Чт, 21.09.2017, 16:54
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Організація робочого простору в Adobe Premiere Pro (Поділіться досвідом хто як розкладає вікна в премєрі)
Організація робочого простору в Adobe Premiere Pro
SLKuty Дата: Пт, 19.12.2008, 21:07 | Повідомлення № 1
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
В мене два монітори і це дуже зручно!
Премєра розбирається на частини і розтягується по двох моніторах як завгодно
Вікна,які рідко використовуються вставляються в інші вікна і клацанням по
вкладці викликаються
Все розміщення вікон можна запамятати Windows-Workspace

В мене немає програми, яка показує мініатюри моv файлів і я вирішив цю проблему так
В проект я помістив всі свої заготовки і аві і мов. по трохи їх сортую і викидаю
непотрібні - цей проект в мене шаблон

Одна проблема цей проект довго вантажиться 3-4 хвилини, але все одно виграш в часі
величезний. під час монтажу не потрібно довго шукати потрібні футажі все під руками

Чергове весілля чи інше поміщаю в окрему папку, яку потім викидаю, а самі важливі
просто зберігаю під іншим іменем.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

SLKuty Дата: Пт, 19.12.2008, 21:38 | Повідомлення № 2
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
От так в мене виглядає премєра на двох моніторах вкупі
Прикріплення: 6813381.jpg(66Kb)
Bandalak Дата: Сб, 04.01.2014, 13:01 | Повідомлення № 3
Лідер форуму
Повідомлень: 5384
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Цитата SLKuty ()
От так в мене виглядає премєра на двох моніторах вкупі
Ще покажіть, що на другому моніторі в цей час?
І зробіть обидва скріни з більшою роздільною здатністю, нічого не розібрати...
SLKuty Дата: Сб, 04.01.2014, 15:20 | Повідомлення № 4
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Це і є два монітори. Я розтягнув робочий стіл на обидва і Віндовз їх бачить як один і кнопка ПрінтСкрін робить отаке
Прикріплення: 6698177.jpg(128Kb)


Відредаговано: SLKuty - Сб, 04.01.2014, 15:37
Bandalak Дата: Сб, 04.01.2014, 16:22 | Повідомлення № 5
Лідер форуму
Повідомлень: 5384
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Зрозуміло!
А ескізи угорі - це фото? Чи це окремі файлики з відео? Чи може (що було б неймовірно) Ви знайшли спосіб ділити великі файли у Прем'єрі на окремі сцени, як це робить Піннакле Студіо?
SLKuty Дата: Сб, 04.01.2014, 20:53 | Повідомлення № 6
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Це кадри з фільму. Премєра не вміє дилити великі файли на сцени. В мене і файлів великих немає і небуло ніколи. 
БАчив недавно Пінакле 16. Все добре тільки одне головне вони не можуть змінити. Там для кожної частини весілля потрібно новий проект робити. А відрізати від третьої частини 10 хв і додати до другої потрібно стільки маніпуляцій вчинити, що пропадає бажання взагалі монтажем займатися.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Організація робочого простору в Adobe Premiere Pro (Поділіться досвідом хто як розкладає вікна в премєрі)
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.