Вт, 12.12.2017, 18:02
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 8 з 11«1267891011»
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3 (Питання по монтажу в даних програмах.)
Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 21.04.2008, 19:02 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3630
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Якщо ви оброблюєте відео програмою Adobe Premiere Pro 2.0, поділіться секретами роботи.
Також можна задавати питання, які виникають у вас при роботі з даною програмою.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 02.08.2008, 16:16 | Повідомлення № 106
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3630
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Точно, дело в переходах. Так как кусок исходника на 20 мин вывелся без проблем.
Вчера смог 10 минутный участок из проэкта экспортировать, сегодня уже не могу. Как меня достали эти ошибки.
В Премьер 2.0 если какой-то переход не работал, то она прямо на него и указывала, можно было удалить его или заменить и всё работало. Тут же нет никакой закономерности, ошибка вылетает каждый раз в разном месте.
volodschool2 Дата: Сб, 02.08.2008, 20:22 | Повідомлення № 107
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1386
Нагороди: 12
Рейтинг: 287
Quote (Ковальчук_Олександр)
Это я уже от нервного срыва, всё-таки две недели уже ковыряюсь.

Спілкувався із знаючими людьми з приводу проблем, які обговорюються в цій темі. Всі ці проблеми пропадають самі собою після установки оновлення до версії Adobe Premiere Pro CS3 update 3.2.0
Ось цитата із сайта, з якого можна все це закачати (50Мб)
****************************************************
Новое обновление для программы Premiere Pro CS3 от компании Adobe.
Поддержка XDCAM (DVCAM), XDCAM HD, XDCAM EX видеокамер компании Sony.
Нет поддержки IMX и XDCAM HD50 монтаже. А также недоступен экспорт в формат XDCAM.
Добавлены пресеты HDV 1080р24 и 720р24. Но функция "print to tape" в режиме 24p не доступна.

Исправленные ошибки:

Исправлены ошибки при работе с MPEG2-TS(HDV) потоками. В том числе ошибки рассинхронизации видео/аудио при индексировании.
Теперь Adobe Premiere Pro будет добавлять log error сообщения об ошибкам в MPEG2-TS(HDV) потоке в Events panel.
Некоррестные структуры кадра, будут на линейке времени красного цвета, чтобы информировать пользователя.
Просчитанные файлы, теперь не будут теряться при повторной загрузке проекта.
Исправлена неправильная интерпритация некоторых DV файлов.
При испорте P2 DVCPro теперь не появляет видео мусор на файлах.
Исправлена некорретная работа с памятью на больших и сложных проектах.
Исправлена ошибка связанная с дистрибутивом QuickTime Pro 7.4.
24p HDV клипы от видеокамеры Canon XH A1 больше не определяются как 30fps.
30p и 30f HDV видео клипы, теперь не требуют просчета в 29.97 прогрессивном проекте.
****************************************************
А ось і посиланнячко на потрібний Вам Upgrade http://uan.ifolder.ru/6637674
Після установки оновлення програма починає говорити англійською, якщо відчуваєте дискомфорт, знайдіть русифікатор для 3.1, він підходить і для 3.2

Відредаговано: volodschool2 - Сб, 02.08.2008, 20:36
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 02.08.2008, 21:53 | Повідомлення № 108
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3630
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
volodschool2, похвально, що ви намагаєтесь допомогти. Апгрейд до версії 3.2 я давно скачав і поставив. Дійсно, пропали проблеми при роботі з Mpeg2, але проблеми експорту, нажаль, ні.
Ясно чітко, що глючить якийсь із установлених плагінів Adoradge, Vitascene, Hollywood або інший.

Навіть читав думку на одному з форумів, що процесори AMD можуть викликати купу проблем при роботі з Прем’єр 3.2, але я думаю, що то маячня.

Працюю тільки в англійській версії.

Ogorodets Дата: Сб, 02.08.2008, 23:24 | Повідомлення № 109
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Quote (Ковальчук_Олександр)
процесори AMD можуть викликати купу проблем при роботі з Прем’єр 3.2

У современных процессоров AMD присутствует поддержка SSE2. Поэтому, действительно,
Quote (Ковальчук_Олександр)
маячня
Ковальчук_Олександр Дата: Нд, 03.08.2008, 22:00 | Повідомлення № 110
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3630
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Как то с трудом по 3-5 минут вывел проэкт в dv avi, потом сложил все эти куски в новом проэкте и еще раз пересчитал. Второй раз без эффектов рендеринг прошел за 25 мин.
Сегодня решил освоить Encore, сделал класную аннимационную менюшку, подставил музыку (парился часа 3 пока всё разобрался). Беру создание диска, задаю параметры и после нажатия на кнопку Build опять "Обнаружена ошибка. Приложение будет закрыто. Отправить отчёт. Не отправлять". Как это всё задолбало. Думаю, всё дело в кривых дистрибутивах, при чём что в Мастер Колекшн, что в Продакшн Премиум.
Ogorodets Дата: Нд, 03.08.2008, 22:28 | Повідомлення № 111
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Премиум работает без проблем. Проверено на себе.
Ковальчук_Олександр Дата: Нд, 03.08.2008, 22:43 | Повідомлення № 112
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3630
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (Ogorodets)
Премиум работает без проблем.

Почему же у меня глючит? Может вирусы?
Я сам удивляюсь, должно же по идеи работать. У меня только один Фотошоп никогда ещё не глючил.
Ogorodets Дата: Нд, 03.08.2008, 22:55 | Повідомлення № 113
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Вы уже Винду ставите с закрытыми глазами. Попробуйте установив Винду на С, установить Адоб на Д (предположим) и по одному устанавливайте эффекты опять на С. После каждой библиотеки эффектов, пробуйте выводить проект.
Голливуды не глючат точно. Я думаю, где-то какой-то софт не дружит с Премьерой.
Ковальчук_Олександр Дата: Нд, 03.08.2008, 23:12 | Повідомлення № 114
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3630
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (Ogorodets)
Я думаю, где-то какой-то софт не дружит с Премьерой.

Да, я тоже так думаю. Так как вчера удачно экспортировал 62 минуты dv avi без эффектов в dv avi.
А сегодня заглючил уже Энкор.
В данный момент качаю Dr Web 4.44, удалю КИС 8, проверу комп на вирусы. А винды у меня 2 стоит. Может стоит 1 поставить?
И точно надо вычислить, какой с эффектов глючит.
Спасибо, буду пробовать.
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 06.08.2008, 00:44 | Повідомлення № 115
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3630
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Хто знає якісь плагіни під Adobe Premiere для прибирання шумів?
Як боротися з шумом в Adobe Premiere?

Питання виникло після того, як я знімав при усиленні в +18 db.

Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 10.09.2008, 00:59 | Повідомлення № 116
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3630
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Таки помилка експорту виникала внаслідок глючення переходів від Adoradge та Hollywood.
Я зробив проект, який тривав півтора години і містив лише стандартні Прем’єровські переходи і вивело без проблем.
Також тепер я роблю рендер кожного стороннього ефекту і проблема зникла сама собою.
Правда, при рендері деяких ефектів програма може зависнути, виключитись і т.п. Спробую знайти інші Adoradge, скоріш всього вони (або якісь окермі бібліотеки) глючні.
TYP Дата: Пт, 19.09.2008, 12:34 | Повідомлення № 117
Прописаний назавжди
Повідомлень: 387
Нагороди: 5
Рейтинг: 42
Quote (Ковальчук_Олександр)
Хто знає якісь плагіни під Adobe Premiere для прибирання шумів?

Пробував Boris Red. Цікава програма для накладання різних фільтрів на відео. особливо сподобався інструмент "ластик". Є і шумодав досить пристойний, але як і решта подібих фільтрів псує чіткість відео. Все залежить від налаштувань і потреб. Працює як автономно так і в вигляді плагіна до Прем'єр. Щоправда працюю я з версією 1.5 як з 2 не заню.
Шановний Ковальчук_Олександр, якщо потрібна програма додам її до вашого замовлення. Напишіть будь-ласка в приват. Якщо кому потрібна підкажу де знайти.

Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 19.09.2008, 17:33 | Повідомлення № 118
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3630
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
TYP, у мене хоч і повільний інет, але я таки викачав Boris Red 4.1, спробував користуватись і побачив, що важкувата вона. Наразі планую знайти відеоуроки до неї.
TYP Дата: Пт, 19.09.2008, 19:42 | Повідомлення № 119
Прописаний назавжди
Повідомлень: 387
Нагороди: 5
Рейтинг: 42
У мене є декілька уроків по BorisRed.
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 19.09.2008, 22:08 | Повідомлення № 120
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3630
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Запишіть, буд-ласка, разом з дисками.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3 (Питання по монтажу в даних програмах.)
Сторінка 8 з 11«1267891011»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.