Нд, 19.11.2017, 17:51
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 9 з 11«127891011»
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3 (Питання по монтажу в даних програмах.)
Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 21.04.2008, 19:02 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Якщо ви оброблюєте відео програмою Adobe Premiere Pro 2.0, поділіться секретами роботи.
Також можна задавати питання, які виникають у вас при роботі з даною програмою.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

HALK Дата: Вт, 14.10.2008, 15:45 | Повідомлення № 121
Новий користувач
Повідомлень: 18
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Хто може мені поштою вислати диски з програмами і з різними додатками? Звісно не безплатно... Томущо в мене дуже слабенький нет і я не можу нічого скачати...
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 14.10.2008, 18:59 | Повідомлення № 122
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (HALK)
Хто може мені поштою вислати диски з програмами і з різними додатками? Звісно не безплатно... Томущо в мене дуже слабенький нет і я не можу нічого скачати...

Я можу без проблем вислати. Читайте Особисте повідомлення.
SLKuty Дата: Чт, 04.12.2008, 07:23 | Повідомлення № 123
Монтажер
Повідомлень: 808
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Хто пробував працювати в Adobe Premiere CS4 ?
я тепер качаю на свою голову
скачав якусь бета версію -всю в глюках
тепер знайшов фінальну версію - попробую
думаю, що нове має бути краще за старе
зимою зйомок майже немає і можна освоювати нові програми

може в когось є досвід, або думки на цю тему

sgrecords Дата: Пт, 14.08.2009, 13:44 | Повідомлення № 124
Активний учасник
Повідомлень: 604
Нагороди: 2
Рейтинг: 59
Долго грузится проект (до 10 минут). Кто сталкивался с такой проблемой?
Премьера 2.0. P4 3.3 RAM 2gb винты 320 + 500
Был создан проект и туда сразу было экспортировано все видео, футажи и т.п. Решил делать отдельные секвенции
на каждое событие (длительность около 10 - 15 мин.) Таких набралось около 10 штук. Иногда выскакивала ошибка, что типа памяти мало (толи на винте, то ли оперативы непонятно) и предлагалось сохранить проект в другое место, при этом при сохранении в другое место предлагалось сново поменять место. Приходилось закрывать без сохранения. Хотя проект не тормозил. С этим как-то жить можно, но решил переустановить винду жившую на компе около 3 лет. Увеличилось время открытия проекта, причем на только-что установленной винде, премьерой и эфектами. Стач диски были на одном разделе, проект на другом (свободное место около 120 гб на каждом), пробовал стач диски размещать вместе с проектом, все равно долго. Сносил эфекты, ставил премьеру 3.0. Непомогло. Долго. Тем более проект не менялся с того момента когда грузился резво.
sgrecords Дата: Пт, 14.08.2009, 14:29 | Повідомлення № 125
Активний учасник
Повідомлень: 604
Нагороди: 2
Рейтинг: 59
Применял и такую организацию работы по возможности. Добавил 1 гб памяти к своей старой 1гб, Прироста производительности незаметил вообще, сколько ж ей надо... Самое интересно, что при такой длительной загрузке проекта, винты практически молчат. индикатор загрузки доходит почти до конца и, как говорится, можно откинутся на спинку табуретки...

Відредаговано: sgrecords - Пт, 14.08.2009, 14:32
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 14.08.2009, 19:39 | Повідомлення № 126
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
На мою думку проблема в наступному: проект повністю завантажується в оперативну пам’ять комп’ютера. Якщо Ви настворювали купу секвенцій і в них застосовані "важкі" ефекти програм Boris Red, Neat Video тощо, то для завантаження проекту можливо буде потрібно близько 2 Гб оперативки. Відповідно, коли оперативка буде закінчуватись включиться файл підкачки, який робить в декілька разів повільніше, оскільки знаходиться на вінтові і тому проект буде завантажуватись близько 10 хв. Під час завантаження проекту відкрийте диспетчер і погляньте як завантажує оперативку проект Adobe Premiere.exe
Вихід може полягати в розділенні проекту на 2 проекти. Можливо, потрібно частину проекту експортувати в dv avi файл. Тобто зробити Ваш громіздкий проект "легшим". Я нещодавно робив відео-віньєтку для 9-го класу, то в мене проект після 40 хвилин почав вимикатись через кожні 2-5 хвилин. А фільм повинен був вийти півтора годинний. Я домучив до 50 хвилин, а потім створив новий проект (закінчення), експортував його в перший і вже потім експортував загальне відео. Я думаю причина була в тому, що я застосував забагато голівудів і шумодав Neat Video на протязі 20 хвилин.
P.S. У мене оперативки також 2 Гб, але я гадаю, що для роботи Прем’єри CS3 це маловато (для громіздких проектів, насищених ефектами).
sgrecords Дата: Вт, 30.03.2010, 20:59 | Повідомлення № 127
Активний учасник
Повідомлень: 604
Нагороди: 2
Рейтинг: 59
Самое интересное что так и сделал, выгнал готовые ролики, удалил секвенции и видео, проект ученьшился до 9 м, а был 45. А скорость загрузки осталась та же, что то в именно в проекте произошло. В новом проекте все летает. Ну ладно, спасибо за советы

Додано (18.08.2009, 15:36)
---------------------------------------------
Дело было все таки в кодеке QuickTime 7. Все тормоза от него. Удаление и чистка не помогла, только переустановка винды + кодекиKLitle.

Додано (30.03.2010, 20:59)
---------------------------------------------
Извиняюсь за офтоп, но чуть в тему:
Спрашивает армянин грyзина:
- что по твоемy лучше - Эдиус или Премьер?
- Эдиус.
- А чем лyчше?
- Чем Премьер...

TYP Дата: Вт, 30.03.2010, 21:33 | Повідомлення № 128
Прописаний назавжди
Повідомлень: 378
Нагороди: 5
Рейтинг: 37
А у мене коли додаю титри Premier CS3 почав лаятись на нестачу оперативної пам*яті. У мене 2 Гб + файл підкачки "по вибору системи" на іншому фізичному диску.

І ще. Чи є десь інструкція, чи якісь Actions для монтажу відеоальбому так щоб фото рухалось. Там потрібно налаштовувати шкалу, але якось я не розібрався, часу не вистачає.

Myroslav Дата: Вт, 30.03.2010, 22:30 | Повідомлення № 129
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Використовуйте ключові кадри. Ставите курсор на тайм лінії і керуєте положенням фото потім знову передвигаєте повзунок і ще раз виставляєте фото. І ось таким «макаром» всі фото.
Ogorodets Дата: Вт, 30.03.2010, 22:52 | Повідомлення № 130
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
И не забудьте антифликер на 1 поставить, чтобы дрожало меньше
Bandalak Дата: Ср, 31.03.2010, 23:26 | Повідомлення № 131
Лідер форуму
Повідомлень: 5529
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (Myroslav)
Використовуйте ключові кадри.

Так Ви будете дуже довго та нудно робити. Набагато швидше використати 3-Д альбом. Про нього на цьому форумі десь вже є написано.
sgrecords Дата: Чт, 01.04.2010, 08:19 | Повідомлення № 132
Активний учасник
Повідомлень: 604
Нагороди: 2
Рейтинг: 59
Монтирую так: Premiere - Canopus Procoder - DVD-Lab. Кто-нибудь знает как сделать чаптеры в премьере и экспортировать в текстовый файл что-бы импортировать в двд-лаб ? А то приходится копировать таймкод, это долго...
Myroslav Дата: Чт, 01.04.2010, 10:20 | Повідомлення № 133
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Quote (Bandalak)
Набагато швидше використати 3-Д альбом

Я вже давно його закинув. Нічого цікавого там не бачу, але якщо треба швидко, то тоді звісно роблю ним. А вручну роблю сам, так як мені хочеться. Тільки працюю не в прем'єрі а в едіусі. Є там у нього для роботи з фото додаток Imaginate. Може працювати окремо. Досить якісно працює з фото, немає ніяких артефактів.
Bandalak Дата: Чт, 01.04.2010, 22:38 | Повідомлення № 134
Лідер форуму
Повідомлень: 5529
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (Myroslav)
А вручну роблю сам, так як мені хочеться

Я вже давно нічого не роблу у власне задоволення. Вимагають багато і швидко... :)
Myroslav Дата: Пт, 02.04.2010, 00:56 | Повідомлення № 135
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
На «багато вимагають» і ціна інша. Є стандарт який коштує стільки то... хочете щось більше??? Платіть.
Я теж спочатку мусолив довго і щоб не схоже на інших. Тепер все, досить. Хотять як у всіх, хай отримують, хто хоче щось інше, значить обговорюємо весь процес.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3 (Питання по монтажу в даних програмах.)
Сторінка 9 з 11«127891011»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.