06.2009, 14:58 | Повідомлення № 1 |
Активний учасник
| Парни (и девушки то же ), давайте показывать друг другу свои "избранные" видеролики. Предлагаю закидывать например на www.video.mail.ru (хоть мне не очень он нравится, требует плеер) или предложите свой вариант. Снимал на досуге http://video.mail.ru/mail/sgrecords/1/1.html Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
Ktara |
Дата: Tu, 02.06.2009, 15:24 | Повідомлення № 2 |
Перспективна вчителька
| Можно свои 5 копеек? Понятно что съемка постановочная, но. на мой взгляд девушка неестественная - не совпадает детская беззаботность подпрыгивания с помахиванием сумкой складывается впечатление, что она пытается не перепутать - когда подпрыгнуть а когда сумкой взмахнуть. Это н вина того кто снимал это нормальная реакция при неумении "работать" на камеру (трехлетний опыт работы на одном из телеканалов в роли тележурналиста и помню как учили "работать" на камеру)
|
|
| |
sgrecords |
Дата: Tu, 02.06.2009, 16:23 | Повідомлення № 3 |
Активний учасник
| Quote (Ktara) Можно свои 5 копеек? Можно и больше копеек... Все сказанное неоспаривается. Вы бы видели какими они были когда мы только начали... Через 3 часа съемок вышло что вышло. Согласитесь - для студентов это что-то новое, по крайней мере у нас. Все обычно ялозят камерой по лицам снимая "интереснейшие уроки" и т.п. Думаю надо пора снимать кино
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 02.06.2009, 23:09 | Повідомлення № 4 |
Лідер форуму
| З моїм інтернетом, я нічого подивитись з цього сайту не можу. Краще закиньте відео на файлообмінник, я за нічку другу потихеньку скачаю, а тоді вже і подивлюся!
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Tu, 02.06.2009, 23:49 | Повідомлення № 5 |
Ветеран спілкування
| sgrecords, я приємно вражений. Чудова постановка, оригінальний монтаж. Практично на кіно тягне. Дякую за ідею.
|
|
| |
sgrecords |
Дата: We, 03.06.2009, 12:05 | Повідомлення № 6 |
Активний учасник
| Quote (Ковальчук_Олександр) Дякую за ідею. И Вам спасибо на добром слове.Додано (03.06.2009, 12:05) ---------------------------------------------
Quote (Bandalak) Краще закиньте відео на файлообмінник, я за нічку другу потихеньку скачаю, а тоді вже і подивлюся! Попробуйте тут - http://www.sharemania.ru/0224288
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Fr, 05.06.2009, 01:49 | Повідомлення № 7 |
Лідер форуму
| Скачав, подивився - супер. З першого дубля так не знімиш! Тільки у пацанів голоси, як у дублюванні парнухи за совкових часів!
|
|
| |
sgrecords |
Дата: Fr, 05.06.2009, 11:22 | Повідомлення № 8 |
Активний учасник
| Quote (Bandalak) З першого дубля так не знімиш! В том тои дело, что сначало надо всем пересмеятся, а потом когда уже надоест - снимать Quote (Bandalak) Тільки у пацанів голоси, як у дублюванні парнухи за совкових часів! Ничего не могу сказать так как не являюсь специалистом по вопросам порнухи в советские времена :), а вообще как раз надо и было все продублировать, а то ветер забивал микрафон
|
|
| |
Myroslav |
Дата: Tu, 30.06.2009, 22:31 | Повідомлення № 9 |
Тут живе...
| Прокоментуйте і це відео. Знято відеокамерою Панасонік GS-47. Ранок нареченої
|
|
| |
kom_adm |
Дата: We, 01.07.2009, 01:11 | Повідомлення № 10 |
Ветеран спілкування
| Myroslav, чудове відео. Дивує, як з такої відносно дешевої камери Ви вижали максимум. Замітив використання накамерного світла, очевидно, що без нього в погано освітленій кімнаті не обійтися. Сподобалось те, що епізод не перенасичений футажами, як це часто робиться, все в нормі, на 100% гармонічно. Молодці. Успіхів!
|
|
| |
Ogorodets |
Дата: We, 01.07.2009, 02:22 | Повідомлення № 11 |
Назавжди з нами
| Средне. Для дешевого варианта сойдет. А так- скучновато... Без обид.
Відредаговано: Ogorodets - We, 01.07.2009, 03:00 |
|
| |
SLKuty |
Дата: We, 01.07.2009, 07:57 | Повідомлення № 12 |
Монтажер
| Для села - замало футажів (ангели, зірочки, квіточки) для міста - замало монтажу (старі фото, напівпрозорий наречений десь в куточку і т.д) стандартні кадри нічого нового (нове вигадати важко) операторська робота непогана. Камера рухається плавно(напевно штатив добрий) Напроти вікна зняте обличчя залишається світлим (напевно з іншої сторони також було вікно) про якість камери нічого не можна говорити після такого стиснення. кольори - переважають світлі - це добре Загальне враження приємне, (хоч для такої симпатичної молодої можна було би і щось краще придумати) Висновок: критикувати чуже легко, зробити своє - набагато важче.
|
|
| |
Myroslav |
Дата: We, 01.07.2009, 09:56 | Повідомлення № 13 |
Тут живе...
| Дякую за критику. Футажів не використовую, хіба що для зміни сцени (прогулянка - зустріч батьками, збори наречених - викуп і т.п.). Завжди використовую накамерне світло (проти вікна обов'язково). А камера дійсно слаба тож прийшлося вижимати максимум, без світла ну ніяк не обійтися. Знімав без штатива, крім крупних кадрів, щоб картинка не "гуляла". Дякую ще раз.
|
|
| |
sgrecords |
Дата: Th, 02.07.2009, 15:17 | Повідомлення № 14 |
Активний учасник
| Quote (Ogorodets) Средне. Для дешевого варианта сойдет. А так- скучновато... Без обид. Молчание, хуже критики. Покритикуйте http://video.mail.ru/mail/sgrecords/1/1.html
|
|
| |
Ogorodets |
Дата: Th, 02.07.2009, 16:00 | Повідомлення № 15 |
Назавжди з нами
| Начало на уровне. Молодца! Видно, что автомат газводы подставной, но смысла не портит... "Ботаник" сыграл не очень, но это не ваша проблема... После того, как остались вдвоем - тут все и началось... Все снято общим и дальним планом. Ни одного крупного, ни одной детали, ни одной перебивки, типа бутона цветка или птички какой... В общем результат от просмотра положительный. По 12 бальной системе 8 баллов... P.S. баланс цвета - вроде бы и ничего, но я бы выбрал другой... Хотя вот сижу думаю какой бы выбрал я - не могу и сказать... Это к делу не относится.. .Так размышлизмы...
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |