Нд, 19.11.2017, 12:27
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 3 з 11«123451011»
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3 (Питання по монтажу в даних програмах.)
Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 21.04.2008, 19:02 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Якщо ви оброблюєте відео програмою Adobe Premiere Pro 2.0, поділіться секретами роботи.
Також можна задавати питання, які виникають у вас при роботі з даною програмою.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 21.04.2008, 19:15 | Повідомлення № 31
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Попередній фільм, тривалістю 1 год. 6 хв. кодував так:
Quote (Ковальчук_Олександр)
Виберу мінімальний бітрейд -3, максимальний 8, головний - 7.

Якість вийшла хороша.
Новий проект закодував так само і якість знову вийшла погана (на комп’ютері замітні горизонтальні полоски). Від попереднього фільму, новий відрізнявся тривалістю (50 хвилин). Об’єм вийшов лише 3 Гб. Очевидно, якщо фільм триває менше 1 год., то параметри бітрейду потрібно задавати дещо інші.
SLKuty, підскажіть, будь-ласка.
SLKuty Дата: Пн, 21.04.2008, 19:15 | Повідомлення № 32
Монтажер
Повідомлень: 808
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
відповідаю ночами бо цілий день роблю роботу і над головою стоять клієнти

цілу суботу і неділю і дві ночі - монтував весілля своїм друзям, а вони стояли надімною і казали, що робити - вийшло таке кіно, що можна на оскара висуввати - все таки 3 голови краще ніж одна.

Quote (Myroslav)
Може я щось не так робив але не вийшло. В мене немає мабуть плагінів для меню. І вже давно хочу поставити пінакл 11 та все не вистачає вільного часу. Дякую за відповідь

кожне вікно має заголовок біля заголовка справа хрестик для закривання, а зліва 5 крапочок в два ряди для перетягування - беріть за ті крапки і тягніть на другий екран там кидайте - створиться окреме вікно до якого можна ще перетягнути щось або так залишити. вкожному вікні можуть бути декілька дочірніх вікна.

для меню непотрібно ніяких плагінів.Windows-DVD Layout-Change Template-беріть будь-яку заготовку тягніть на неї свій відеофрагмент і музику. Коли ставите ДВД маркери на лінію часу виберіть мітку motion menu button - отримаєте своє оригінальне анімаційне меню

Quote (Ковальчук_Олександр)
Новий проект закодував так само і якість знову вийшла погана (на комп’ютері замітні горизонтальні полоски). Від попереднього фільму, новий відрізнявся тривалістю (50 хвилин).

якась чорна магія cry
з такими параметрами повино виходити супер-кіно
може ви пишете на різні диски. а може переглядаєте різними програвачами відео,
а коли на телевізорі то лінії видно?
Bandalak Дата: Пн, 21.04.2008, 19:15 | Повідомлення № 33
Лідер форуму
Повідомлень: 5526
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Ніяк не було часу написати у цій темі!
Мене звати Анатолій, я займаюся відеозйомкою з 1995 року. Спочатку в мене була камера Panasonic M7. Я з нею дотягнув до 2002 року. Навіть монтаж робив з неї. Потім я купив Samsung Hi8. Вона в мене до цих пір. На щось людське не вистачає грошей! Але мої роботи користуються великою популярністю. Нехай там якість картинки гірша, нехай труситься при зумуванні, та всеж такий відеомонтаж у нашому регіоні ніхто не робить.
Я захватюю з аналога кабелем S-Video через карту Pinacle DC 10+. У мене 2 компа, на обох стоїть ця карта.
Один Core2Duo E7600 2,7 Ггц, 3 Гб ОЗП, 4 вінти по 320 Гіг. SATA
Другий Р4 3 Ггц. 1 Гб ОЗП. Два вінта по 250 Гіг SATA.
Є біля 500 Гб. різноманітних футажів і власних наробок.
Працюю у Пінакле Studio9 (тільки захват і вигрузка на касети)
Премєра 6.5
3Д Студіо
Nero Vision
Фотошоп
Ulead Cool
та багато іншогo...

Над весільним фільмом я працюю біля 10 днів. Це 6 годин готового фільму.
Пишу на касети і на ДВД.
Ще не було жодного не задоволеного!
Лиш одна проблема, у нашому регіоні низька ціна на ці послуги, тому і камеру людську за 5000 у.е. купити поки-що немаю звідки. А дешеві(до 1000 баксів) цифрові камери працюють гірше моєї, однозначно!

Ваш форум мені дуже подобається, сподіваюся буду його постійним учасником. Дякую організаторам.

Myroslav Дата: Пн, 21.04.2008, 19:16 | Повідомлення № 34
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Quote (Bandalak)
Працюю у Пінакле Studio9 (тільки захват і вигрузка на касети)
Премєра 6.5
3Д Студіо
Nero Vision
Фотошоп
Ulead Cool
та багато іншогo...

Хотілося б знати що саме "багато іншого", бо я використовую Прем'єр, Пінакл9 ( хоча хочу переходити на 11), Фотошоп, Ілюзіон, Афтер Ефект (для масок). Колись використовував Улеад3Д кулл для титрів. Але можна гарно зробити і у Фотошопі, а потім все інше у прем'єрі або Афтер ефекті. Знімаю поки що Панасоніком GS47 (як не смішно) надалі хочу придбати кращу камеру. Думаю теж Панасонік, або на крайній випадок Кенон. Перше весілля робив цілий місяць, а коли пішли замовлення то довше, бо часу не вистачало і на роботу ходити і монтажем займатись. Було декілька разів що дружина допомогала (знімала), ну а монтаж за мною. Дійсно форум цікавий, бо таких форумів в Україні не багато, а російські не завжди такі як хотілося б. Вибачте, може не правий, але це моя думка. Удачі, скоро зайду.
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 21.04.2008, 19:16 | Повідомлення № 35
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Я початківець в відеомонтажі, але робота ця досить цікава і творча.
Знову робив фільм і знову проблеми після експорту.
На цей раз фільм триває 50 хвилин. Задавав значення бітрейту такі: мінімум - 3, максимум - 8, основний - 7. В чому глюк? Навставляв в проект в деяких місцях фільтри вітасцен і в кінці використав на деякому проміжку уповільнення до 50%. І саме в цих місцях, при русі дітей немає різкості. Як усунути проблему? Може задати вище значення мінімального бітрейту?
Help, please. surprised
P.S. Малюнок нижче пояснює проблему.
Bandalak Дата: Пн, 21.04.2008, 19:16 | Повідомлення № 36
Лідер форуму
Повідомлень: 5526
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Після сповільнення інтерлесінг іде невпопад. Необхідно з кліпом, який піддається сповільненю провести деінтерлесінг.
(позбутися черезрядкового чередування полів)

Добавлено (26.01.2008, 21:46)
---------------------------------------------

Quote (Ковальчук_Олександр)
Не слабо. Може б ви мені кілька ДВД-дисків прислали. Вартість пересилки та дисків - гарантовано оплачу.

Якщо я не помиляюся, то курсує автобус Чернівці-Бершадь, ми можемо передавти ним диски один одному.
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 21.04.2008, 19:16 | Повідомлення № 37
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (Bandalak)
Після сповільнення інтерлесінг іде невпопад. Необхідно з кліпом, який піддається сповільненю провести деінтерлесінг.(позбутися черезрядкового чередування полів)

Будь-ласка, опишіть поетапно, як це зробити. Я не маю великого досвіду по обробці відео. Зробив всього 7 проектів, в прем’єрі лише 4-й.
А чому така ж ситуація прослідковуюється, де фільтри вітасцени?
SLKuty Дата: Пн, 21.04.2008, 19:16 | Повідомлення № 38
Монтажер
Повідомлень: 808
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
50 процентів це дуже велике сповільнення після нього звичайно падає різкість ви ж затримуєте кожен кадрик довше ніж в реальному часі і мусить падати різкість.
попробуйте зробіть стоп кадр і подивіться на нього
а прискорення - навпаки покращує якість

Добавлено (26.01.2008, 23:46)
---------------------------------------------
Я в принципі не розумію чого в вас вічно проблеми з якістю
може Премєрі не подобається ваше залізо
попробуйте виведіть частину свого відео з ефектами в аві файл в дв якості подивіться чи будуть глюки

Добавлено (26.01.2008, 23:59)
---------------------------------------------

Quote (Ковальчук_Олександр)
А чому така ж ситуація прослідковуюється, де фільтри вітасцени?

Я Вітасцени використовую тільки для переходів
а для накладаня зірок використовую футажі з альфа каналом
Myroslav Дата: Пн, 21.04.2008, 19:16 | Повідомлення № 39
Тут живе...
Повідомлень: 129
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Quote (SLKuty)
для меню непотрібно ніяких плагінів.Windows-DVD Layout-Change Template-беріть будь-яку заготовку тягніть на неї свій відеофрагмент і музику. Коли ставите ДВД маркери на лінію часу виберіть мітку motion menu button - отримаєте своє оригінальне анімаційне меню

Дійсно, для меню не потрібні ніякі плагіни в прем'єрі. Це я пробував на тому що в мене був, а він якийсь недороблений, бо в нього не було Windows-DVD Layout-Change Template. А от сьогодні нарешті поставив 2 і попробував те, що мені ви порадили. Дійсно, все виходить просто прекрасно. Дякую.
Bandalak Дата: Пн, 21.04.2008, 19:17 | Повідомлення № 40
Лідер форуму
Повідомлень: 5526
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (Bandalak)
Будь-ласка, опишіть поетапно, як це зробити.

Щоб позбутися полів треба в Прем'єрі виділити кліп, який буде піддаватися сповільненню і вибрати Clip=>Video options=>filed options=>Alwais deinterlace
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 21.04.2008, 19:17 | Повідомлення № 41
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (Ogorodets)
Я перші два роки знімав фантазії, а потім прочитав книгу Соколова «Відеомонтаж» і почав фантазувати в інший бік.

Цікаво було б почитати цю книжку з екрану монітору.

У мене питання щодо Пінакл студіо. Чи можна там накладати відео одне на одне?

Bandalak Дата: Пн, 21.04.2008, 19:17 | Повідомлення № 42
Лідер форуму
Повідомлень: 5526
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (Ковальчук_Олександр)
Чи можна там накладати відео одне на одне?

Починаючи з версії 9.5 Plus - можна, там 2 відеодорожки!

Quote (Ogorodets)
Я перші два роки знімав фантазії, а потім прочитав книгу Соколова «Відеомонтаж» і почав фантазувати в інший бік.

Якби Ви 2 роки не фантазували - книга не помогла б!
Ogorodets Дата: Пн, 21.04.2008, 19:17 | Повідомлення № 43
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Quote (Ковальчук_Олександр)
У мене питання щодо Пінакл студіо. Чи можна там накладати відео одне на одне?

Якщо ви маєте на увазі футажі або відео з альфа-каналом, то тільки 11-а версія Пінакля підтримує альфа-канал. А чим не влаштовує Прем'єр? 99 доріжок для відео і 66 для звуку?
Наприклад, щоб змонтувати фінальні титри на випускний мені потрібно 7 відеодоріжок.

Quote (Ковальчук_Олександр)
Цікаво було б почитати цю книжку з екрану монітору.

Якщо не жаль око, то можна почитати і з монітора. А я чув, придумали зараз таку штуку, яка з комп'ютера букви виводить на папір. Здається, принтер називається.

А якщо без жартів, то можу залити на поштову скриньку. Думаю, знайдете багато цікавого, прочитавши теорію зйомки і монтажу.

Yura_Shrol Дата: Пн, 21.04.2008, 19:17 | Повідомлення № 44
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 529
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Допоможіть. Планував почати користуватися Прем’єрою 2, але виявилося, що мій процесор (щоб йому) не підходить. Треба функція SSE2 а в мене лише SSE1. Тому і далі вимушений користуватися Прем’єрою 1.5.
Тепер питання. Як зробити, щоб моя прем’єра побачила адоражі, вітасцени. Дивився в ефектах і нічого такого не знайшов. Чи для неї треба особливі адоражі і вітасцени, під неї?
Тільки не ятріть, будь-ласка, душу з пропозиціями викинути комп і купити новий. Пока нема можливості.
SLKuty Дата: Пн, 21.04.2008, 19:17 | Повідомлення № 45
Монтажер
Повідомлень: 808
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Quote (Yura_Shrol)
Як зробити, щоб моя прем’єра побачила адоражі, вітасцени. Дивився в ефектах і нічого такого не знайшов

Потрібно після встановлення шукати між переходами proDAD а в ньому адорейжі і вітасцени.
ставимо перехід адорейж між відеофрагментами, дивимося його властивості (ефект контроль) вибираємо потрібний перехід і Ok.

Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІІ: ДОЗВІЛЛЯ, ЗАРОБІТОК ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 7.1 Відеомонтаж » Монтаж відео в Adobe Premiere Pro 2.0/CS3 (Питання по монтажу в даних програмах.)
Сторінка 3 з 11«123451011»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.