|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Організація робочого простору в Adobe Premiere Pro
| |
SLKuty |
Дата: Пт, 19.12.2008, 20:07 | Повідомлення № 1 |
Монтажер
| В мене два монітори і це дуже зручно! Премєра розбирається на частини і розтягується по двох моніторах як завгодно Вікна,які рідко використовуються вставляються в інші вікна і клацанням по вкладці викликаються Все розміщення вікон можна запамятати Windows-Workspace В мене немає програми, яка показує мініатюри моv файлів і я вирішив цю проблему так В проект я помістив всі свої заготовки і аві і мов. по трохи їх сортую і викидаю непотрібні - цей проект в мене шаблон Одна проблема цей проект довго вантажиться 3-4 хвилини, але все одно виграш в часі величезний. під час монтажу не потрібно довго шукати потрібні футажі все під руками Чергове весілля чи інше поміщаю в окрему папку, яку потім викидаю, а самі важливі просто зберігаю під іншим іменем. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Пт, 19.12.2008, 20:38 | Повідомлення № 2 |
Монтажер
| От так в мене виглядає премєра на двох моніторах вкупі
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Сб, 04.01.2014, 12:01 | Повідомлення № 3 |
Лідер форуму
| Цитата SLKuty (  ) От так в мене виглядає премєра на двох моніторах вкупі Ще покажіть, що на другому моніторі в цей час? І зробіть обидва скріни з більшою роздільною здатністю, нічого не розібрати...
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Сб, 04.01.2014, 14:20 | Повідомлення № 4 |
Монтажер
| Це і є два монітори. Я розтягнув робочий стіл на обидва і Віндовз їх бачить як один і кнопка ПрінтСкрін робить отаке
Відредаговано: SLKuty - Сб, 04.01.2014, 14:37 |
|
| |
Bandalak |
Дата: Сб, 04.01.2014, 15:22 | Повідомлення № 5 |
Лідер форуму
| Зрозуміло! А ескізи угорі - це фото? Чи це окремі файлики з відео? Чи може (що було б неймовірно) Ви знайшли спосіб ділити великі файли у Прем'єрі на окремі сцени, як це робить Піннакле Студіо?
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Сб, 04.01.2014, 19:53 | Повідомлення № 6 |
Монтажер
| Це кадри з фільму. Премєра не вміє дилити великі файли на сцени. В мене і файлів великих немає і небуло ніколи. БАчив недавно Пінакле 16. Все добре тільки одне головне вони не можуть змінити. Там для кожної частини весілля потрібно новий проект робити. А відрізати від третьої частини 10 хв і додати до другої потрібно стільки маніпуляцій вчинити, що пропадає бажання взагалі монтажем займатися.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |