Пн, 22.10.2018, 19:18
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Монтаж в Ulead Media Studio (Говоримо про роботу з даною програмою)
Монтаж в Ulead Media Studio
Ростислав Дата: Чт, 25.09.2008, 18:12 | Повідомлення № 1
Новий користувач
Повідомлень: 13
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Шукаю колег, які теж користуються цією програмою для монтажу. Задавайте питання по роботі в даній програмі, діліться досвідом.

Шановні форумчани!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть не корисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

HALK Дата: Чт, 02.10.2008, 13:35 | Повідомлення № 2
Новий користувач
Повідомлень: 18
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Мене цікавить як можна залити туди формат мов... Дякую наперед)
Sasyk Дата: Чт, 02.10.2008, 16:16 | Повідомлення № 3
знаток тестуючих систем
Повідомлень: 300
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
Також працюю з даною прогамою тільки маю проблемку... висне... майже завжди після виконання елементарних дій
HALK Дата: Вт, 07.10.2008, 00:10 | Повідомлення № 4
Новий користувач
Повідомлень: 18
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Варто перестановити програму, в мене таких проблем нема... Можливо якась копія програма, тому і проблеми.
swetikccc Дата: Вт, 07.10.2008, 17:16 | Повідомлення № 5
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4120
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Висла і в мене поки не поставив всі сервіспаки

Додано (07.10.2008, 16:16)
---------------------------------------------
Висла і в мене поки не поставив всі сервіспаки

Ростислав Дата: Ср, 08.10.2008, 12:48 | Повідомлення № 6
Новий користувач
Повідомлень: 13
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (HALK)
Мене цікавить як можна залити туди формат мов... Дякую наперед)

Треба розкладати на секвенцію (на зображення) через Quick Time
Varkan Дата: Ср, 08.10.2008, 13:10 | Повідомлення № 7
Викладач ВУЗу
Повідомлень: 425
Нагороди: 0
Рейтинг: 6
Quote (Ростислав)
Треба розкладати на секвенцію (на зображення) через Quick Time

прайюю з улідом 2 роки, і хотівби з цього місця поподробніше.

може в кого є якісь плагіни до уліда?

Ростислав Дата: Чт, 16.10.2008, 16:57 | Повідомлення № 8
Новий користувач
Повідомлень: 13
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (Varkan)
може в кого є якісь плагіни до уліда?

Плагіни до Уліда можна прикручувати. Наприклад Hollywood, Adorage...
Nevirkovets Дата: Чт, 16.10.2008, 17:39 | Повідомлення № 9
Написав MifTests
Повідомлень: 266
Нагороди: 0
Рейтинг: 12
Quote (Ростислав)
Плагіни до Уліда можна прикручувати. Наприклад Hollywood, Adorage...

зсилки на качку нема?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Монтаж в Ulead Media Studio (Говоримо про роботу з даною програмою)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.