Ср, 07.12.2016, 16:21
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Безлимитный хостинг, бесплатный домен, бесплатный хостинг, Хостинг, dedicated, сервер, хостинг в Европе, хостинг в Германии, выделенный сервер

Сторінка 2 з 2«12
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Відеомонтаж в Adobe Premiere Pro CS4 - Adobe Premiere Pro CС (Скачав нарешті фінальну версію Adobe Premiere Pro)
Відеомонтаж в Adobe Premiere Pro CS4 - Adobe Premiere Pro CС
SLKuty Дата: Чт, 18.12.2008, 00:13 | Повідомлення № 1
Монтажер
Повідомлень: 764
Нагороди: 4
Рейтинг: 65
Перше враження - супер
головне - вона живе разом з версією 2.0 поки одна рендерить - в другій можна монтувати наступний проект
Вона вміє HDV - а це майбутнє
Єдине погано - вона не вміє ДВД диски писати там є Енкоре для цього, а воно не працює без ключа, шукаю ключ



Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Чт, 18.12.2008, 12:22
Bandalak Дата: Пн, 04.04.2016, 18:02 | Повідомлення № 16
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4598
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Підкажіть, яку відеокарту купити для монтажу в новій Прем'єрі?
Щось моя стара (2009 рік) не дуже радує. Більшість ефектів у реальному часі тупо прораховуються, потрібно постійно рендити після кожної зміни. Особливо, якщо деякі кадри з іншою роздільною здатністю.

Що більшу роль грає?
1. Чіп GTX920...GTX960... і т.д.
2. Об'єм відеопам'яті 1Гб...2Гб...
3. Бітність 128...256...
4. Тип пам'яті ДДР3...ДДР5..
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 05.04.2016, 11:21 | Повідомлення № 17
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3569
Нагороди: 14
Рейтинг: 183
Тип пам’яті звісно тільки GDDR5, 256 біт
GTX 780 Ti справиться з вашими потребами відеомонтажа.
Bandalak Дата: Вт, 05.04.2016, 12:43 | Повідомлення № 18
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4598
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Цитата Ковальчук_Олександр ()
ип пам’яті звісно тільки GDDR5, 256 біт
GTX 780 Ti справиться з вашими потребами відеомонтажа.

Да уж, 10000 грн.!
Bandalak Дата: Пн, 11.04.2016, 09:06 | Повідомлення № 19
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4598
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Мені потрібний такий перехід для Прем'єри, щоб попередній кадр заходив в БОКЕ, а наступний - виходив з БОКЕ. На межі кадрів ці різні БОКЕ щоб змішувалися.
Що можете порадити?
SLKuty Дата: Пн, 11.04.2016, 09:22 | Повідомлення № 20
Монтажер
Повідомлень: 764
Нагороди: 4
Рейтинг: 65
Напевно прийдеться вручну робити. Щось я такаго не пригадую. Пошукайте у Вітасцен
Bandalak Дата: Пн, 11.04.2016, 10:37 | Повідомлення № 21
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4598
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
У Вітасцені такого немає. Сам перехід можна спостерігати майже у всіх сучасних телесеріалах. Робити уручну, ну може один-два, а масово - нереально довго!

Підкажіть, будь-ласка, форум де збираються професійні відеографи. Щось сам натрапити не можу.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Відеомонтаж в Adobe Premiere Pro CS4 - Adobe Premiere Pro CС (Скачав нарешті фінальну версію Adobe Premiere Pro)
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2016.