|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Відеокамери Sony VX2100E та Panasonic AG-DVX100BE
| |
kom_adm |
Дата: Сб, 17.05.2008, 15:57 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| В даній темі будемо обговорювати питання, які виникають при роботі на даних камерах.
Шановні форумчани! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!
|
|
| |
ssh |
Дата: Вт, 02.09.2008, 10:19 | Повідомлення № 46 |
Проф. освоїв фото-від. монтаж
| Quote (Ogorodets) Panasonic DVC Professional с пометкой Ideal for 3CCD. Оптом они у нас по 20 грн., а в розницу - 30 грн. Перейшов теж на ці касети, обі камери працюють без проблем. Оптом у нас 3,7 - 4 $. Quote (Bandalak) Панасоник DVC60 в сірій упаковці. Раніше знімав постійно цими касетами і продовжую. В мене їх більше 400 шт. закуплених десь від 4-2 років назад. Коштували вони тоді десь в районі 2,2-2,5 $ оптом. Проблем ні яких не було. Чистив головку десь раз у квартал. Підозр великих не було оскільки я Сонею знімав, заганяв і перемотував касети (дуже велику кількість годин). Використовував їх не більше 5 раз. Останні я купляв недавно. Панасонік працював нормально, а Соні просила чистки частіше. Тому перейшов на DVC Professional. Quote (Bandalak) Саме дивне те, що глюки у вигляді квадратиків проявляються тільки у містях зміни сюжету (коли натискалася кнопка rec/pause). Я вже подував, що може це лєнторотяжна механіка глюче? Я думаю що проблема в касетах, якщо після TDK-master це буде продовжуватися - то скористайтеся гарантією на камеру.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Пн, 08.09.2008, 01:52 | Повідомлення № 47 |
Лідер форуму
| Я перейшов на TDK-master. Ура! Проблема пропала сама собою! Як корова язиком злизала! Учора я спалив на вогнищі усі свої Панасоніки, ура! Єдине не радує, що у тому місці, де я брав ТДК їх уже немає, а у інших містях їх немає!
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Сб, 01.11.2008, 11:44 | Повідомлення № 48 |
Лідер форуму
| Quote (ssh) Panasonic DVC Professional с пометкой Ideal for 3CCD. Ці касети теж мені не підходять. Даремно викинув гроші, можливо партія якась ліва попалася. А от TDK-master було супер! Шкода, що за 4 місяці пошуку я їх так ніде більше і не знайшов!
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Сб, 01.11.2008, 11:49 | Повідомлення № 49 |
Лідер форуму
| Quote (Ковальчук_Олександр) У мене касети Panasonic AY-DVM63PQ Я на днях дістав такі касети, попробую! Ціна 30 грн. оптом! TDK-master знайти не можливо! Ще не пробував SONY!
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Вт, 04.11.2008, 13:25 | Повідомлення № 50 |
Лідер форуму
| Ковальчук_Олександр, подивіться будь-ласка виробника Ваших касет AY-DVM63PQ. Бо я купив такі, а вони виявилися повним лайном! На них пише: Осака, Японія.
|
|
| |
filnick |
Дата: Вт, 04.11.2008, 22:55 | Повідомлення № 51 |
Мудрий вчитель
| Quote (Bandalak) На них пише: Осака, Японія. Робили скорше за все у Шанхаї, Китай (або в Одесі на Малой Арнаутской)
|
|
| |
Ogorodets |
Дата: Вт, 04.11.2008, 23:53 | Повідомлення № 52 |
Назавжди з нами
| Quote (filnick) або в Одесі на Малой Арнаутской Это больше похоже на правду.
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Ср, 05.11.2008, 01:55 | Повідомлення № 53 |
Ветеран спілкування
| Bandalak, купував касети по 10 дол./шт. в Digitall Video разом з камерою. Я тепер тільки в них і буду таритися. Мені здається, що там серйозна контора і "фуфла" не продає. Принаймі, акумулятор 970 виявся нормальним, хоча зразу я переживав і камера ОК. Виробник - Panasonic Під час зйомки одного разу камера захотіла чистки, промотав касету вперед на 5 хв. і запрацювала, після того більше не вимагала.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Вт, 11.11.2008, 12:53 | Повідомлення № 54 |
Лідер форуму
| У мене жодна касета Панасонік нормально не працювала, пробував вже 3 види. А ТДК-майстер було нормально. На днях узяв простенькі риженькі Соні. Зняв 6 штук - жодних проблем! Мабуть дійсно не можна знімати на різні касети! Для кожної камери індивідуально!
Цитата Ковальчук_Олександр Мені здається, що там серйозна контора і "фуфла" не продає. В теперішній час від фуфла ніхто не застрахований. От мій знайомий купив у Києві з рук Фотоапарат Нікон Д80 за 300 баксів без об'єктива і акамулятора, прийшов додому, роздивився, а то не фотоапарат а пластиковий муляж!
На рижих Соньках за 1,8$ я вже зняв касет 60, декі по 3 рази. Жодних проблем!
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Пн, 11.04.2016, 10:52 | Повідомлення № 55 |
Лідер форуму
| Продаю свою Sony VX2100E з двома живими акумуляторами, ящиком б-у відеокасет ще придатних для зйомки, заводська упаковка, інструкції, на об'єктив від самого початку був накручений ультрафіолетовий фільтр і жодного разу він не знімався.  Також в комплекті є відеокасета для чистки головок, зарядний пристрій для акумулятора, а також абсолютно всі аксесуари, що йшли з камерою із заводу в тому числі флешкарта. Камера повністю в робочому стані, почищена від пилу та бруду. Рік випуску 2008, куплена новою, не розбиралася і не ремонтувалася. Кому потрібно - пишіть!
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |