Вт, 21.11.2017, 23:16
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 4 з 11«1234561011»
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3 (Питання по монтажу в даних програмах.)
Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 21.04.2008, 19:02 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3622
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Якщо ви оброблюєте відео програмою Adobe Premiere Pro 2.0, поділіться секретами роботи.
Також можна задавати питання, які виникають у вас при роботі з даною програмою.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Bandalak Дата: Пн, 21.04.2008, 19:18 | Повідомлення № 46
Лідер форуму
Повідомлень: 5532
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Якщо Ви ставили перше адоражі, вітасцени, а потім Прем'єру, то вона їх ніколи не побачить! Переставте proDAD ще раз!
Ogorodets Дата: Пн, 21.04.2008, 19:18 | Повідомлення № 47
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Quote (Bandalak)
Якщо Ви ставили перше адоражі, вітасцени, а потім Прем'єру, то вона їх ніколи не побачить! Переставте proDAD ще раз!

Не обязательно сносить установленные Адоражи. Достаточно с любого установочного диска (из папки BIN) скопировать вот эти два файла gb-fx-adorage7.prm и gb-fx-adorage.prm и вставить их по следующему адресу: (предполагается, что Премьер установлен на диск С).

C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro 2.0\Plug-ins\en_US и будет вам счастье!

SLKuty Дата: Пн, 21.04.2008, 19:18 | Повідомлення № 48
Монтажер
Повідомлень: 808
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
а що робити, щоб Вітасцени працювали і не питали ліцензію?
Ogorodets Дата: Пн, 21.04.2008, 19:18 | Повідомлення № 49
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Quote (SLKuty)
Вони один раз посидять і більше не захочуть

Они и один раз не хотят. Им, действительно, кажется, что пришел Олег Николаевич домой, нажал кнопку на клаве - все фильм готов.
А то, что над одним сценарием минимум три дня нужно париться - а потом постановку в несколько дублей провернуть, а потом смонтажить все это дело - об этом никто не задумывается.

Это я про директоров, которые напрягают ненужной чепухой.

Відредаговано: Ogorodets - Пт, 28.03.2008, 22:54
Bandalak Дата: Пн, 21.04.2008, 19:18 | Повідомлення № 50
Лідер форуму
Повідомлень: 5532
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (SLKuty)
а що робити, щоб Вітасцени працювали і не питали ліцензію?

Вони місяць піся установки не питають ліцензію. Потім користуючись програмою типу ShadowDefender, яку треба ставити перед першою установкою Вітасцени, відновлюємо з 0 і ставимо ще раз. Не зручно? Ну тоді купуємо оф. ліцензію за 750 у.о. !
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 21.04.2008, 19:18 | Повідомлення № 51
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3622
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
В вас що, якісь нові вітасцени? Чи такі як в мене (Вітасцени 10, що запаковані в архіві і займають 86 М) і біля них ще якийсь ключ, що ломить реєстрацію? Бо ті, що в мене, я сумніваюсь, що коштують 750 у.о.
Bandalak Дата: Пн, 21.04.2008, 19:19 | Повідомлення № 52
Лідер форуму
Повідомлень: 5532
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (Ковальчук_Олександр)
(Вітасцени 10, що запаковані в архіві і займають 86 М)

Такі, але ключа у мене немає. Киньте на мило!
Ogorodets Дата: Пн, 21.04.2008, 19:19 | Повідомлення № 53
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Где-то на страницах форума я кидал инструкцию по установке Виты. Лицензия до февраля или ноября 2009 года (точно не помню). Если нужно - кину еще раз. Но Вита все-равно иногда глючит. Нужно после применения эффекта сохранять, а иногда перезапускать Премьер.
Ну а без глюков, действительно, только оффлицензия.
Bandalak Дата: Пн, 21.04.2008, 19:19 | Повідомлення № 54
Лідер форуму
Повідомлень: 5532
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (Ogorodets)
Если нужно - кину еще раз.

Нужно!

Quote (Ogorodets)
Ну а без глюков, действительно, только оффлицензия.

Я сумніваюся, глюки є і там!
Ogorodets Дата: Пн, 21.04.2008, 19:19 | Повідомлення № 55
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Запускаем vitascene и при запущенной vitascene меняем системную дату на 27 декабря 2008г.,
импортируем лицензию через help - Import Licence file... После этих манипуляций Vita выдаст,
что лицензия действительна до 25 Января 2009г. Потом возвращаем ситемную дату назад
при запущенной vitascene. Удачи!
Bandalak Дата: Пн, 21.04.2008, 19:19 | Повідомлення № 56
Лідер форуму
Повідомлень: 5532
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (Ogorodets)
Запускаем vitascene и при запущенной vitascene меняем системную дату на 27 декабря 2008г.,

Це при новій установці, чи можна і тепер? А що буде після 27 декабря 2008г?
Ogorodets Дата: Пн, 21.04.2008, 19:19 | Повідомлення № 57
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Quote (Bandalak)
Це при новій установці, чи можна і тепер?

Точно не скажу - пробуйте.

Quote (Bandalak)
А що буде після 27 декабря 2008г?

Будет 28 декабря 2008. А ежели кроме шуток, то опять невнимательно читаете. Ставите эту дату, а лицензия будет действительна до 25 января 2009.
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 21.04.2008, 19:20 | Повідомлення № 58
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3622
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (Bandalak)
Такі, але ключа у мене немає. Киньте на мило!
Прикріплення: licence.mtkey(1Kb)
SLKuty Дата: Пн, 21.04.2008, 19:20 | Повідомлення № 59
Монтажер
Повідомлень: 808
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Цілу ніч не спав через ту Премєру
Пів дня монтував разом із замовником кліп і в результаті отримав на екран таку табличку

причина поки що мені не відома
премєра закриласая і проект більше не відкривався
мало того, не відкривалися і автозбереження - тільки саме перше - проект практично без монтажу
(матеріал принесли замовники - на камері JVC - з вінчестером - файли з розширенням МОD
я їм розширення поміняв на JPG і премєра їх побачила)
я почав все спочатку і на середині той самий результат
перевстановив Премєру вітасцени і адоражі - проект не відкривається
переніс по мережі весь проект на інший комп - те саме
перекодував все в DV формат думав причина в цьому
на іншому компі зробив проект ще раз (там 5 хв кліп, але трохи з викрутасами) - і знов в кінці все пропало
я в шоці!!!
людям зранку їхати на КВК, а я не можу нічого зробити
Ледве якось під ранок зліпив щось більш менш подібне на кліп і швидко записав на диск поки знов не зависло.
Може в когось є припущення в чому причина моїх страждань
Я вже і віндовз поміняв на інший і всі програми нічого не допомогає!!!
Прикріплення: 0828397.jpg(8Kb)
Bandalak Дата: Пн, 21.04.2008, 19:20 | Повідомлення № 60
Лідер форуму
Повідомлень: 5532
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (SLKuty)
Може в когось є припущення в чому причина моїх страждань

Можливо та камера створює якісь ключові кадри у моментах переходів, які не коректно сприймаються Прем'єрою.
Я би порадив перекодувати у формат, що не підтримую Time Code, наприклад PICVideo MJPG.
Quote (SLKuty)
файли з розширенням МОD
я їм розширення поміняв на JPG і премєра їх побачила)

А що там був набір окремих кадрів, які треба-було виставити у ряд?
Який розмір одного такого файла? Може у BMP переіменовувати треба-було!
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3 (Питання по монтажу в даних програмах.)
Сторінка 4 з 11«1234561011»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.