Нд, 24.09.2017, 15:18
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 5 з 11«12345671011»
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3 (Питання по монтажу в даних програмах.)
Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 21.04.2008, 20:02 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Якщо ви оброблюєте відео програмою Adobe Premiere Pro 2.0, поділіться секретами роботи.
Також можна задавати питання, які виникають у вас при роботі з даною програмою.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Ogorodets Дата: Пн, 21.04.2008, 20:20 | Повідомлення № 61
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Quote (SLKuty)
Цілу ніч не спав через ту Премєру

Есть идея, скажите какой версии Премьер?
SLKuty Дата: Пн, 21.04.2008, 20:20 | Повідомлення № 62
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Премєра 2
там помилка !! я розширення MOD міняв на MPG
я таке робив багато разів з VOB файлами майже весь час премєра приймає
потім все перекодував в аві тою ж премєрою
а зависає коли ріжу прискорюю кладу переходи
перший раз думав що вітасцени і адоражі винні
але наступного разу все зависло без переходів на початку монтажу
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 21.04.2008, 20:20 | Повідомлення № 63
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
У мене була камера з вінтом JVC.
Писала також файли типу mod, які прем’єра не бачила.
Спочатку я переконвертував їх в формат dv avi, а потім просто спробував поміняти розширення і все вийшло.
Тільки розширення я міняв на mpg, так як mod - це кодіровка камерою і збереження на вінту в форматі mpeg2. Скільки робив проектів, жодних зависань, все нормально постійно працювало, монтажилось. То може причина в тому, що ви поміняли розширення на абсолютно протилежне - jpg і втратилась структура файлу, звідси і всі глюки.
Ogorodets Дата: Пн, 21.04.2008, 20:21 | Повідомлення № 64
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Скорее всего дело в пиратском Премьере. У меня с СS3 была та же песня - вылетал на Адоражах и Вите. После первой ошибки (я так думаю) где-то прописывается пиратские данные и проекты начинают глючить уже без применения переходов.
Адоражи писали при применении перехода, что файлы будут обрезаны на половину длительности перехода (я ставил переход по центру). Проблему решил следующим образом: я отрезаю по 1-2 кадра с конца каждого импортированного в Премьер куска: первый кусок-отрезаю последние два кадра, следующий кусок - первые два кадра и если будет еще и следующий кусок - то и последние два кадра и т.д. Только этим методом решил свою (идентичную вашей) проблему. Попробуйте.

Есть предложение к участникам форума купить в складчину вот эти вещи:
http://www.video3d.ru/UAcolor

Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 21.04.2008, 20:21 | Повідомлення № 65
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Вибачте, я так довго писав це повідомленя, що ви мене випередили.
То ж ви розширення змінили не на jpg, а все-таки на mpg. Тоді підозрюю, що глючно закодувались самі файли на вінт.
Одного разу в мене записалась якась частина відео з проблемою різкозті. При рухах все плило. Але що можна очікувати з любительської камери за 800 дол.?
Я переконався, що камери, що пишуть на вінчестери повне лай...
А ще гірші камері, що пишуть на диски діаметром 8mm.

Quote (Ogorodets)
Есть предложение к участникам форума купить в складчину вот эти вещи:http://www.video3d.ru/UAcolor

Уже купив. Сьогодні роздивлявся, тішився. Хороші речі.
Не радує тільки ціна: за 4 DVD заплатив кровних 200 грн., включаючи поштовий переказ.
SLKuty Дата: Пн, 21.04.2008, 20:21 | Повідомлення № 66
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Ви поспішили і дарма
Я вже це давно купив за 120 грн

ЩОдо премєри 2
Я того року весь сезон відпрацював на цій премєрі і цих самих програмах
бувало зависання, але проект залишався цілий
а тепер псувався проект зовсім і не відкривався
Якщо мені на інших замовленнях це повториться то навіть не знаю що робити
я всетаки думаю що причина в тих мод файлах
до речі мій кліп недороблений зайняв 2 місце на тому конкурсі і вони їдуть на область і хочуть щоб я все доробив так як треба

Yura_Shrol Дата: Пн, 21.04.2008, 20:21 | Повідомлення № 67
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 513
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Підкажіть якою програмкою зручно буде зробити скріншоти різних відеофутажів. Вже трохи назбиралося дисків і є необхідність зробити якісь каталоги (вкладиші до дисків), щоб знати що є і легко відшукати необхідне.
Bandalak Дата: Пн, 21.04.2008, 20:21 | Повідомлення № 68
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Quote (Yura_Shrol)
Підкажіть якою програмкою зручно буде зробити скріншоти різних відеофутажів

Якщо меред футажів є МОВки, тоді тільки Прем'єрою!
SLKuty Дата: Пн, 21.04.2008, 20:21 | Повідомлення № 69
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Quote (Yura_Shrol)
Підкажіть якою програмкою зручно буде зробити скріншоти різних відеофутажів. Вже трохи назбиралося дисків і є необхідність зробити якісь каталоги (вкладиші до дисків), щоб знати що є і легко відшукати необхідне

Ще є одна програма в комплекті з Премєрою Adobe Bridge CS2 або3 вона показує мініатюри всіх файлів
Sasyk Дата: Пн, 21.04.2008, 20:22 | Повідомлення № 70
знаток тестуючих систем
Повідомлень: 300
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
Підкажіть, будь-ласка, на скільки зручно та легко працювати з Премєрою cs2 чи cs3. Я працював 3 6,5 мені дуже не сподобалося... якось все досить складно й запутано... і якщо можна киньте ссилочку...

Додано (21.04.2008, 17:19)
---------------------------------------------

Quote (Varkan)
Взагалі хтось користується улідом? Просто є декілька питань.

Я користуюся, але не знаю чи я вам чимось допоможу... Був би вдячний Вашій допомозі... cry
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 21.04.2008, 20:22 | Повідомлення № 71
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (Sasyk)
і якщо можна киньте ссилочку...

Матеріал з http://video-montager.ru/showthread.php?t=1012&page=2

http://rapidshare.com/files....ar.html
http://rapidshare.com/files....ar.html
http://rapidshare.com/files....ar.html

Працювати з прем’єрою дуже зручно (хоча на перших порах я був впевнений у протилежному і віддавав перевагу Pinacle Studio 11+). Зараз Пінаклом монтую тільки в окремих випадках, тому що прем’єра має значно ширші можливості відеомонтажу.
До речі, "голою" прем’єрою важко зробити шедевр, зазвичай потрібно встановлювати багато різних plugins. Удачі!

Bandalak Дата: Вт, 22.04.2008, 10:38 | Повідомлення № 72
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Quote (Ковальчук_Олександр)
Я працював 3 6,5 мені дуже не сподобалося

Будь-яка професійна програма монтажу на перший погляд скдаднувата, але досить почати приділяти її більше уваги і все буде ок!
Я працюю вже 5 років у Премєрі 6.5, мені дуже зручно. Коли куплю DV відеокамеру буду поволі переходити на премєду CS2! Удачі!
Ogorodets Дата: Вт, 22.04.2008, 13:03 | Повідомлення № 73
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Quote (Ковальчук_Олександр)
ідкажіть, будь-ласка, на скільки зручно та легко працювати з Премєрою cs2 чи cs3.

Ставьте сразу CS3. Интерфейс такой же как у Premiere Pro 2.0, за исключением того, что в окно "Эффект контроль" добавлена примочка для ускорения и замедления видео, практически без потери качества картинки. То есть, не нужно устанавливать дополнительно проги типа Твикстора и т.д. Плюс устранены ошибки рендеринга по сравнению Premiere Pro 2.0 (по-крайней мере так пишут на оффсайте Адоб). А еще лучше ставьте сразу CS3 Master Collection. Устанавливается весь софт от Адоб плюс из-под Премьера открывается и Афтер Эффектс и Энкор ДВД. Удобно.
Sasyk Дата: Вт, 22.04.2008, 20:10 | Повідомлення № 74
знаток тестуючих систем
Повідомлень: 300
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
Дякую за посилання...
Якщо можна... поділіться відео (вашими роботами)... в Премєрі.
Щоб подивитися ефекти, можливості... наскільки там все гарно...
сам користуюся Ulead Media подобається... дуже схожа до Премери... але в мене вісне... не знаю чому... зроблю декілька редагувань і вісне...
Тому з радістю перейшов би на Премеру...
Якщо можна, покажіть відео (НЕВЕЛИКЕ)
SLKuty Дата: Вт, 22.04.2008, 21:24 | Повідомлення № 75
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Можете на моїй сторінці 2 кліпи подивитися

http://slkuty.ucoz.ru/index/0-6

Зробити можна все - головне придумати що робити

можете і відгук залишити

Додано (22.04.2008, 20:24)
---------------------------------------------

Quote (Ogorodets)
Ставьте сразу CS3

Але в CS3 відсутній вивід на ДВД диск і прийдеться освоювати ще і Энкор ДВД, а вона дуже якась закручена і не проста.

Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3 (Питання по монтажу в даних програмах.)
Сторінка 5 з 11«12345671011»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.