Пт, 22.09.2017, 18:21
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 3123»
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Відеомонтаж в Adobe Premiere Pro CS4 - Adobe Premiere Pro CС (Скачав нарешті фінальну версію Adobe Premiere Pro)
Відеомонтаж в Adobe Premiere Pro CS4 - Adobe Premiere Pro CС
SLKuty Дата: Чт, 18.12.2008, 01:13 | Повідомлення № 1
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Перше враження - супер
головне - вона живе разом з версією 2.0 поки одна рендерить - в другій можна монтувати наступний проект
Вона вміє HDV - а це майбутнє
Єдине погано - вона не вміє ДВД диски писати там є Енкоре для цього, а воно не працює без ключа, шукаю ключ



Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Чт, 18.12.2008, 13:22
Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 18.12.2008, 22:20 | Повідомлення № 2
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (SLKuty)
шукаю ключ

На video-montager.ru або savdink.com дивилися?
Наразі не користувався Adobe Premiere Pro CS4, бо не маю.
Хай її як слід дороблять, зроблять фінальний реліз, тоді й спробую. В мене тільки освітні проекти (4-ті, 9-ті, 11 кл), і монтувати це все потрібно буде в травні-липні.

P.S. На даний момент працюю з версією Adobe Premiere Pro CS3 і дуже задоволений, програма вище всіх похвал, незважаючи на властивість глючити. :)

Bandalak Дата: Пт, 19.12.2008, 00:24 | Повідомлення № 3
Лідер форуму
Повідомлень: 5384
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Quote (SLKuty)
шукаю ключ

Дайте оголошення в газети, може хтось підкине!

Quote (SLKuty)
Скачав нарешті фінальну версію Adobe Premiere Pro CS4

Дайте посилання і я хочу скачати!
SLKuty Дата: Пт, 19.12.2008, 14:09 | Повідомлення № 4
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Дайте пошук в Гугл і воно знайде
там багато архівів по 200 мб, треба купити ключ Letitbit (25 грн)чи якийсь другий файловий обмінник, щоб можна було докачувати через Довнлоадер
Myroslav Дата: Сб, 20.12.2008, 18:51 | Повідомлення № 5
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Я скачав Adobe Premiere Pro CS4 тут, але ще не всатновлював.
Bandalak Дата: Пн, 07.03.2016, 16:57 | Повідомлення № 6
Лідер форуму
Повідомлень: 5384
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Дуже звик у старій Прем'єрі працювати з переходами від QTime.
Особливо часто користувався градієнтом по власній масці.

Чи можливо встановити ці плагіни QTime в Premiere CC, або якісь подібні переходи?
SLKuty Дата: Пн, 07.03.2016, 19:00 | Повідомлення № 7
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Адорейж і Вітасцен без проблем, але зараз в моді відео без переходів
Bandalak Дата: Пн, 07.03.2016, 19:06 | Повідомлення № 8
Лідер форуму
Повідомлень: 5384
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Цитата SLKuty ()
Адорейж і Вітасцен без проблем, але зараз в моді відео без переходів
А QTime вже не ставиться?
Без переходів звичайно добре коли знято по всім правилам із зміною планів, напрямком руху і т.д.
Але часто переходи потрібні, щоб виправити гріхи зйомки!
Bandalak Дата: Пн, 07.03.2016, 20:44 | Повідомлення № 9
Лідер форуму
Повідомлень: 5384
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Ось нарешті змонтував свій перший фільм у Форматі FullHD новою прем'єрою CC 2015.
До цих пір працював зі дуже старою версією 2002 року у форматі DV.
Тепер треба правильно його закодувати у mp4.
Вхідний формат матеріалу: 1080р, 30 fps.
У кого є досвід?
Що далі з ним робити? Як виводити? Треба, щоб вийшло FullHD на виході. У мене 30 кадрів у секунду, думаю, що 55 хвилин на один диск 4,7 Гб
поміститься! Я б не парився з дисками, просто так домовлялися...
Ось натиснув ЕКСПОРТ-H246-HighQuality. Пробую вигонити. Ніби буде mp4 4,2 Гб. Регулятора бітрейду там немає.
Все правильно роблю, чи встановлювати Адобе Енкоре?
+++++++++++++++++++++
Довго прораховує. 54 хв. відео хоче гнати цілих півтори години.
+++++++++++++++++++++
Докодував до кінця. Якість прекрасна, але вийшла незадача... Збрехав попередній підрахунок, вийшло не 4,2 Гб, а цілих 4,8 Гб. Тепер на ДВД
диск не поміститься. Як трішки зменшити бітрейд?
SLKuty Дата: Пн, 07.03.2016, 22:00 | Повідомлення № 10
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Цитата Bandalak ()
А QTime вже не ставиться?
потрібно ставити бо mov файли не побачить
але можливо у версії 2015 вшито зразу
Цитата Bandalak ()
Збрехав попередній підрахунок
причому він бреше і в одну і в другу сторону
я написав ОП що робити
Bandalak Дата: Пн, 07.03.2016, 22:49 | Повідомлення № 11
Лідер форуму
Повідомлень: 5384
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Все Бобік здох!
Ні з того, ні з сього перестали запускатися всі продукти від Адобе!
З'являється вікно запуску і зависає через декілька секунд на етапі ініціалізації!
Мабуть прийдеться вінду переставляти!
Bandalak Дата: Пн, 07.03.2016, 22:50 | Повідомлення № 12
Лідер форуму
Повідомлень: 5384
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Цитата SLKuty ()
потрібно ставити бо mov файли не побачить
А переходи від QTime ще працюють на цій версії?
НІКОЛЯ Дата: Сб, 12.03.2016, 18:15 | Повідомлення № 13
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Купив для обробки відео в дорозі так сказать портативний металолом щоб не заморочуватись рекомендую  НОУТБУК ДЛЯ ОБРОБКИ ВІДЕО   Adobe Premiere Pro CC 2015.2 9.2.0 літає а проблема запуска у вас с іклабом від адобе в файлі хоста заборона на перевірку ліцика злетіла от і кончилось свято перевстановіть примєрку ще раз і обовязково вкажіть в хості заборону перевірки іклабу від  адобиків B)
SLKuty Дата: Сб, 12.03.2016, 20:36 | Повідомлення № 14
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Цитата НІКОЛЯ ()
рекомендую НОУТБУК ДЛЯ ОБРОБКИ ВІДЕО
Суперовий ноут. Блу-Рей тепер не потрібний можна на його місце ще один вінт поставити. З таким ноутом і персональний не потрібний. Ціна правда трохи кусається. Можна добру фотокамеру купити за ті гроші.
Bandalak Дата: Нд, 13.03.2016, 10:19 | Повідомлення № 15
Лідер форуму
Повідомлень: 5384
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Все одно, на ноуті якось монтувати не дуже зручно. Звик до зручної клавіатури і великого монітора.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Відеомонтаж в Adobe Premiere Pro CS4 - Adobe Premiere Pro CС (Скачав нарешті фінальну версію Adobe Premiere Pro)
Сторінка 1 з 3123»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.