|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
відео в реальному часі
| |
Varkan |
Дата: Tu, 10.03.2009, 10:18 | Повідомлення № 1 |
Викладач ВУЗу
| Проблема наступна. Є камера панасонік, ноутбук і проектор. за допомогою USB потрібно підключити камеру до ПК так, щоб транслювати репортаж на проекторі в реальному часі. Які є для цього програми і де їх можна взяти. (якщо можна то дайте відповідь терміново).
|
|
| |
TYP |
Дата: Tu, 10.03.2009, 10:34 | Повідомлення № 2 |
Прописаний назавжди
| Спробуйте вибрати щось тут
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 10.03.2009, 10:58 | Повідомлення № 3 |
Лідер форуму
| Quote (Varkan) Є камера панасонік, Уточніть, яка камера, який формат запису, які є інтерфейси там? Quote (Varkan) ноутбук і проектор У ноутбуці е порт IEE1394 (FireWare) ??? Але особисто я викинув би з цього всього ланцюжка ноутбук і підключив проектор напряму до камери через аналоговий вхід (тюльпан). А коли треба переключити проектор на ноутбук, то це робиться натисканням однієї кнопки на пульті проектора!!!
|
|
| |
Varkan |
Дата: Tu, 10.03.2009, 11:01 | Повідомлення № 4 |
Викладач ВУЗу
| Quote (Bandalak) Уточніть, яка камера, який формат запису, які є інтерфейси там? модель точно не скажу, є юсб та 1394. Quote (Bandalak) У ноутбуці е порт IEE1394 (FireWare) ??? немає Quote (Bandalak) Але особисто я викинув би з цього всього ланцюжка ноутбук і підключив проектор напряму до камери через аналоговий вхід (тюльпан) а звук?
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 10.03.2009, 13:52 | Повідомлення № 5 |
Лідер форуму
| А звук підключаєте з камери через звичайтий кабель тульпан-тюльпан з аналового виходу камери (червоне та біле гнізо) до будь-яких активних колонок чи підсилювача! Якщо використати колонки від комп'ютера, то кабель треба мініджек-тюльпан! Можна спаяти самостйно! Юзб у камер, як правило лише для скидання фоток на комп'ютер!
|
|
| |
Ktara |
Дата: Tu, 10.03.2009, 13:59 | Повідомлення № 6 |
Перспективна вчителька
| Quote (Bandalak) Юзб у камер, як правило лише для скидання фоток на комп'ютер! У меня включается в порт ЮСБ на компе и и идет захват с камеры и просмотреть можно что записано на пленке. Или я не о том?
|
|
| |
Varkan |
Дата: Tu, 10.03.2009, 14:14 | Повідомлення № 7 |
Викладач ВУЗу
| Quote (Bandalak) Юзб у камер, як правило лише для скидання фоток на комп'ютер! я переганяю на пк відео чере 1394, мій колега через USB. реально різниці у якості чи швидкості я не бачу. але тут не про те. Ще одне запитання, на проекторі є аудіо вхід, чи можуть бути колонки вбудовані в проектор (проектор nec np200).
Відредаговано: Varkan - Tu, 10.03.2009, 14:16 |
|
| |
TYP |
Дата: Tu, 10.03.2009, 14:19 | Повідомлення № 8 |
Прописаний назавжди
| через USB йде все і звук і відео. Правда відео невеликого розміру. У мене в камері потрібно ввімкнути USB-поток і драйвера встановити.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 10.03.2009, 14:24 | Повідомлення № 9 |
Лідер форуму
| Quote (Ktara) У меня включается в порт ЮСБ на компе и и идет захват с камеры и просмотреть можно что записано на пленке. Или я не о том? Буває і так,але це можна зробити тільки у деяких камер. Хочу зауважити, що камери, окрім HDD-шних, котрі дають змогу скидати відео на комп'ютер, через USB дають тільки чорнову якість, а через Firewarе повну! Але у більшості всіх інших камер USB лише для того, щоб перекидати фотографії у комп'ютер та прямо на принтер! У тому випадку, що описав Varkan, краще робити так, як я запропонував вище. Ноутбук у даному ланцюжку зайвий!
|
|
| |
Varkan |
Дата: Tu, 10.03.2009, 17:25 | Повідомлення № 10 |
Викладач ВУЗу
| Quote (Bandalak) У тому випадку, що описав Varkan, краще робити так, як я запропонував вище. Ноутбук у даному ланцюжку зайвий! спс за пораду. дійсно краще камеру підключити до проектора.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 10.03.2009, 17:31 | Повідомлення № 11 |
Лідер форуму
| Quote (Varkan) чи можуть бути колонки вбудовані в проектор (проектор nec np200). Як правило у проекторі динаміків немає! Я вам пораджу купити активні колонки F&D SPS-699, або 611. Вони коштують біля 20 у.е.. Такі колонки будуть Вам на всі випадки життя. Потужності досить, щоб озвучити класну кімнату!
|
|
| |
Varkan |
Дата: We, 11.03.2009, 08:12 | Повідомлення № 12 |
Викладач ВУЗу
| Quote (Bandalak) Як правило у проекторі динаміків немає! тоді логічне запитання навіщо є вхід/вихід audio in на проекторі?
|
|
| |
argun |
Дата: We, 11.03.2009, 10:16 | Повідомлення № 13 |
Активний учасник
| Quote (Varkan) Цитата (Bandalak ) Як правило у проекторі динаміків немає! тоді логічне запитання навіщо є вхід/вихід audio in на проекторі? У мене BENQ mp622c Він має встроєний дінамік.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: We, 11.03.2009, 12:59 | Повідомлення № 14 |
Лідер форуму
| Quote (Varkan) тоді логічне запитання навіщо є вхід/вихід audio in на проекторі? Quote (argun) У мене BENQ mp622c Він має встроєний дінамік. У деяких проекторах є динаміки, але вони малопотужні. Спробуйте конкретно свій проектор, може й достатньо буде звуку. Поки не попробуєш - не узнаєш!!!
|
|
| |
vitali4 |
Дата: Fr, 06.11.2009, 12:49 | Повідомлення № 15 |
Часто заходить...
| В деяких акусичних системах, наприклад SVEN, є вхідне гніздо типу "тюльпан". Я, наприклад підключаю до проектора DVD, або відео плеєр, а звук через "тюлпан" до колонок. Якщо немає в колонках входу типу тюльпан, то можна скористуватися спеціальним перехідником. Вони є на розкладках.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |