Сб, 21.10.2017, 22:25
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 2 з 3«123»
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Відеомонтаж в Adobe Premiere Pro CS4 - Adobe Premiere Pro CС (Скачав нарешті фінальну версію Adobe Premiere Pro)
Відеомонтаж в Adobe Premiere Pro CS4 - Adobe Premiere Pro CС
SLKuty Дата: Чт, 18.12.2008, 01:13 | Повідомлення № 1
Монтажер
Повідомлень: 806
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Перше враження - супер
головне - вона живе разом з версією 2.0 поки одна рендерить - в другій можна монтувати наступний проект
Вона вміє HDV - а це майбутнє
Єдине погано - вона не вміє ДВД диски писати там є Енкоре для цього, а воно не працює без ключа, шукаю ключ



Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Чт, 18.12.2008, 13:22
Bandalak Дата: Пн, 04.04.2016, 19:02 | Повідомлення № 16
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Підкажіть, яку відеокарту купити для монтажу в новій Прем'єрі?
Щось моя стара (2009 рік) не дуже радує. Більшість ефектів у реальному часі тупо прораховуються, потрібно постійно рендити після кожної зміни. Особливо, якщо деякі кадри з іншою роздільною здатністю.

Що більшу роль грає?
1. Чіп GTX920...GTX960... і т.д.
2. Об'єм відеопам'яті 1Гб...2Гб...
3. Бітність 128...256...
4. Тип пам'яті ДДР3...ДДР5..
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 05.04.2016, 12:21 | Повідомлення № 17
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3620
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Тип пам’яті звісно тільки GDDR5, 256 біт
GTX 780 Ti справиться з вашими потребами відеомонтажа.
Bandalak Дата: Вт, 05.04.2016, 13:43 | Повідомлення № 18
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Цитата Ковальчук_Олександр ()
ип пам’яті звісно тільки GDDR5, 256 біт
GTX 780 Ti справиться з вашими потребами відеомонтажа.

Да уж, 10000 грн.!
Bandalak Дата: Пн, 11.04.2016, 10:06 | Повідомлення № 19
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Мені потрібний такий перехід для Прем'єри, щоб попередній кадр заходив в БОКЕ, а наступний - виходив з БОКЕ. На межі кадрів ці різні БОКЕ щоб змішувалися.
Що можете порадити?
SLKuty Дата: Пн, 11.04.2016, 10:22 | Повідомлення № 20
Монтажер
Повідомлень: 806
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Напевно прийдеться вручну робити. Щось я такаго не пригадую. Пошукайте у Вітасцен
Bandalak Дата: Пн, 11.04.2016, 11:37 | Повідомлення № 21
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
У Вітасцені такого немає. Сам перехід можна спостерігати майже у всіх сучасних телесеріалах. Робити уручну, ну може один-два, а масово - нереально довго!

Підкажіть, будь-ласка, форум де збираються професійні відеографи. Щось сам натрапити не можу.
Bandalak Дата: Ср, 25.01.2017, 12:34 | Повідомлення № 22
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
http://hard.rozetka.com.ua/zotac_z....ristics

Як ви думаєте, такої карти буде достатньо для відеомонтажу в Прем'єрі, чи 192 біт це мало?

На 384 біти грошей нема, а на старій GT 2009 року вже монтувати не можу, тупе при прорахунку ефектів.
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 25.01.2017, 23:45 | Повідомлення № 23
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3620
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Такої відеокарти буде достатньо з головою. Мені GTX 750 вистачає.
Bandalak Дата: Чт, 26.01.2017, 10:38 | Повідомлення № 24
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Які у конкретно твоєї карти параметри? Глянув в Інтернеті, варіанти GTX 750 бувають дуже різні.
Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 26.01.2017, 23:19 | Повідомлення № 25
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3620
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
http://hard.rozetka.com.ua/asus_strix-gtx750ti-oc-2gd5/p1437082/
Bandalak Дата: Чт, 26.01.2017, 23:23 | Повідомлення № 26
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
У твоїй материнці PCI-Express x16 3.0, чи старий PCI-Express x16 2.0 ?

На Відеомаксі пишуть, що нові карти у старі слоти пхати нема смислу, вони працюватимуть не ліпше старих карт.

У моїй мамці PCI-Express x16 2.0
Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 26.01.2017, 23:48 | Повідомлення № 27
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3620
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Старий походу. Відеокарту я взяв БУ у знайомого за 2400 грн. Працює нормально, не жалуюсь.

До цього була також 128-бітна, але radeon 5670, тоже вистачало. Монтую Full HD.

Звісно комп’ютер не звір, але маємо те, що маємо.

Недавно знайомому зібрав комп’ютер для монтажа і ігор
i5 6600K, 3,5 ГГц, 6-го покоління,
DDR4 2400 МГц, 2х8 Гб.
GTX-1060 192bit, 6 Гб
SSD 240 + HDD 2 Tb
Ну і материнка хороша, блок живлення на 650 Ват і т.д.
У Windows 7 оцінка всього 7,9 із 7,9 окрім процесора. Процесор видав 7,7.
Ну не погано так. Але і сума солідна вийшла, з монітором 38 тис. грн., одна відеокарта 9800 грн. обійшлася.
Bandalak Дата: Пт, 27.01.2017, 00:47 | Повідомлення № 28
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Потужний комп, шкода на нормальний процесор не вистачило. Цей слабесенький. У мого знайомого був такий, він мучився на ньому робити монтаж, потім не витримав і поміняв на і7 7700К. Різниця, як між Запорожцем і Ферарі!
SLKuty Дата: Пт, 27.01.2017, 13:12 | Повідомлення № 29
Монтажер
Повідомлень: 806
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
ще програмку скачайте
https://www.techpowerup.com/downloads/2919/techpowerup-gpu-z-v1-16-0
щоб бачити чи ваша плата щось робить чи відпочиває
я зі своєю GTX 970 так толком і не розібрався
Вона живе своїм життям
Bandalak Дата: Пт, 27.01.2017, 15:34 | Повідомлення № 30
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Цитата SLKuty ()
щоб бачити чи ваша плата щось робить чи відпочиває

Скачав, встановив, запустив. Як бачити, чи відяха щось робить, чи відпочиває?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Відеомонтаж в Adobe Premiere Pro CS4 - Adobe Premiere Pro CС (Скачав нарешті фінальну версію Adobe Premiere Pro)
Сторінка 2 з 3«123»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.